Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 230
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
 Laughing  Laughing  Laughing На мен ми направи впечатление, че доста продължи ама изобщо не се сетих, че така са направили. Сега голямо чакане ще падне! Ще трябва да го гледаме отново, за да не забравяе докъде сме стигнали  Mr. Green.

# 226
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Laughing  Laughing  Laughing На мен ми направи впечатление, че доста продължи ама изобщо не се сетих, че така са направили. Сега голямо чакане ще падне! Ще трябва да го гледаме отново, за да не забравяе докъде сме стигнали  Mr. Green.

Ще ви припомням постояно това онова,но до септември все ще има нещо да ни подскажат какво ще става  Crazy

# 227
Нолан е най-човечният и най-искреният човек в този сериал  Peace Дано го измъкнат бързо от затвора. Надявам се Ейдън да е жив...

# 228
Нолан е най-човечният и най-искреният човек в този сериал  Peace Дано го измъкнат бързо от затвора. Надявам се Ейдън да е жив...

Споделям мнението Нолан е много обичан образ не познавам почти човек дето да не го харесва страхотен образ Simple Smile

# 229
Много въпросителни останаха...кой е Ейдън, защо Деклан беше в офиса, какъв беше този запис на Падма, какво всъщност цели Емили???  Thinking newsm78

# 230
Много въпросителни останаха...кой е Ейдън, защо Деклан беше в офиса, какъв беше този запис на Падма, какво всъщност цели Емили???  Thinking newsm78

Оставиха си история за 3-ти сезон за да има с какво да ни занимават  Peace

# 231
Моята любимка Емили танцува на палажа Simple Smile
Публикацията е от tweeter на Габриел Манн

# 232
 И самата прелест зад кадър Австралия 2013 Simple Smile

# 233

# 234
Нещо ново около 3 сезон имали? Не са ли снимали  нещо?

# 235
Нещо ново около 3 сезон имали? Не са ли снимали  нещо?

Ваканция са последно ги хванах в Австралия на плажче бяха Simple Smile
Рано е за снимки почива си   Hug  grinning039 sun

# 236
Искам 3-ти сезон вече  Sad

# 237

Ейдън е син на работник на летището; баща му е бил принуден да сложи бомбата в самолета, понеже са отвлекли сестра му... това е очевидното, може да има и нещо скрито

Деклан е търсил Шарлот в офиса

Записът с Падма може би е нагласен, принудили са я да го направи и да изкара Нолан виновен... а може и тя да е с тях

# 238
Много въпросителни останаха...кой е Ейдън, защо Деклан беше в офиса, какъв беше този запис на Падма, какво всъщност цели Емили???  Thinking newsm78

Записът с Падма може би е нагласен, принудили са я да го направи и да изкара Нолан виновен... а може и тя да е с тях

Със сигурност записа е бил нагласен. Заплашили са я с нещо.Иначе съм сигурна,че нямаше да каже нищо такова. Особено пред смъртно. Толкова много има да се види още дано да започне по рано  Peace Hug

# 239
Ей момичета вижте какво намерих...Още повече ме заинтригува и изнервя същевременно докато  дойде 3-ти сезон
http://www.revenge.tvshowsbg.com/?p=248

Общи условия

Активация на акаунт