Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 189
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лудосче,
Добре, за Ейдън и Даниел съм съгласна, възможно е да го напада затова.
Разговорът м/у Такеда и Ейдън....супер странен, Такеда щеше да се бори срещу Инициативата срещу големия им удар.....после каза, че ще издаде Ейдън на Емили за какво по точно???? Това е ключът към загадката.......
Не мисля, че Ейдън ще умре, по-скоро ще има някакъв драматизъм примерно Емили няма да иска да бъде с него и той ще изчезне примерно.....
Джак пък ми е толкова противен, че не мога по никакъв начин да го свържа с Емили, тва беше доста тъпо, когато му казаха, че се разделиха Емили и Даниел първия път, заради него.....ами то беше ясно, но той какво очаква сега, нещо не разбрах идеята на сценаристите, в крайна сметка той избра Аманда и тя му роди дете, супер странен тоя Джак......дано той умре...... не ме кефи грам. От пълна мижитурка изведнъж стана зъл отмъстител...не му отива, а и този актьор ми е мега противен /без да обиждам никой, който го харесва/.
Най-странна обаче ми е Емили, за кво беше тоя годеж сега пък, как ще отмъсти на Виктория като й отнеме златното момче....и иде с него да живее в Париж, това пък кво отмъщение е.......много странна Емили....Както много пъти съм казвала въртят сучат и все в любовния многоъгълник се оказваме...

# 181
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Да бе много банален стана тоя любовен триъгалник пфф

Аз симпатизирах на Джак в началото ама сега определено ме дразни. Ама като видях сцената на терасата мисля,че епично ще ги съберат. Не искам Ейдан да умира интересен ми е като образ.

Аз изобщо не мога да разбера за какво се жени за Дани Бой като не иска да го убива какъв е смисъла. Нещо не мога да разбера губи ми се защо иска толкова този брак.  newsm78

# 182

# 183
  • София
Много банална история наистина. Сега като се омъжи за него и кво...ще избяга с него в Париж и ще го отвлече от Виктория, че то тва на мен ми звучи повече като личен интерес на Емили отколкото като отмъщение, а иначе тя била с Ейдън....лудница.....има си тя някакъв афинитет към Дани ама дано излезе да видим какво ще е.....
Стига де, айде да не я събират Емили с Джак, тва ще е мега брутално за аудиторията, тя нали обеща да се грижи за бебето и Джак, това не включва по-специални грижи нали Simple Smile)))). Няма да го съберат по-скоро ще уморят Джак или Деклан...чудя се кой от двамата.
Ех тоя Ейдън много ми мъчи главицата какви ги мисли това момченце, какъв му е случая, 100 % е замесен в Инициативата, защо Такеда го уплаши с това изказване, че ще каже на Емили истината, какво крие той, нещо голямо ще е, за да се стигне до убийство и то на Такеда. Още нещо съмнително защо обработи Нолан да спрат отмъщението на Емили, после на своя глава прехвърли през своя акаунт всичките им авоари, много странно, много......
Мен най ме тормози Ейдън той е най-сложен образ този сезон, другите са малко по-прозрачни....
Нолан и той как може да се довери на Ейдън, а не на Емили......

# 184
Здравейте!! Следя сериала още преди да се появи на българсия екран, страшно го харесвам. За мое съжаление, едва днес открих, че ви има, и много се радвам че има с кого да обсъждам любимия си сериал.

Относно последната (20) серия, мисля, че Ейдън е от Инициативата, защото Соколката каза на Нолан, че само нейния код може да стартира Карион, и точно Ейдън изпрати Нолан при нея, а пък тя му каза, че или той ще я измъкне от затвора, или някой от Инициативата ще го направи. Също така целта на Ейдън беше да стартира програмата за пълното обезточване (Карион), с помощта на кода на Соколката, но Емили и Нолан не разбраха, защото си мислеха, че източват банковата сметка. Затова и Такеда се опита да убие Ейдън, най-вероятно Ейдън и сестра му са работили за Инициативата още от самото начало, а пък Такеда има сметки за разчистване с Инициативата.
Също така си мисля, че точно Ейдън е убил Падма, за да не го разкрие, тъй като аутопсията показа, че е убита в часа на откриването й.
Дано сте разбрали какво имам предвид, че пиша много объркано.

С нетърпение очаквам неделята, за да видим какво ще ни поднесат.....

# 185
И аз да си кажа мнението,че Ейдън май наистина е от Инициативата, но ако е така защо убиха сестра му? И какво мислите че ще стане сега като няма ток в целия щат? Какво бедствие?..... Да идва вече неделя че нямам търпение Simple Smile

# 186
И аз да си кажа мнението,че Ейдън май наистина е от Инициативата, но ако е така защо убиха сестра му? И какво мислите че ще стане сега като няма ток в целия щат? Какво бедствие?..... Да идва вече неделя че нямам търпение Simple Smile

Или не са я убили и всичко е направено за заблуда.  Peace

# 187
Може и така да е,незнам, то в тоя филм вече всичко може да се очаква Simple Smile  Само може да чакаме и ще разберем Simple Smile

# 188
  • София
Здравейте,
Гледам коментирате Ейдън, мен почна да ми става подозрителен още преди няколко серии, обаче тези последните 2 направо съм го нарочила на 100 %, че крие нещо или Инициативата или нещо друго гнило покрай него. Уж помага на Емили, пък после се договаря с Нолан да я спрат да не отмъщава....супер странно. Разговорът с Такеда също беше много странен, независимо от кофти субовете се подразбра, че има нещо нередно. Ейдън си позволи да убие Такеда, за да скрие нещо, нещо много важно.....
Утре финала ще е много як, усещам, ще се разкрият много неща, макар че си мисля, че Емили няма да си каже, че е Аманда, тя толкова влезна вече в тази роля, че на моменти забравя според мен коя е всъщност.
С една дума, разкрития ще има, за мен ще стане ясно Ейдън кой е и в какво е замесен и той ще предаде Емили, Емили ще разкаже на Джак коя е всъщност, Грейсънови ще бъдат фалирани, Дани Бой и Шарлът не знам какво ще им се случи. А това бедствие предизвикано от Инициативата не ми хрумва дори какво ще бъде.....

# 189
Утре не е последния,а предпоследния,нали са 22 епизода.

# 190
  • София
Утре не е последния,а предпоследния,нали са 22 епизода.
Утре ще дават 2 серии една след друга, т.е финала ще бъде около 2 часа Simple Smile)))
Така, че в понеделник ще компенсираме с мнооооогоооо гледане на "Отмъщението" Simple Smile

# 191
Момичета,току що излезе новината : ЩЕ ИМА 3-ти СЕЗОН261uu  261uu  261uu

тук и тук има подробности за подновяването.

Няколко спойлера за последния епизод в неделя

Приятен ден на всички   bouquet

# 192
Благодаря ви на всички за новините и мненията става все по готино...дано наистина да има 3 сезон Simple Smile

Много се надявам  Praynig

# 193
От Tweeter

"The heartbreaking death forces Emily rethink her road to Revenge."

# 194
Nollan Ross От twetter мисля,че наистина ще имам 3-ти сезон хора

Общи условия

Активация на акаунт