Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
КАЖЕТЕ МИ ИММА ЛИ ТАКЪВ КЛУБ ИСТИНСКИ В СТАМБУЛГРАДА...РОЗОВИЯ,НА ЕМИР-ДЕТО Г РАСТРЕЛЯХА ОТПРЕД.....ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ?

Виж какво како, като пристигнеш в Стамбула града и като питаш за на Емко клуба и, ще те упътят. Joy
Нерде е  Емирин клуб гиби? някое базикне ханъм трябва да намеря?вижте аз че ще ида,ясно е ,ама де да ходя......трябват ми реални координати...квартала от блока,пейката-парка,фара на крайбрежната...кулата от ПЕ...кво друго?

ша ма уморите  Joy Joy Joy Joy

# 646
кои са тез 3мата скрити горе на тирасата  newsm78...как да се скрия и аз незнам.... Mr. Green
Отмъщението го изядах до 8ми епизод...направо се зомбирах днес с него,ама един образ все ми избива пред чите,готвя,чистя,мия чинии,навън,вътре...де да се дяна,той все е там? не мога да му избягам Crazy

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
нимогааааааааааа,ще пусна юздитееееее
и аз немоааа давай да подкарваме впряга Joy Joy Joy

# 648
КАЖЕТЕ МИ ИММА ЛИ ТАКЪВ КЛУБ ИСТИНСКИ В СТАМБУЛГРАДА...РОЗОВИЯ,НА ЕМИР-ДЕТО Г РАСТРЕЛЯХА ОТПРЕД.....ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ?

Виж какво како, като пристигнеш в Стамбула града и като питаш за на Емко клуба и, ще те упътят. Joy
Нерде е  Емирин клуб гиби? някое базикне ханъм трябва да намеря?вижте аз че ще ида,ясно е ,ама де да ходя......трябват ми реални координати...квартала от блока,пейката-парка,фара на крайбрежната...кулата от ПЕ...кво друго?
Унито, остров АДА където бе първия кекс, хотела с последния Найт, Хилс, розовия Найт

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
кои са тез 3мата скрити горе на тирасата  newsm78...как да се скрия и аз незнам.... Mr. Green
Отмъщението го изядах до 8ми епизод...направо се зомбирах днес с него,ама един образ все ми избива пред чите,готвя,чистя,мия чинии,навън,вътре...де да се дяна,той все е там? не мога да му избягам Crazy
  ти бягаш ли бягаш,ама викаш чакай да се спъна че да не изглеждам много лесна Joy Joy Joy

# 650
нещо за ФЕмирската любов
Нали ти казах, че съм дива,
как можеш да опитомиш сърна?
Че ще опиташ, каза, но дали щастлива
ще съм без своите поля!?

А казах ли ти, че съм огън, паря?
Отвърна ми, че бил си нестинар.
Но знай, с гореща длан като погаля,
оставям белег като дар.

Мога даже да съм лудо вино,
да опивам, но и да горча.
Готов ли си да ме обичаш силно,
без да отнемаш мойта свобода?

Че любовта ми е като магия,
но трудно се обича като мен жена.
Веднъж докоснеш ли ме, ставам орисия.
Кажи, готов ли си да си със мен сега?

Жанет Велкова
много хубаво стихотворение, точно като за ФЕмир, все едно за тях е написано  Heart Eyes

# 651
наборе теб на поезия те избива май,аз само ХАРД си мисля....като иде реч за тоз дето не искам и името да му споменавам-чист дявол е да знаете  Twisted Evil

# 652
И защо ти е да се криеш, тези криеници не ги разбирам?! Rolling Eyes
Ани, посред нощ те изби на поезия май. Joy

# 653
# 654
Момичета ходих малко на гости по другите етажи и попаднах на това....

Наде гласувах ама Енгин е доста напред.

Това от тази година ли е /по надписа  гадая че са наградени с Хазал / някой чувал ли е нещо. Наскоро май имаше такава анкета за най добра екрана двойка.
Това  дали е за нея ,ако е така къде ли е  Хазалчето....

# 655
Емко иде да ви посвири...

С кое ли севгили е...

Сетих се,защо постоянно са на джеп телефоните по време на сета...не се снимат заедно/конспирация/,но си приказват по телефоните... hahaha hahaha hahaha СМСи си пишат...

# 656
ъ не мога да се скрия вече,то шило в торба стои ли? питам-любопитство някакво ми е?

отивам в онова хотелче с лилавката дантелка-пирде ли кво е?ммммммм разкош

# 657
Бел,  bouquet винаги се появяваш подобаващо.
Иве, скъсай ги тези юзди деееее, само им се каниш. Joy

# 658
ъ не мога да се скрия вече,то шило в торба стои ли? питам-любопитство някакво ми е?

отивам в онова хотелче с лилавката дантелка-пирде ли кво е?ммммммм разкош
Ммммм, НИДЕЙ, че там ходиха и една друга двойка от друг сериал. ooooh!
Голям разкош, лилавичко. Rolling Eyes

# 659
наборе теб на поезия те избива май,аз само ХАРД си мисля....като иде реч за тоз дето не искам и името да му споменавам-чист дявол е да знаете  Twisted Evil
поезията ми е страст откак се влюбих за първи път в 6ти клас, влюбя ли се ме избива на нея,
а за ХАРДА не ме е и напускал, но аз почна ли нямам спирачки и ще превърна темата  в PENTHAUSE
та по добре да се правя на поет.
Преди си лягах в 22ч. с мъжо и детето, а сегааа, вино, интернет и Чаги, а мъжо си вземе детенце и в спалнята, чак жал ми става............

Общи условия

Активация на акаунт