Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
ама да го махнеш перденцето.че да не пречи за другите сериали  Joy Joy Joy

# 661
Момичета ходих малко на гости по другите етажи и попаднах на това....

Скрит текст:

Наде гласувах ама Енгин е доста напред.

Скрит текст:
Това от тази година ли е /по надписа  гадая че са наградени с Хазал / някой чувал ли е нещо. Наскоро май имаше такава анкета за най добра екрана двойка.
Това  дали е за нея ,ако е така къде ли е  Хазалчето....

Това не го разбирам, нооооо, вкус другар няма.

# 662
наборе теб на поезия те избива май,аз само ХАРД си мисля....като иде реч за тоз дето не искам и името да му споменавам-чист дявол е да знаете  Twisted Evil
поезията ми е страст откак се влюбих за първи път в 6ти клас, влюбя ли се ме избива на нея,
а за ХАРДА не ме е и напускал, но аз почна ли нямам спирачки и ще превърна темата  в PENTHAUSE
та по добре да се правя на поет.
Преди си лягах в 22ч. с мъжо и детето, а сегааа, вино, интернет и Чаги, а мъжо си вземе детенце и в спалнята, чак жал ми става............
още малко до лятото ей тогава,леле кво ни чака...искам да го видя в новия му сериал...зажадняла съм вече за новия му образ....тоз го изгледах от до....аз пазя мръсотиите за мръсното си подсъзнание оп съзнание Mr. Green..не е за широка аудитория....

# 663
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невракова и мойто мъж взе детенцето и отдавна са в страната на сънищата в спалнята,не си само ти споко Joy Joy Joy

# 664
Какво против лилавото имате, моята спалня е в  лилаво  Heart Eyes
Наде не ми дава да гласувам, кой е другия сериал в къщичката на Фемир  newsm78

# 665
Добър вечер на всички. Прекрасно е да ви чете човек. Няма такова настроение и емоции.

Гледам, че се стягате за Стамбула. Към Хилса не изпитвам интерес /макар че горе-долу се сещам къде е / , но за желаещите да прекарат една или повече нощи в леглото на Емир - ето хотела на острова
http://www.booking.com/hotel/tr/aya-nikola-butik-pansiyon.en.html?aid=330843

# 666
Тази серия беше много скучна,как само гледа Емко пръстена.Наближава момента ,в който Ферия ще му каже,че не го обича  Sad тя толкова го лъже,всеки път бяга от него без обяснение,момчето продължава да се бори за тях,да тича след нея,как можа тя така да го срази,много добре знае какво му причинява ,а с тези думи го съсипа тотално,тя и себе си,ама друго не можа ли да измисли.

Бел  , страшно много ми харесват твоите колажи,уникални са  smile3508

Като гледам Хазал какви ги избира,да не казвам голяма дума ама ще си паснат с Халилко.

# 667
Айде бе Неви, най-накрая падна от балкона. Теб и твоята теория чакам, че мен ме чака мъжо. Да видя дали, ще се припокрие с моята за зениците.

# 668
Невракова и мойто мъж взе детенцето и отдавна са в страната на сънищата в спалнята,не си само ти споко Joy Joy Joy
Не ме успокоява, щот диспансера ще е препълнен ха ха ха

# 669
вай вай и псле какво поколение възпитавате бе МАЙКИ ми били....пфууу,аз си ги оправям и си ги слагам да нанят...псле приспивам и мъжо....аз накрая потънала в мисли за...оня нали знаете си гушвам възглавката....

# 670
Хареса ми стихотворението.
Все едно му казва- еййййй, внимавай с нея, това, че сме скарани не значи, че е свободна, тя е само моя и на никой друг.

newsm10. Много точно казано - и аз съм с усещането, че му казва точно това.

# 671
Наде Hug
Само иска да я напиша, ама са ме емнали задачи, а ми трябва спокойствие. Извинявайте, че така ви подвеждам, ама то вие се сещате какво ще съдържа  Joy Mr. Green
леле новата снимка на Чаги от 62 е умопомрачителна, халката много му ходи, кой ли шъ му я сложи  newsm78

# 672
Какво против лилавото имате, моята спалня е в  лилаво  Heart Eyes
Наде не ми дава да гласувам, кой е другия сериал в къщичката на Фемир  newsm78
Аз не го гледах, но нашата двойка и другата ходиха едни след други, първо ФЕмир, после тя с  Керим. Joy Каква е вината на Фатмагюл(Пепел от рози, даваха го и по бтв., а преди по канал Д.

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
вай вай и псле какво поколение възпитавате бе МАЙКИ ми били....пфууу,аз си ги оправям и си ги слагам да нанят...псле приспивам и мъжо....аз накрая потънала в мисли за...оня нали знаете си гушвам възглавката....
 ммм ти си за пример направо,най -малко от всички ни май си запленена от Чаатайко Thinking Thinking Thinking

# 674
Наде Hug
Само иска да я напиша, ама са ме емнали задачи, а ми трябва спокойствие. Извинявайте, че така ви подвеждам, ама то вие се сещате какво ще съдържа  Joy Mr. Green
леле новата снимка на Чаги от 62 е умопомрачителна, халката много му ходи, кой ли шъ му я сложи  newsm78
А, привет, Hug най-накрая изпадна от балкона. Joy
Давай я тази теория, че моята започна още от 18 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт