Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 134
  • 365
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Видях я и аз тази снимка, мен ми изглежда млад мъж, даже наистина Сокола и брата на Даниел, няма да се учудя ако са един и същ човек.....

# 106
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507750235956055&set=a … ype=1&theater

ето и от мен една снимчица от бъдещ епизод! предполагам е свързано наистина с другия син на Виктория

# 107
ммм... и още нещо любопитно  Laughing

Emily Vancamp - Emily Thorne
22 март
IMPORTANT INFORMATION!

The season finale of Revenge will be on May 12, Sunday, and it will last for TWO Hours!!! Simple Smile
(Финалът на сезона ще бъде на 12 Май, и ще продължи целииии 2 часа )  bouquet

# 108
И аз се записвам.
Следя всичко за сериала.
Лично аз си мисля, че Сокола трябва да е човек който познаваме в досегашните серии и който най малко очакваме да бъде. А кой освен Дейвид Кларк би бил!Лично аз си мисля че той е жив и е Сокола.

# 109
Много добро предположение и ми хареса. Да, ако така стане ще бъде много интересно.

# 110
Според няма много логика Сокола да е Дейеид Кларк, така излиза че защитава Грейсън, Инишиейтив и е срещу Емили! Но пак не се знае всичко мога да очаквам!

# 111
Инициятивата не защитава Грейсън, просто ги използва. Но пък пак няма много логика, защото сам да си причини всичко. Ама все пак това е сериал, така че всичко е възможно. Не пречи ние да си философстваме. Grinning

# 112
Нямах това предвид а че той пази и Грейдън и Инишиейтив

# 113
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е ако Давид е жив това ще е голям срив за Емели всички така предполагат ама на мен нещо не ми се вярва... толкова време да се крие от дъщеря си просто ми се струва доста гадно....

# 114
А дали Сокола няма да е другият син на Виктория?Да поддържа връзка с майка си, и да ѝ защитава интересите.Нищо не показва, че ръката с черната ръкавица, която взе програмата "Кариън" е Сокола.

# 115
А дали Сокола няма да е другият син на Виктория?Да поддържа връзка с майка си, и да ѝ защитава интересите.Нищо не показва, че ръката с черната ръкавица, която взе програмата "Кариън" е Сокола.

Така е ние само си предполагаме,че Сокола е сина на Виктория това е просто догадка...

# 116

# 117
http://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_%28season_2%29

Ето аз какво намерих по темата - следващия 19-ти епизод чааааак на 28.04 Twisted Evil ужас .... 20-ти на следващата седмица 5-ти май , и последните 21-ви и 22-ри на 12.май  Wink приятно чакане

# 118

# 119
Здравейте!
Къде мога да гледам епизодите след 12-ти?
Изтеглих ги от Мастерс,но не ми тръгват субтитри.Ще ви бъда благодарна за малко помощ...

Общи условия

Активация на акаунт