Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 127
  • 365
  •   1
Отговори
# 345
Изгледах го! Не беше кой знае какво. Май вече се чудят какво да измислят и става боза.Кога ще има нова епизод?

# 346
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Странно но не можаха да ме очудят много даже от началото на серията предполагах ,че бифшата на Конрад е майка му на Джак.  Peace

# 347
Ами все ги въртят едни и вече сами се досещаме какво следва. Взе да напомня на " Дързост и красота".

# 348
  • Германия
Някой знае ли кога ще има нова серия?

# 349
  • КиТ
Вчера имаше  Peace

# 350
Вчера излезе по торентите.

# 351
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Следващата серия ще е на 27 април мили мой ето ви фрагман Simple Smile

# 352
Офф, пак ли трябва да чакаме?

# 353
Гледахте ли предпоследната серия от трети сезон? Simple Smile)

# 354
И аз се записвам.
Следя всичко за сериала.
Лично аз си мисля, че Сокола трябва да е човек който познаваме в досегашните серии и който най малко очакваме да бъде. А кой освен Дейвид Кларк би бил!Лично аз си мисля че той е жив и е Сокола.

Е не е Сокола, но е жив.
До последно съм вярвала, че той е жив.
Очаквам с нетърпения новият сезон Simple Smile

# 355
Много ми хареса последният епизод! Дали ще направят нов сезон? Последното, което аз разбрах е, че това е краят и няма да има повече.

# 356
  • КиТ
Ще има още един сезон  Peace

# 357
E, супер! Дано го пуснат скоро.

# 358
подновен е за 4-ти сезон от есента Simple Smile

Иначе - последният епизод  smile3501 , просто скоро не ме беше вълнувал толкова сериал, че дори и TVD, който следя от няколко години. Revenge го изгледах за има - няма месец време. Още от сезон 1 се надявах Дейвид да е жив. Много ми е мъчно за Ейдън - много си подхождаха с Емс и много го харесвах. Иначе Виктория напълно си заслужава това, което й се случва в клиниката. Шарлот стана мнооого дразнеща в последния сезон, даже Джак вече не товари толкова с неговите сентенции и претенции. Мисля, че Конрад трябваше да бъде убит, но точно от Дейвид ли? Това загатва що за персонаж е той - лош или добър? И дали изобщо е наясно, че Аманда е Емили и че изобщо не е умирала? Но определено от всички най-дразнещ ми е Даниел - това нагло същественце трябваше да убият, не Ейдън. Този образ (на Даниел) претърпя най-голяма деградация от началото досега - от сбъркан, глезен студент стана голямата работа! Пф..
Чакам с нетърпение сезон 4  txtloves

# 359
  • Германия
И аз вчера изгледах последната серия и много ми хареса.
Виктория е голяма кучка, пише се за умна и понеже си навира носа навсякъде, стана причина за смъртта на бащата на Марго. Доволна съм от това, което и се случва в клиниката, заслужава си го.  Блестяща игра на Конрад, според мен , направо си мязаше на луд, с този поглед, с тананикането.
Тъжно ми е за Ейдън, Емили наистина го обичаше и двамата бяха хубава и подходяща двойка. Имаха си общи тайни, общо минало.
Шарлота не ми е била никога приятна, сега съвсем ми беше дразнеща. Превръща се в копие на майка  си. Джак някак избледня като образ.
Не очаквах Дейвид да е жив, може би сега, след като са свалени всички обвинения към него, е време да се покаже.
А Даниел е наистина най-неприятният персонаж и сдтава все по- неприятен. Време е и него за го запрат при мамка му, че са си лика-прилика.
Има ли някъде инфо за следващ сезон?

Общи условия

Активация на акаунт