Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 146
  • 365
  •   1
Отговори
# 90
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Така сега да се изкажа аз... Според мен тоя брат го измисиха само и само Даниел да не пострада. Тоест всичко да отиде към другия брат. И да могат да я тормозят Виктория. Интересното е кой е бащата на това момче. 

Виктория ме ядоса супер много с тъпата заплаха която направи над собственото си дете и Емели заслужава си да я накаже точно Даниел за това,ама да видим.

Айден според мен нямаше какво да направи в ситуацията и Емели да беше там пак щеше да се получи същото. Според вас Падма жива ли е???  Peace
И какво ще има на записа със Падма  newsm78

# 91
И аз си мисля, че соколът е този, който беше в колата, а пък за сина на Виктория със сигурност няма да е Джак.(така мисля) Може би наистина ще стане интересно, ако е тоя, който отвлече Падма. Най- вероятно ще вкарат нови лица, то иначе ......няма как. А сериалът едва ли ще бъде само до 2 сезон, защото е един от най-печелившите сериали. Ще видим какво ще стане само да пускат епизодите вс седмица, че  е досадно да чакаш.

# 92
ДА трябват ни нови лица Сокола , новия син на Виктория не може да са сред старите не се връзва.

Аз лично се надявам да не е само два сезона според мен има още какво да се види дано не го претупат. А 18 епизод го чакам с нетърпение. Да видим какво ще направи Даниел за да защити Емели много ми е интересно.

А по интересното Виктория от къде знаеше за срещата на Даниел с Емели от секретарката ли  newsm78

# 93
ДА трябват ни нови лица Сокола , новия син на Виктория не може да са сред старите не се връзва.

Аз лично се надявам да не е само два сезона според мен има още какво да се види дано не го претупат. А 18 епизод го чакам с нетърпение. Да видим какво ще направи Даниел за да защити Емели много ми е интересно.

А по интересното Виктория от къде знаеше за срещата на Даниел с Емели от секретарката ли  newsm78

И на мен това ми е много интересно  Thinking
И заплахата много ме издразни ...

# 94
Направо ми се искаше аз да и пратя един коршум... ужасна жена.
хахаха ама добре играе жената  Peace

# 95
хаха да наистина е ужасна,лицемерна и с тази ехидна узмивчица
много добре играе да, но и другите актьори също

# 96
  • София
Лудосче,
И аз ще те карам да коментираме, лелееее, аз по превъртях тук там и съм пропуснала, че Виктория е заплашила Емили и Даниел, ех, че гадна жена, не можа да се примири, че сина й е лудо влюбен в тази жена и тва е.
Ох, той моя любимец Даниел като го знам колко е безхарактерен, макар и добряк хич не ми стига акъла как ще я защити, сигурно пак ще се отдръпне от нея с цел да я предпази, пък ако е нещо различно ще бъде супер, най-сетне да се покаже като мъжко момче и пак да се съберат наистина с Емили Simple Smile))/тва ми е голям мерак/.
Много ми хареса момента с обяснението му, че Ейдън ще понесе удара, не от ревност, а защото така се налага....добре бе, всички му повярвахме Simple Smile)))
С всеки епизод Ейдън ми е все по-съмнителен, много го подозирам за участие в Инициативата, не знам защо, все ми се върти как започна втория сезон с това, че той веднъж я е предал, но дали е така ....ще разберем.
Соколът...брата на Дани....почнаха много да се оплитат нещата, тоя Сокол ще да е някой супер хакер, най-вероятно ново лице.....брата на Дани от къде го измислиха и наистина кой е бащата, май онзи художник, който имаше връзка с Виктория, обаче къде живее и т.н. и кой ще е, ще стане ясно. По всичко личи, че Виктория ще претърпи удари следващия епизод, дано и тази ледена кралица да я видим малко разклатена.

# 97
mundi  айде сега го прегледай тя заплахата не е директна тя я направи да изглежда все едно е от Инициетивата. А според мен не е от художника не се връзва с времето защото тогава се е оженила за Конрад предполагам,че или е от Конрад или е от Давид Кларк.

А обяснението му показа точно обратното, че Айден поема ударът защото ревнува. А според мен Айден ще загази и Емели и него ще трябва да спасява... Peace

# 98
Виктория, нали направи номер на майка си пред новия й бъдещ мъж (ама как го обясних), защото майка й я е изгонила от вкъщи, когато е била още тинейджърка, защото имала връзка с тогавашния приятел на майка си. Може в онези времена да е родила. Тогава, когато се появи майка й, всичко се разви в един епизод и общо взето нямаше нищо общо с останалата част на сериала. Или пък напълно нова история може да вкарат в сериала.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 22:13 от dolly_holly

# 99
Виктория, нали направи номер на майка си пред новия й бъдещ мъж (ама как го обясних), защото майка й я е изгонила от вкъщи, когато е била още тинейджърка, защото имала връзка с тогавашния приятел на майка си. Може в онези времена да е родила. Тогава, когато се появи майка й, всичко се разви в един епизод и общо взето нямаше нищо общо с останалата част на сериала. А и напълно нова история може да вкарат в сериала.

Еее за това не се бях сетила браво на теб  smile3501  Може да е родила и тогава да възможно е определено не сме за 2 сезона не може да свърши за още 3 -4 серий трябва да има трети сезон  Peace

Права си онази серия имаше някаква цел показа ни,че Виктория е имала ужасно детство,но дали е само това.

# 100
  • София
Еееее леле, ако Емили трябва да спасява и Ейдън хич не знам на къде ще тръгне този филм Simple Smile!
Емили в ролята на спасителката от ръжта Simple Smile. Не знам аз все си мисля, че има нещо гнило в Ейдън, почти 100 % съм сигурна в това, само чакам да видя какво точно ще излезе.
А по отношение на син номер 2 и аз мисля, че е от преди Конрад ама ще видим......, а онази серия с тежкото детство на Виктория по всичко личи, че и нея леко съм проспала Simple Smile))))!!!
Основното сега, което ме вълнува е как точно ще развият идеята със сина и със Сокола, тези две нови линии ми допадат, предполагам, че има резон в това, той /новия/ да си го отнесе вместо Даниел, така ще го предпазят и него и Ейдън, обаче дали това е идеята можем само да гадаем, пък Сокола е пълна загадка за мен лично.
Аз хич няма да се учудя ако Дейвид Кларк е жив, толкова много го заплетоха този сериал, че очаквам всичко от всеки......

# 101
Виктория, нали направи номер на майка си пред новия й бъдещ мъж (ама как го обясних), защото майка й я е изгонила от вкъщи, когато е била още тинейджърка, защото имала връзка с тогавашния приятел на майка си. Може в онези времена да е родила. Тогава, когато се появи майка й, всичко се разви в един епизод и общо взето нямаше нищо общо с останалата част на сериала. Или пък напълно нова история може да вкарат в сериала.

Подкрепям те   newsm10!

# 102
  това е от другата тема.

# 103

Прелича ли ви на синче на Виктория неее мисля,че е по възрастен Сокола не е сина на Виктория според мен а вие какво ще кажете?

# 104
И на мен ми изглежда по-възрастен, да не каже че на пръв поглед е почти на годините на Виктория, но като се позагледам, брадата го състарява, сякаш все пак е около 30-те. Нолън, който е около 40-те много ми младее, а и страхотно играе.

Общи условия

Активация на акаунт