Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Съвсем се окъках вече.... Crazy Crazy Crazy

Зизу, какво става, бе мац?  Joy Joy Joy
Беги... ooooh!нали съм самоотвержена женица та от бързане да помогна направих 300 глупости. Ама замазах нещата... Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 271
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хахах гледам серията и много ми хареса Кузей като каза на Зайнеб : ако искаш да ти дам яйца и брашно и да направиш същото шоу за пред детето  Simple Smile хахаха добре я нареди

А Пеперудите пожелавам ви да го гледате дано всички да го гледаме скоро на Български мен ме завладя чакам го с нетърпение на нашия си език  Peace

# 272
Не се съмнявам, че сцените на Кузей и Джемре ще са прекрасни, защото двете вещици държаха на къс повод зрителите дълго време. Ще започнат още утре, защото това, което ще накара Баръш да побеснее, е именно целувката, изтипосана във вестниците.
Joy Joy Joy Joy Възможно е, така да се подиграят с публиката. Реално да няма  целувка в двора по разбираеми причини, но после  да прочетем за нея в Интернет. И все едно се е случила. Особено, ако на снимката Кузей е в гръб. Много ще се разбере има ли, няма ли целувка.

# 273
Не се съмнявам, че сцените на Кузей и Джемре ще са прекрасни, защото двете вещици държаха на къс повод зрителите дълго време. Ще започнат още утре, защото това, което ще накара Баръш да побеснее, е именно целувката, изтипосана във вестниците.
Joy Joy Joy Joy Възможно е, така да се подиграят с публиката. Реално да няма  целувка в двора по разбираеми причини, но после  да прочетем за нея в Интернет. И все едно се е случила. Особено, ако на снимката Кузей е в гръб. Много ще се разбере има ли, няма ли целувка.

Hug То тяхната НЕреална целувка кат секса между Зейно и Кузи... Joy Joy Joy Joy

# 274
Фенче, то не ми се мисли ако някой само посмее да отрече колко е хубав Кузей  и то точно тук  #2gunfire

# 275
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зизучка, мисля, че разбрах. Ама не виждам емотикон за благодарност, затова слагам този  newsm03

# 276
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, то не ми се мисли ако някой само посмее да отрече колко е хубав Кузей  и то точно тук  #2gunfire

По този повод се замислих: според вас има ли някакви недостатъци нашият любимец? Или май си е самото съвършенство? newsm78

# 277
 newsm08
Зизучка, мисля, че разбрах. Ама не виждам емотикон за благодарност, затова слагам този  newsm03
Бравос. newsm08
Ако имаш друго за питане...питай, не се стеснявай. Hug

Малеееййй, днеска съм тотал щета...направо изкукаШЕ. ooooh! Crazy

# 278

По този повод се замислих: според вас има ли някакви недостатъци нашият любимец? Или май си е самото съвършенство? newsm78
Според мен няма, поне като външен вид Peace

# 279
Hug Ай ся кажи кво толко хубаво виде в тоя клип? newsm78

[/quote]
Видях една хубава двойка,съразмерна  като пропорции, без да се налага Кузей да се подгърбва, или да стърчи две глави, или да гледам как някой  ситни  след него за да го догони.  Една умна, проницателна жена, която водеше разговора и Кузей влезе в  нейната игра.  И за пръв път видях естествено и свободно поведение на Кузей, в нормален диалог с една жена. Романтична обстановка,
класическа свалка/досега не е имал разтърсваща връзка с жена 
Joy/,елегантен Кузей, хубави устни, хубава целувка.
Целувката го изненада, ама му хареса. По едно време, на кея даже забрави защо е там. Засега и през ум не му минава да я прави севгили, но му беше приятно, когато я видя повторно. Притесни се и се изчерви. Това означава, че не му е безразлична и не я мрази. Засега, това ми е достатъчно.

# 280
Аз си харесвам двойката Къванч-Ойку.  Heart Eyes
Много са красиви, емоционални моментите между тях, погледите, изречените думи, докосването...
Това са сцени от най-висока класа, изпълнени от двама великолепни актьори...
Толкова дълбока нежност има между тях...

Съжалявам, но Мерве-Къванч, за мен, това е неай-неподходящата двойка.

Да ме прощават привържениците на Мерве, но за мен, тя е и слаба актриса, вкл. и в интимните моменти, има нещо много евтино в нея, което разваля всичко.

# 281

Hug Ай ся кажи кво толко хубаво виде в тоя клип? newsm78

Видях една хубава двойка,съразмерна  като пропорции, без да се налага Кузей да се подгърбва, или да стърчи две глави, или да гледам как някой  ситни  след него за да го догони.  Една умна, проницателна жена, която водеше разговора и Кузей влезе в  нейната игра.  И за пръв път видях естествено и свободно поведение на Кузей, в нормален диалог с една жена. Романтична обстановка,
класическа свалка/досега не е имал разтърсваща връзка с жена  
Joy/,елегантен Кузей, хубави устни, хубава целувка.
Целувката го изненада, ама му хареса. По едно време, на кея даже забрави защо е там. Засега и през ум не му минава да я прави севгили, но му беше приятно, когато я видя повторно. Притесни се и се изчерви. Това означава, че не му е безразлична и не я мрази. Засега, това ми е достатъчно.

Е, чак сега се убедих, че си SUPERNATURAL, влезна в главата на Кузей и реши кардинално проблема. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 282

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 15:52 от dterziiska

# 283
Привет на всички!   bouquet Терзи, Hug тези снимки от Дубай ли са? newsm78

# 284
Такаааааааа, аз сега да си кажа, че имам време. Повече Зе. няма да коментирам, защото наистина прекалено много внимание й обърнахме и я направихме значима...А по повод обвиненията, че не коментираме самостоятелно Дж. и не казваме защо ни харесва, ще се "разголя". Две са основните причини. Едната е чисто художествена - образът й е психологически достоверен, нееднопланов, тя е въплъщение на търсенето и себеоткриването, което винаги в живота става по трудния начин. Другата причина е лична - аз до голяма степен се идентифицирам с героинята - и като същност, и като визия. Краката ми са като солети, бюстът ми е несъразмерно голям, но затова пък нямам талия Laughing, вратът ми не е особено дълъг, на снимки излизам точно каквато съм, но поддържам мита, че не съм фотогинична... Cry, но всичко това не ми пречи да си живея с надеждата, че и аз мога да бъда обект на обожание! А когато има художествено произведение, което укрепва тази ми надежда...е, как да не си харесвам Джемрето Simple SmileХайде до скоро. Peace

Общи условия

Активация на акаунт