Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 195

Е аз не съм по щведските работи, джанъм!  Mr. Green

Да бе ! Mr. Green Затова водиш и мъжО ! Twisted Evil

А, той е за прикритие..  Whistling
[/quote]

Joy Joy Joy Joy Joy

# 196

Е аз не съм по щведските работи, джанъм!  Mr. Green

Да бе ! Mr. Green Затова водиш и мъжО ! Twisted Evil

А, той е за прикритие..  Whistling
[/quote]

Joy Joy Joy Ще му кажа аз, под прикритие бил ! hahaha

# 197
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Роминке...не дреми ся за билетчета за Дубай, че кво ми се види, май пак требе да прайш тема. Whistling
Начи, може да те сменим за Дубай...а, ти да си останеш да правиш теми. Не мож да те пуснеме ей тъй да те нема. Joy hahaha

# 198
Роминке...не дреми ся за билетчета за Дубай, че кво ми се види, май пак требе да прайш тема. Whistling
Начи, може да те сменим за Дубай...а, ти да си останеш да правиш теми. Не мож да те пуснеме ей тъй да те нема. Joy hahaha

А, ти в кой свЕт живееш! Че то технологии навсякъде има! Гостувам на момчето в хотелЯ, пък после си правя темичката  Wink

# 199

Чудя се , от фрагмана  Джемре от къщата на Синанерови ли излиза през нощта или от тях.. newsm78

# 200
Добро утро тази дама от туитъра е бая засукана има две интервюта с Къванч нема да се вредим но поне очаквам снимки да видим

# 201
# 202
Добро утро тази дама от туитъра е бая засукана има две интервюта с Къванч нема да се вредим но поне очаквам снимки да видим

Колкото толкова, аз и на снимки се радвам много!  Hug

# 203
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

А, ти в кой свЕт живееш! Че то технологии навсякъде има! Гостувам на момчето в хотелЯ, пък после си правя темичката  Wink
Абе аз съм си у светО, ама си мисля, кога по точно ще се сетиш за темата до Киво? newsm78

# 204
Терзи,  Heart Eyes срещнах някъде из нета, че батко му Джем щял да се жени сега, през март месец. Има ли такова нещо, знаеш ли ?
Умрем да го видя левента шафер ! Crazy Ние може от страната на булката да се представим ! Mr. Green

# 205

Абе аз съм си у светО, ама си мисля, кога по точно ще се сетиш за темата до Киво? newsm78

Ти пък сега за какво се загрижи.. Няма да пропадне темата  Laughing Той докато е изтощен, спретвам я за нула време, после вие си пишете, а ние си продължаваме  Whistling

# 206
# 207
Ааа, права е Зизу !  Peace Не може така безотговорно да зарежеш и темата и прикритието ! Олмаз !
Ти ще пишеш темата, докато ние с Терзи вземем интервЮ от левента !  Wink

# 208
Ааа, права е Зизу !  Peace Не може така безотговорно да зарежеш и темата и прикритието ! Олмаз !

За вас интервюто, за мен останалата част  Embarassed

# 209

За вас интервюто, за мен останалата част  Embarassed

Аз да го докарам до интервюто ...... Crazy Heart Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт