Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433882423369239&set= … ype=1&theater
Погледнете какво пише на снимката умрях от смях ама аз като ви казвам че мислят нов сценарии никой не ми вярва. fight
Оф тука когато изпращат майка и Rolling Eyes

# 406
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лелеее...пак набрахте скорост  Hug нямате настигане...
Иркааа , обичам те!Програмката е супер...благодаря!!!За теб...

Радвам се че съм била полезна Hug Hug Hug

# 407
Знам от къде е снимката просто ми стават хем забавни хем трагични.

# 408
  • У Диспансера ...♥♥♥
еее ма мен никой не ме отразява,направо ме игнорирате,и аз си въздишам по Халидулко заедно с Релаксчето и Ренка,все ме пропускате значи,ся сама ще си го постна за мой кеф Joy   оххх погледа само и припадам от него #Silly #Silly #Silly

# 409
Знам от къде е снимката просто ми стават хем забавни хем трагични.
То тази е гавра с феновете Rolling Eyes

Ирка Joy Joy Joy

# 410
  • У Диспансера ...♥♥♥
 малко брутални,ама аз съм фенка на хоръра и затова ги харесвам Joy Joy Joy

# 411
Ирка,мила нас никой не ни отразява исканията  Sad  Mr. Green

# 412
  • У Диспансера ...♥♥♥
оххх горкото каква глава изяде пак,съвсем му изкриви носа тоя Емир пууу значи грубиян такъв newsm62 newsm62 newsm62

# 413
Ама поне да го гледат на турски по може да разберат нещо аз като нег разбирах пак го гледах ама вече някой думи ги знам и горе долу ми се навързват нещата.
Колко да е груб Халил не знам ама Емир му разби носа с една глава. Не са много груби щеше да е грубо ако Халил беше надилил Фериха.

# 414
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,мила нас никой не ни отразява исканията  Sad  Mr. Green
  да само тоя Чаатай им в главите,дайте нещо за душата Халил,Малил,Джансу,Хатидже,там е истината особено сцените в психиатрията еми няма такива просто,там бруталността ескалира направо Joy Joy Joy

# 415
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама поне да го гледат на турски по може да разберат нещо аз като нег разбирах пак го гледах ама вече някой думи ги знам и горе долу ми се навързват нещата.
Колко да е груб Халил не знам ама Емир му разби носа с една глава. Не са много груби щеше да е грубо ако Халил беше надилил Фериха.
  ма как да не е за кой път вече му го разбива той вече на една страна захожда носа му Joy Joy Joy

# 416
Еми Чаатай защото пакета му е голям вие за какво друго мислите че му се кефим.

# 417
  • У Диспансера ...♥♥♥
  дяволе,дяволе Twisted Evil Twisted Evil

# 418
  • У Диспансера ...♥♥♥

аз едвам ви догонвам ,всичко живо изчезна,ей тука как го харесах Емир ауууууууу какъв мъж какво нещо,прас на рамо бурак мурак изобщо не я отрази Joy Joy

# 419
ш много брутално Фериа избяга от тях за да иде при Емир мале мале ми ся ко ши прайм  newsm78  Mr. Green

ами Мехмет разбира и пребива Емир  Mr. Green

п.с аз даже не мога се сетя за кой момент говорят  Laughing ама видях клипче,когато Емир спасява Ферия,като Мехмет я водеше на село и пишеше ''Емир отвлива Ферия''  Grinning
цепят мрака на две в тая страница  Mr. Green

цепят го отвсякъсе,като гледам някоя тъжна сцена и като им прочета коментара ми става весело  Laughing

ся ми изниква спомен за тях за още една брутална сцена,бих казаха тъжна много..
клипа''емир лежи на гроба не ферия'' за тях е брутална,но за тях всички сцени са брутални,по брутални и най брутални  Mr. Green

Галя аз ти вярвам,даже отдавна твъдя,че те съставиха нов сценарии,както е тръгнало те ще завършат трети сезон,пардон те ще напрят финала щаслив  край,то нали няма кръв : Laughing

Общи условия

Активация на акаунт