Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 207
  • 365
  •   1
Отговори
# 210
само едно мога да кажа боза  Mr. Green

# 211
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сега ни остана да чакаме 3-ти сезон  Peace

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:28 от bezymnalydost

# 212
Също така сина на Виктория кой е? Нов образ или познат ще бъде?

И все пак може и да се окажа права за Епичния край и събирането на Джак и Емели.

И все пак...

# 213
  • София
Лудосче,
Мен този финал доста ме изненада. Не очаквах Нолан да го натопят така гадно, макар че имаше индикации от преди 2 епизода като го разпитваха за Падма, ама кой да ти очаква...Сългасна съм с теб, че Нолан ще бъде следващия Дейвид Кларк. Явно в тази посока ще се движи 3 сезон.
Смъртта на Деклан хич не ме касае, изобщо не го харесвах, признавам си. Как ги бяха избрали тези двамата актьори, хем супер антипатични, че и братя....блякккк визирам Деклън и Джак.
Това с бременността на Шарлот беше много странно и си мисля също доста излишно, но явно ще трябва нещо да има за пълнеж. Тая пък Реджина се оказа близалка, аз какъв сюжет бях измислила за нея, а то се оказа нещо супер елементарно.....
Грейсънови пак отърваха кожите, тоя Конрад как ме дразни, идеше ми да го фрасна по самодоволната физиономия, през цялото време играл с онея от Инициативата, нищо чудно, че Виктория го мрази, той действително е по-зъл и по-долен от нея. Гадняр!
Джак хич не искам да го коментира, противен ми е до мозъка на костите ми, мечтая си да го гътнат, Емили имала чувства към него.....поне да бяха избрали друг актьор да не ме е яд, а тоя хем мухльо в сериала хем и актьора така ми изглежда, блякккккк. Както казах всички го пазят него, умират, заради него ...горкия и той оп стана супер герой...изкуствено, много изкуствено беше това, изсмукаха си го от пръстите.....глупаво беше де поне според мен.

# 214
  • София
Извинявам се за дългия пост, но забравих да изкоментирам моя любимец.
Сценаристите направо съсипаха образа на Даниел, бясна съм, такова добро момче, като разбра, че баща му е тероририст и му стана супер кофти....нищо не направи, логично така е по сценарии. Мечтата ми е да се упълчи срещу скапаното си семейство, има много хляб в него, защото е добро момче, поне според мен, просто много зависим и мачкан от скапаното си прогнило семейство. Най-добрият вариант за него е Емили да го измъкне от тея изроди.
Това с Ейдън беше определено странно, защо отиде пак у Емили, защо нападна Даниел и най-вече от къде на къде тръгна да го заплашва да я остави, нали основния конкурент беше Джак, нещо това не го схванах. А това с кръвта по ръката на Даниел беше супер странно, убедена съм, че Ейдън няма да го има в 3 сезон, но не съм убедена, че Даниел го е убил, по-скоро ми се вярва да му е разкрил нещо....и да играят двамата, ама знам ли заплетоха го много.
И в резюме тая Емили с нейните многоъгълници, търчи да спасява Джак,търчи да гони Ейдън да се спасява, отнема и защитава Даниел от майка му, малко ми заприлича на сапунка....и всичко все се върти около нея, бият се, заради нея....страшна работа.....

# 215
 newsm45Ей,мацки от къде изтеглихте субтитри.Аз намерих само за първия епизод,за втория никъде не намерих.Моля ако някой има инфо да ми даде,ще съм благодарна.Още не съм гледала серията,представете си как се чувствам  newsm45 newsm45 Моля ви дайте ми субтитри...  smile3525smile3525

# 216
Даже не смея да прочета какво сте коментирали,за да остана изненадана когато гледам последните серий

# 217
  • София
Заповядай,

http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/21/Truth,_Part_One
Теглиш тези субтитри и гледаш и двата епизода с тях Simple Smile)))
Приятно гледане!

# 218
Заповядай,

http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/21/Truth,_Part_One
Теглиш тези субтитри и гледаш и двата епизода с тях Simple Smile)))
Приятно гледане!

Боже,те бяха готови отдавна,а аз чакам  завършат и тези за втората част...Ттцтцтцттц.Благодаря ти много имаше да чакам  newsm51

# 219
И в крайна сметка кога да чакаме сезон 3  Mr. Green че вече нямам търпение

# 220
  • София
3ти сезон чакаме септември тази година, след има няма 4 месеца Simple Smile)))!
Ей сега ще минат Simple Smile

# 221
3ти сезон чакаме септември тази година, след има няма 4 месеца Simple Smile)))!
Ей сега ще минат Simple Smile

хаха направо ме разби аз чакам с нетърпение да дойде едва Юли хахах а ти чак за септември хи хи

Предполагам,че скоро ще ни пуснат нещо така да ни захапят да видим.

Следя всички информатори които имам и всички места където мога да видя нещо дано се появи скоро нещо...  Peace

Феновете на Ейдън го подкрепят много искат да присъства в 3 сезон.  Peace

# 222
нещо зад кадър....

иии просто приятели ...

# 223
Момичета, 22 епизод кога ще излезе? Пак ли в понеделник, т.е. 20.05.

# 224
Момичета, 22 епизод кога ще излезе? Пак ли в понеделник, т.е. 20.05.

Мила моя епизод 21 и 22 бяха в едно свързани тоест последния епизод беше един час и половина и това беше края на сезона чакаме 3-ти сезон... ето ти промото на двата епизода ... предполагам си го гледала.

Общи условия

Активация на акаунт