Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 36 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥
вчерашната серия със шамара много ми беше интересно чак на смях ме напуши Руя като отиде от къде разбра че спалнята е променена как видя когато има стена там много ми беше интересно или тя през стените вижда,и таз неговата майка точно хората които го правят за пари е готова да натика сина си в ръцете им обаче е наясно че той никога няма да я остави,а на него как му се изкефих като отиде и ги нареди двете с майка им така го харесах там,а как погледна Корай като му предложи пари Joy Joy Joy,и вече ми стана ясно голямата му амбиция да натрие носа на баща си,и защо работеше толкова упорито от една страна му се възхищавам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 256
момичета пак аз от кой торент да дръпна целия втори езон на Отмъщението...нали само 2 има досега или са три вече...аз само 1 съм гледала  Mr. Green

# 257
Най-лошото е че Емир си мисли че Фериха е останала заради хорското мнение. А всъщност в момента в който чу че той отваря вратата си пролича страха да не го изгуби и тъй като в такъв момент човек казва неща който не иска. Мисля че Емир  не трябваше да постъпва така и ще се обоснова през всичко което преминаха и най-вече жените на Емир за една вечер тоест Фериха ги превъзмогна и се опита да ги забрави че те никога не са били с любимия и. Това че тя се опитваше да си мисли че той я мрази наистина и няма какво да ги върне обратно един към друг.Това че изживяха един кошмар в онази къща с лудия Халил.Това че Фериха беше пребита от брат си заради това че ги видя да се целуват и за това че Фериха се съгласи да се оженят тайно и да знаеше колко ще е трудно и за двамата.Това че баща и каза че няма дъщеря в момента в които разбра че е оженена тайно за врага им а всъщност той никога не им е бил враг те го превръщаха в такъв.Това че тя преглъгна че е възможно Емир да стане баща на дете което не е от нея.Или за това че той и удари шамар за един глупав въпрос. Той беше заслепен от гнева си до момента в който братовчедка и не и каза ти ли ще ме съвземаш ами теб кой ще те съвземе.

# 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
той много добре знаеше тя за какво остана,яд го беше че тя не си признава,искаше да пречупи ината и,и този път тя да дойде при него а не той да бяга след нея и така стана де,много са горди и двамата и от там всичко  идваше,ама те затова се и привлякоха,аз имам долу горе същия характер като нея и я разбирам отчасти Simple Smile

# 259
Здравейте!  Hug
Мерси за кафетата и закуските. Иве  Hug и на теб за дозата Чаги.

# 260
Много мразя да ме плашат така  ooooh!  

Иве,
Скрит текст:
не съм гледала Езел но накрая май и двамата умираха.Рени като се появи най-добре ще ти каже.  Peace

# 261
Най-лошото е че Емир си мисли че Фериха е останала заради хорското мнение. А всъщност в момента в който чу че той отваря вратата си пролича страха да не го изгуби и тъй като в такъв момент човек казва неща който не иска. Мисля че Емир  не трябваше да постъпва така и ще се обоснова през всичко което преминаха и най-вече жените на Емир за една вечер тоест Фериха ги превъзмогна и се опита да ги забрави че те никога не са били с любимия и. Това че тя се опитваше да си мисли че той я мрази наистина и няма какво да ги върне обратно един към друг.Това че изживяха един кошмар в онази къща с лудия Халил.Това че Фериха беше пребита от брат си заради това че ги видя да се целуват и за това че Фериха се съгласи да се оженят тайно и да знаеше колко ще е трудно и за двамата.Това че баща и каза че няма дъщеря в момента в които разбра че е оженена тайно за врага им а всъщност той никога не им е бил враг те го превръщаха в такъв.Това че тя преглъгна че е възможно Емир да стане баща на дете което не е от нея.Или за това че той и удари шамар за един глупав въпрос. Той беше заслепен от гнева си до момента в който братовчедка и не и каза ти ли ще ме съвземаш ами теб кой ще те съвземе.
абе мислил си той,даже се успокои като каза че ще е до него,а той до бебето си...ожениха се...вече беше негова,затова си миряса..Ферия чек...моя,сега обаче НЯМАМ пари,беше му зор,и даже се страмуваше...че не може да си купи къща ooooh!,че трябва;о да си продаде колата  Crossing Arms...ай сиктир...ами кажи бе,Ферия цял живот е живяла тка,тя ли няма да те разбере!!!!! това му беше проблема,отделно че баща му се перчи на стари години,а все пак са една кръв няма да мяза на Ръза Емирчо...ще е ЕФЕ като бащичко...който не сколаса на стари години дори...Емир си вървеше по неговите стъпки,дори стъпваше в тях....логичен край,логичен....

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
а песента накрая и аз я харесвам страшно много,там май всички си поплакваме като я пуснат,а тази е другата която като я пуснат и много харесвам    

# 263
той много добре знаеше тя за какво остана,яд го беше че тя не си признава,искаше да пречупи ината и,и този път тя да дойде при него а не той да бяга след нея и така стана де,много са горди и двамата и от там всичко  идваше,ама те затова се и привлякоха,аз имам долу горе същия характер като нея и я разбирам отчасти Simple Smile

Ирка  Hug
От там дойде и после DEJA VU в болницата, и си отдръпна ръката, ама то пусти инат и при двамата в излишек, но поне после и се извини.

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирка  Hug
От там дойде и после DEJA VU в болницата, и си отдръпна ръката, ама то пусти инат и при двамата в излишек, но поне после и се извини.
  кога и се извини когато му каза че е останала заради него,пак искаше да го чуе магарето му с магаре,пречупи я той,каквото искаше постигна Mr. Green

# 265
Много моля,ако някои знае как се казва песента на Гюнеш от 6 еп. да пише Hug

Скрит текст:

# 266
какво да ви кажа....ината не е толкова лошо нещо...ако всичко беше лесно ,нямаше да е интересно....приказка стара  колкото света,но е истина,в моя живот съм имала много инатлъци  Twisted Evil....рева ама се перча че не ми пука,то всяка жена изглупява я от гордост,я се унижава от любов,ама си е реална емоция ИНАТА...не смятам че преувеличават в сериала,малко ли им е на главата....добре изиграно,добре преживяно,аферим машала.....ашколсун

# 267

Ирка  Hug
  кога и се извини когато му каза че е останала заради него,пак искаше да го чуе магарето му с магаре,пречупи я той,каквото искаше постигна Mr. Green
и в 62 преди целувката ПАК ПИТА, VEDA VEDA????(защо,кажи защо) искаму се да го чува от Хазалчето беееееееееее Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 268
Според има приятелка обаче тя била по -близко от колкото всички предполагаме. А относно епизода с престрелката в 60 еп. срещу 61 епизод. Тоест 61 епизод Емир беше малко груб според мен не може жена му да е до главата му и да се притеснява за него а той да се държи все едно нито му е жена нито нищо поне можеше да я остави да му държи ръката и на него му се искаше ама нали трябва да се прави на важен. А пък епизода с вечерята след като вече се знаеше че бебето не е от него на сутринта ми стана много тъпо за Фериха момичето толкова беше се постарала дори този път не се направи на заспала. Не знам обача амбицията и егото му играят много лоша жега. И аз искам да попитам как се казва песента която пее Гюнеш в 6 еп.

Скрит текст:

# 269
  • У Диспансера ...♥♥♥
 въпросната сцена

Общи условия

Активация на акаунт