Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 204
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От Tweeter

"The heartbreaking death forces Emily rethink her road to Revenge."

Лудосче,
като гледам какво си качила, започвам да си мисля, че ще умре Ейдън или Джак. Обаче не знам къде бях чела, че Бари Слоун е подписал договор за 2ри сезон, т.е. нормално е да го убият.....

# 196
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
От Tweeter

"The heartbreaking death forces Emily rethink her road to Revenge."

Лудосче,
като гледам какво си качила, започвам да си мисля, че ще умре Ейдън или Джак. Обаче не знам къде бях чела, че Бари Слоун е подписал договор за 2ри сезон, т.е. нормално е да го убият.....

и аз си мисля,че ще убият Ейден и то може би само и само за да ги съберат със Джак така си мисля...трябва да е епично няма как. Ако е Джак ще съм много очудена наистина.
Тогава Емели ще има голяма грижа Шарлот бременна и бебето на Аманда и Джак също на ръце. Интересно ми е кой е подписал договор за новия сезон... чакам инфо ровкам си навсякъде и чета за новини  Peace

# 197
  • София
Лудосче,
Моля ти се само не с Джак, противен ми е тоя мега многоооооо!!!! Айде кажи с Даниел, че ще се съберат, направи ми кефа Simple Smile))))!
Епично ще е в Дневниците другия четвъртък Simple Smile, сега не мисля, че Емили ще я съберат с Джак, ще е доста глупаво.....поне според мен, ще ни оставят отворен финал, но какво ще е точно ума ми не го побира.....
И как ще разкара Емили отново Даниел.....уф стана ми много чудно Simple Smile)))

# 198
Лудосче,
Моля ти се само не с Джак, противен ми е тоя мега многоооооо!!!! Айде кажи с Даниел, че ще се съберат, направи ми кефа Simple Smile))))!
Епично ще е в Дневниците другия четвъртък Simple Smile, сега не мисля, че Емили ще я съберат с Джак, ще е доста глупаво.....поне според мен, ще ни оставят отворен финал, но какво ще е точно ума ми не го побира.....
И как ще разкара Емили отново Даниел.....уф стана ми много чудно Simple Smile)))

Още не съм изгледала серията от този четвъртак на Вампирите нямам време нещо.
За да остане с Даниел трябва да е бременна от него а ще станат много бебета хаха за финала...
от сцената където казва на Джак от една от подсказките "това е пряко свързано с мен" и погледа ми говори,че още има чувства към него... Peace

# 199
  • София
Лудосче,
Моля ти се не предавай Дневниците, знам че ги следиш Simple Smile)))), серията е добра гледай я!
Оф тоя Джак и тая Емили с нейните чувства.....почна да ми писва, честно ти казвам, тя се клеца с единия, обича другия има тръпка към третия......ей тва ме дразни най-много в серияла, много го размиха и разводниха с тая пуста либоФФФ!

# 200
Лудосче,
Моля ти се не предавай Дневниците, знам че ги следиш Simple Smile)))), серията е добра гледай я!
Оф тоя Джак и тая Емили с нейните чувства.....почна да ми писва, честно ти казвам, тя се клеца с единия, обича другия има тръпка към третия......ей тва ме дразни най-много в серияла, много го размиха и разводниха с тая пуста либоФФФ!

Тука стана по голяма любовна история от Вампирите. Наистина незнам просто споделям мислите си какво мисля като видя кадрите. А и в американския форум така си мислят Епичен финал с Джак може би щото го харесват. Всичките казват,че Емели си била с Даниел в живота затова трябвало да я съберат с Джак  ooooh!

# 201
 newsm17 smile3514Кога ще пуснат субтитритеее,нямам търпение

# 202
2 епизода са излъчвали снощи нали? Гледам, че в сайта за субс се правят само за 21.  newsm78

# 203
Търпение дами епизод е дълъг няма как...

# 204
  • София
Лудосче гледа ли го?
Да почваме ли да коментираме......

# 205
Здравейте,следя с голям интерес и вас и сериала .Но не съм много по писането.Смъкнах последния епизод ,но нещо не ми се връзва.В арената пишеше че е 21-22 но ми се стори много къс(само 80 мин.),а нали вие коментирахте че е 3часа ,та може ли да ми кажете това ли е края....или нещо пак не съм разбрала.... newsm78 Embarassed

# 206
  • София
Хм, епизодите са 2 броя и са заедно 1:25 мин.!
Къде пък е станало ясно, че са 3 часа.....

# 207

www.bg-mamma.com/index.php?topic=708059.195

# 208

www.bg-mamma.com/index.php?topic=708059.195

/bg sub/ Revenge season 2 episode 21,22 Отмъщението сезон 2 епизод 21,22

# 209
Лудосче гледа ли го?
Да почваме ли да коментираме......

Айде де няма проблем. Първо да кажа,че аз Деклан го бях прежалила още на пристанището когато стана оная засечка с двамата братя. Тая смърт си я очаквах аз. Даниел е прострелял Ейдън това е сигурно. Дано не го е убил защото ще влезне в затвора или ще убвинят Емили с нейния пистолет в нейната къща.
Нолан е следващия Давид Кларк и определено е повече от ясно,че имаме още много да гледаме. По интересното е,че Шарлот е бременна. А Деклан го няма.
И Джак най-после си отвори очите. Време беше,  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт