Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Тук някъде.....
Поздрав с една от любимите ми песни за всички времена....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
Тя не му е кой знае с колко кака, мисля че е на 36, но е такава борбена, че аз не си представям да я изтърпи един скорпион  Laughing Иначе трябва само да мълчи и да й кима  Laughing

Тук никак не изглежда добре

Скрит текст:

# 377
Тя не му е кой знае с колко кака, мисля че е на 36, но е такава борбена, че аз не си представям да я изтърпи един скорпион  Laughing Иначе трябва само да мълчи и да й кима  Laughing

Ама той определено си пада по каки, май ?!
Терзиии,  Heart Eyes имаме още шанс, джанъм ! Party

Софи,  Peaceблагодаря за поздрава !  bouquet

# 378
Тук има и колаж даже, искат да ни убедят, че са гаджета  Laughing

Ми тя и Азра му е какичка, с малко, ама все пак  Laughing

# 379
Тук има и колаж даже, искат да ни убедят, че са гаджета  Laughing

Ми тя и Азра му е какичка, с малко, ама все пак  Laughing

Да де, нали затова се радвам ! Mr. Green
А на този колаж н нищо не прилича каката ! Sick

# 380
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Тук никак не изглежда добре

Скрит текст:
Тойбе, тойбеее...тоя е герантофил.  Joy hahaha
Ми значи всички сме със шансове...само дет аз немам никви пиетети. Whistling

# 381
И какво Къванч се ожени и брака му приключва за няма и година ooooh! Joy
То си личи, че си пада по какички. То "хвани си кака да те отрака"  Joy Joy Joy

# 382
Ай се*а, геронтофил! Ми то и аз скоро ще съм на 35! К*во искаш да кажеш!?  smile3516 smile3512 box Angry newsm66 argue bash #Sniper

Ох, бе, хора, никога не се е женил!!!

# 383
Наричана още...Меглена LaughingИзкарах тежка родителска среща, ама тука е май по-драматично Simple Smile

# 384

А бе, геронтофил - просто момчето търси нещо, което хем си знае, хем си може ! Laughing

Ма защо решихте, че се е женил ? Не се ожениха с Азра, само слухове бяха това ! Peace

# 385
Нали уж се ожениха в чужбина. Даже той беше взел и друго гражданство заради брака си с нея  newsm78 Joy

# 386
Нали уж се ожениха в чужбина. Даже той беше взел и друго гражданство заради брака си с нея  newsm78 Joy

Това къде го прочете??  Shocked Ще да е в някой бг жълтак  Laughing

# 387
Нали уж се ожениха в чужбина. Даже той беше взел и друго гражданство заради брака си с нея  newsm78 Joy

Това е единственото вярно в цялото изречение . Laughing

Бях насред Ермитажа, когато ми се обади мъж ми, да ме “зарадва“ с новината, поднесена с един много самодоволен глас ! Ама аз вече бях получила съобщение от една дружка, която ми писа, че е слух и са отрекли ПР-те , та трябваше пак да го разочаровам ! Mr. Green

Нали уж се ожениха в чужбина. Даже той беше взел и друго гражданство заради брака си с нея  newsm78 Joy

Това къде го прочете??  Shocked Ще да е в някой бг жълтак  Laughing

Аз, доколкото разбрах и по телевизята са го съобщили . Peace

# 388
Ааа, ясно, те целокупния бг народ са заблудили  Laughing Чудно как майка ми не ми се обади да ми каже. Даже мъж ми не повярва на новината..

# 389
Софи, мила, благодаря ти за поздрава.   bouquetОбожавам я тази песен, направо ме разтопи...

Общи условия

Активация на акаунт