Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 181
  • 365
  •   1
Отговори
# 165
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Промото за 20 епизод моля

# 166
Koга ще излезе 20 епизод?

# 167
Честно  да ви призная - голямо чакане за едно голямо НИЩО. Не че беше толкова лоша серията, но просто очаквах някакви разкрития, нещо по-съществено, а то какво ...... един Фалкон и това е. А и в тази линия нищо интересно (хакерски надскачания). Не се учудвам, че рейтингът му пада. Цял сезон ни разтягат локуми за Инициативата и в този епизод ни дума, ни нищо за нея. Наистина най-добре това да е последния сезон и да измислят нов сериал, защото ако продължат ще съсипят всичко хубаво. Както каза Ейдън, Емили да се взима със "сина на кучката", да ги сравни със земята и после да си се взимат двамцата и да си гледат живота. Но искам и хубава развръзка за Нолън, много ми харесва героят му, а също и артистът. Уникално си играе ролята, то не са полудуми, полухъмкания, мънкания, чупки с глава, мимики - страхотен е просто. А относно Маделин Стоун, чух много похвали за нея, но на мен ми е еднотипна, прекалено много ботокс, пречещ и да покаже някаква мимика, една и съща усмивка, един и същи поглед, един и същ модел рокли.
Дано другите епизоди са по-стойностни, да излизат вече тайните на яве ида се приключва с мъките около чакането на поредната серия.

Помните ли в първия сезон, когато се появи Аманда, Емили се обади на някаква жена (по облеклото тогава реших, че е съдийка илби нещо от сорта - даваха я все с тога облечена). Тази жена после я дадоха 2-3 пъти, Емили си спомняше разговори с нея, как тя всъщност и каза, че тя е най-умната от всичките момичета в затвора и че Аманда (тогава все още Емили) страда от липса на любов и ако тя и я даде, ще може да я манипулира както иска. След това не са давали нищо за тази жена, но тя също знае коя е истинската Аманда Кларк. Туко виж от там излезнало нещо за очакваното предаделство към Емили от близък неин човек. Иначе доколкото ни е показано, само Ейдън, Нолън и Такеда знаят за нейната тайна. Не вярвам пак да върнат "брат й".

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 10:43 от dolly_holly

# 168
Честно  да ви призная - голямо чакане за едно голямо НИЩО. Не че беше толкова лоша серията, но просто очаквах някакви разкрития, нещо по-съществено, а то какво ...... един Фалкон и това е. А и в тази линия нищо интересно (хакерски надскачания). Не се учудвам, че рейтингът му пада. Цял сезон ни разтягат локуми за Инициативата и в този епизод ни дума, ни нищо за нея. Наистина най-добре това да е последния сезон и да измислят нов сериал, защото ако продължат ще съсипят всичко хубаво. Както каза Ейдън, Емили да се взима със "сина на кучката", да ги сравни със земята и после да си се взимат двамцата и да си гледат живота. Но искам и хубава развръзка за Нолън, много ми харесва героят му, а също и артистът. Уникално си играе ролята, то не са полудуми, полухъмкания, мънкания, чупки с глава, мимики - страхотен е просто. А относно Маделин Стоун, чух много похвали за нея, но на мен ми е еднотипна, прекалено много ботокс, пречещ и да покаже някаква мимика, една и съща усмивка, един и същи поглед, един и същ модел рокли.
Дано другите епизоди са по-стойностни, да излизат вече тайните на яве ида се приключва с мъките около чакането на поредната серия.

Помните ли в първия сезон, когато се появи Аманда, Емили се обади на някаква жена (по облеклото тогава реших, че е съдийка илби нещо от сорта - даваха я все с тога облечена). Тази жена после я дадоха 2-3 пъти, Емили си спомняше разговори с нея, как тя всъщност и каза, че тя е най-умната от всичките момичета в затвора и че Аманда (тогава все още Емили) страда от липса на любов и ако тя и я даде, ще може да я манипулира както иска. След това не са давали нищо за тази жена, но тя също знае коя е истинската Аманда Кларк. Туко виж от там излезнало нещо за очакваното предаделство към Емили от близък неин човек. Иначе доколкото ни е показано, само Ейдън, Нолън и Такеда знаят за нейната тайна. Не вярвам пак да върнат "брат й".

newsm10 newsm10 Напълно съм съгласна.Наистина разтегливо стана и това дълго чакане на епизодите и по-специално този.Очаквах след толкова чакане да стане нещо по-интересно отколкото само разкриване на самоличноста на Falkon.Въпреки всичко,това си остава любимия ми сериал и се надявам да ме заинтригува все повече ако има 3-ти сезон!

# 169
Епизода беше точно запълващ просто пълнеш. Жалко много бързо разбиха сокола толкова беше велик и изведнъж айде на бързо. То ясно,че Нолан трябва да обере славата сладурчето няма спор ама беше много бързо.

Виктория пък намерила къде да търси помощ направо ми идеше да я ритна  Blush

А като цяло най-хубавата сцена беше Айден и Емели всичко друго пълнеж. Шарлот се целува с някаква си, Джак много ме ядоса нямам търпение да научи истината да му видя тъпата физиономия. Изобщо не очаквах така да прецакат образа на Джак. Даже малко ме е яд,че Аманда е няма.
Харесвам Джошоа,но Даниел ми е малко лигав образ и тази серия с нищо не ме изненада.
Очаквам повече от Такеда поне като ще се появява да е смислено както беше преди.

Жената с която Емели говореше и преличаше на съдийка е жената която отговаря за изправителния дом където Емели и Аманда са били затворени.  Peace

Следващата серия следващата Неделя тоест тази която идва сега  Peace

# 170
http://vbox7.com/play:fd80b57e4b промото за 21 и 22 епизод

# 171
Гледахте ли епизода..?

Така аз да си кажа мнението. Ейдан голяма грешка направи да разори Грейсанс толкова прибързано понякога в момент на гняв и ярост правиме грешки та той ни го показа.
Като влезна Такеда в стаята и на глас си викам айде ще има бой а то даже стана убиство. Какво криеше Такеда какво се опита да намекне. Много ми беше странно това.

Татко Грейсон ще стане губернатор май така изглежда сякаш жената на губернатора като каза на Виктория,че тази работа си е все едно убиство сякаш на нея и хареса идеята. Да се раздели с Конрад заради тази кариера в политиката.

Джак развалнуван от това,че Емели се е разделила с Даниел заради него преди време а нямаше време тогава да поговорят както си трябва. Сега вече не би женен и обвързан едвали не...странно много странно както очакваше да тръгне с него ли. Много искам да му видя физиономията като разбере цялата истина.

# 172
Някой знае ли дали 20еп. го има вече някъде?

# 173

# 174

Да, има го!
епизод:http://DMCA-removal-from-Google/torrents/revenge-s02e20-hdtv-x264-lol/340640/

субтитри:http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/20/Engagement

# 175

Да, има го!
епизод:http://DMCA-removal-from-Google/torrents/revenge-s02e20-hdtv-x264-lol/340640/

субтитри:http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/20/Engagement

Hug  bouquet

# 176
  • София
Лудосче,
Гледа ли последната серия, да коментираме а Simple Smile))!

# 177
Лудосче,
Гледа ли последната серия, да коментираме а Simple Smile))!

Айде де чакам те писала съм коментар малко по горе я го погледни и кажи ти какво мислиш???  Thinking

# 178
  • София
Лудосче,
На мен също определено ми хареса тази серия, най-сетне малко живец имаше!
По отношение на серията, някои неща ми направиха огромно впечатление, първото беше Ейдън, той нещо крие и за пореден път няма да се учудя ако се окаже част от Инициативата, изключително ми е съмнителен. уж подкрепя Емили, а после я съботира. Освен това разговора с Такеда беше много много странен......!
Новата приятелка на Шарлът е 100 % сестрата на Патрик, изневиделица се появи, разполага с пари, търси близост с Шарлът, тя иска да отмъщава на Грейсънови, затова, че брат й е починал от свръх доза.
Емили също ми е много странна, уж обича Ейдън, омъжва се за Даниел уж да отмъщава, но си преспива с него без проблем, то бива отмъщение ама всяко нещо си има цена, освен тва го е подучила да си изтегли парите от фонда от фондацията, т.е. той ще си е обезпечен с парички. Не мога да я разбера, честно, още има чувства към него също.
Като добавя и намесата на Джак, който от къде пък го взе тоя кураж да се прави на мъжкар, направо не знам.....
Финалният епизод ще е супер интересен, но няма да е последен 100 %. Доста неща ще се разкрият, предателя ще е Ейдън, но ще има материал и за Инициативата, която ще удари, но не ми е ясно кого и как.....и дали Емили няма да спаси Грейсънови на края......
Гледах промо снимки за финалните епизоди, е там вече тотално се обърках, Даниел напада Ейдън...по някакви причини....нещо голямо се случва, Инициативата удря явно, Даниел успокоява Емили, Джак нещо много невменяем ми се видя......
Незнам тоя филм накрая тотално го оплетоха...стягат се за 3ти сезон то е ясно.......

# 179
Така Даниел напада Ейдан според мен защото с неговия код са източени парите от фонда на Аманда тоест Грейсон нямат стотинка вече. Банкрут и то заради него. Така си мисля.

Убиството на Такеда разговора много страни трябва пак да го изгледам за да анализирам малко по добре. Има нещо гнило.

Аз подозитам смърта на Ейдън и много разочароващо за мен ама така си го мисля Емели и Джак заедно което ще е прекалено епично и се надявам да не е така.  Crazy

А между временно нашите любимци изловени от папараците

Общи условия

Активация на акаунт