Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 155
  • 365
  •   1
Отговори
# 75
май скоро ще спирам да го гледам искат да ми очернят ЕЙдън  Sad

# 76
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 77
Още не съм изгледала 17-та серия ама ето ви промото във снимки на 18-ти  Peace

# 78
Здравейте момичета Simple Smile Много рядко пиша. Скоро попаднах на една статия, която не откривам сега, но в нея пишеше, че филма ще е само 2 сезона, като 21-ви и 22-ри ще се казват "Истината". След излъчването на 18-ти епизод щяло да има почивка. Колко е вярно не знам, ако е истина доста бързо трябва да се развият действията.  Thinking

# 79
Момичета знаете ли кога ще пуснат 18 епизод? Дали ще бъде другият понеделник (1.04.) ?

# 80

В промото казват следващата неделя тоест сега на 31.03

# 81
Здравейте момичета Simple Smile Много рядко пиша. Скоро попаднах на една статия, която не откривам сега, но в нея пишеше, че филма ще е само 2 сезона, като 21-ви и 22-ри ще се казват "Истината". След излъчването на 18-ти епизод щяло да има почивка. Колко е вярно не знам, ако е истина доста бързо трябва да се развият действията.  Thinking

Това което си написала е доста интересно. 18-ти епизод е доста хвален навсякъде имаше снимки за него още преди да се знае кой точно е епизода. Може и да си права. Това аз не съм го чела и ми стана интересно.  Peace Ако е така става все по интересно защото остава доста малко  Tired

# 82
Ако успея да намеря статията ще ви я постна.

# 83
Ако успея да намеря статията ще ви я постна.

Ще съм ти много благодарна   bouquet

# 84
  • София
Здравейте,
Айде и аз да цопна! Аз някъде бях чела, че актьор, който играе Ейдън има договор за 3 сезон, така че доста се съмнявам да свърши сериала с 2 сезон.
Лудосче, хареса ли ти серията?
Давай да си е прокоментираме пак Simple Smile)))

# 85
Здравейте,
Айде и аз да цопна! Аз някъде бях чела, че актьор, който играе Ейдън има договор за 3 сезон, така че доста се съмнявам да свърши сериала с 2 сезон.
Лудосче, хареса ли ти серията?
Давай да си е прокоментираме пак Simple Smile)))

Мила в момента го пускам след един час най-много ще го коментираме Simple Smile   Peace

# 86
Имате ли някакви предположения за Сокола и за неизвестния син на Виктория?

# 87
Имате ли някакви предположения за Сокола и за неизвестния син на Виктория?
Сокола,май е този дет уж отвлече Падма   Peace  а синът и да не се окаже Джак  Mr. Green

# 88
Пак се заплете интригата, и на мен ми е много интересно кои са новите лица ?
Сокола е този който проверяваше Кериан в колата( така си мисля аз )
А за сина на Виктория?! ... Thinking
Дано не е само 2 сезона, много ще е жалко да свърши толкова бързо, защото сериала е супер  Heart Eyes

# 89
Или може би Ейдън, досега се говореше само за сестра му, нищо за родителите му - поне нямам спомени. А може и напълно ново лице да е, ако ще има трети сезон трябва да вкарат и малко нови лица.

Общи условия

Активация на акаунт