Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 154
  • 365
  •   1
Отговори
# 150
днес няма ли епизод  newsm78

# 151
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
днес няма ли епизод  newsm78

До колкото ми е известно следващия епизод ще е чак на 28-ми поне така четох ако имате по добри новини за мен добре Simple Smile   Peace

# 152
Хораа, 19 епизод да го има някъде,не мога да го намеря??? newsm78

# 153
Хораа, 19 епизод да го има някъде,не мога да го намеря??? newsm78

19 епизод излиза на 28 Април голямо чакане му направихме  Peace Ама няма как още малко остана...

# 154

# 155
Оооо да, наистина голямо чакане стана обаче пък то не останало. Още една седмица и ..........

# 156
Оооо да, наистина голямо чакане стана обаче пък то не останало. Още една седмица и ..........

Да лошото е ,че след мое запитване във Twitter към Габриел Манн Или Нолан за 3 сезон на серияла той помоли феновете да се обърнат към ABC с тази молба което значи,че за сега 3 сезон няма да има. В Twitter отново има голямо количество от сбогувания със серияла също така и снимки от последните моменти на снимачната площадка мен лично много ме е яд и се надявам да не всърши така... Tired

# 157
Ето снимка на която Габриел е комнтирал : " Готови сме да започнем последната сцена на сезон 2 на Отмъщението гледката е стахотна...  Peace

# 158
  • Pleven, Bulgaria
С тези почивки,напълно забравих какво става е епизодите,трябва да ги гледам пак,че да навържа нещата. #2gunfire #2gunfire И сега ли ще е последния епизод newsm78
Лудостче,гледката е много и в синхрон с  наближаващия края.Дори да го приключат се надявам да е подобаващо.

# 159
Снимки от епизод 20 озаглавен Годеж (големи са ще кача два поста ):

# 160

# 161
И инфото за 21 и 22 епизод  в линка най-долу на англиски  Peace

http://tvfilmnews.com/revenge-2x21-and-2x22-truth-press-release/

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 11:41 от bezymnalydost

# 162
Момичета какво става с 19 еп. дали някъде вече  го има със суб.? Praynig

# 163
gabsinkata - 19 епизод е качен в замунда, а по субтитрите вече се работи - http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/19/Identity

# 164
Благодаря Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт