Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 239
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
Е, супер! Мими  Hug!

# 241
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И мечтаната двойка или не чак толкова....

# 242
Не ми харесват като двойка. Емили и Ейдън си пасваха най-добре  Peace

# 243
Не ми харесват като двойка. Емили и Ейдън си пасваха най-добре  Peace
  Peace

# 244
Публикувах ги така за да видя мненията ви... от началото на филма ни го натискат Джак като най-добрия...най-точния. Аз също харесвам Ейдан Simple Smile

# 245
И аз не ги харесвам като двойка.

# 246
Благодаря ви за темата,записвам се да ви следя   bouquet

# 247
Благодаря ви за темата,записвам се да ви следя   bouquet

Добре дошла... сега сме малко затишие пред бурия скоро ще стане по населено  Peace   bouquet

# 248
Радвам се да помогна   Peace

# 249
Здравейте! Да се включа и аз с малко мнения  Wink
Изгледах двата сезона за няколко дни. Зарибих се  Wink
Всичките мъже около Емили намирам за готини, но всеки по различен начин, с различно излъчване.
По мое мнение Емили най си пасва с Ейдън - и във визуално и в емоционално естество.
Сподялям мнението, че е мъжествен. И най-висок (не броя Нолан). Аз бих казала, че е интересен като визия. За така обсъждания секси акцент незнам-гледах с дублаж.
Даниел ми харесва, но той си е типичен бейби фейс и някак си не ми пасва за Емили(нищо че са си двойка в живота) -тя няма това сладникаво излъчване.
Джак... Готин мъж по мое мнение, но много нисък и набит за нея. Ако тя беше с моя ръст - цели 160 см. Laughing , щяха да са си идеални, но на тази висока, сройна, дългокрака мадама и трябва нещо по-височко. Само на мен ли ми се струва, че тя стърчи над повечето мъже във филма, даже когато не е на токчета  Thinking
А за Нолан - никога не ми е минавало през ума за някаква по-интимна връзка с нея. Определено е много готин неговия образ - различен, щур. Само малко се пообърках в сексуалната му ориентация-уж съсвем гей беше и изведнъж прескочи на другия бряг  Thinking ?!?

# 250
Не знам каква ще е точно ролята на другия син на Виктория- Патрик, но като вънщност вече е моя фафорит. Харесвах го още в Смолвил.
http://www.revenge.tvshowsbg.com/

# 251
Здравейте!Включвам се малко късно,защото гледах сериала по Nova TV и имам 1 въпрос по края на 2 сезон и началото 3 и той е дали някой от вас знае дали Ейдън ще се появи през новия сезон? Благодаря предварително за отговора! Simple Smile

# 252
Здравейте!Включвам се малко късно,защото гледах сериала по Nova TV и имам 1 въпрос по края на 2 сезон и началото 3 и той е дали някой от вас знае дали Ейдън ще се появи през новия сезон? Благодаря предварително за отговора! Simple Smile

Говори се,нещо се по форумите,че може би не...!

# 253
И аз в очакване на новия сезон...

# 254
И аз в очакване на новия сезон...
и аз.....

Общи условия

Активация на акаунт