Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Естествената красота!

А това без коментар  newsm48 hahaha hahaha hahaha

# 106
 Hug Дафне, ти ли беше?   Joy Joy Joy Забравила съм.  Laughing
Човекът просто прояви добро възпитание, обаче сега ще и покажат, кого се опитва да прави на маймуни. Това не и е Кузейката, да го води за носа.

# 107

Ама са сладки двамата Кузей и Джемре... Heart Eyes....толкова чиста любов, като ученици са.... Heart Eyes

Алиса, да знаеш, че след 2 серии Кузей ще подминава Джемре като пътен знак. Нула внимание. Ще бъде  разочарован от нея, задето отново го е предала. И може да потърси утеха в Дениз или Зейнеп. Те ще му излекуват раните от Джемрето.

# 108
Естествената красота!

А това без коментар  newsm48 hahaha hahaha hahaha

Диди  Hug

# 109
# 110
  • Тук някъде.....
Диди, Алиска, Шани  Hug, много хубави снимки на Ойку/Джемре!
А Мерве ми прилича на замразена скумрия - тънки устни и, не, тъмночервеното червило не помага  ooooh!, не знам на коя краката са криви, но Мерве по клинче е ужасна гледка. За мен. И имаше силикон, горката, ама го махнала - така се писа. Обаче, ако трябва да степенувам - точно сцената у Кузей, когато го събуди с целувка.... Sick черепът й прозираше през "гъстата" коса, вдигната на кок. Греда, и то голяма.

# 111
то не само краката са и криви на Джемрето /Ойку/ ,ами и джуките като рече да се усмихне олеле майко  Mr. Green

# 112
Ако я нямаше Зейнеп, не знам Джемретата кого щяха да мразят така страстно.  hahaha hahaha hahaha

Тогава никой нямаше да я забележи. Peace  Добре, че е Зейнеп, че да се говори за Джемре.  Wink

Може Мерве и да прилича на скумрия, обаче Ойку много ми напомня на Ити от "Извънземното" и досега се въздържах да го напиша, за да не съм груба.  Peace Няма да вадя снимков материал, че ще стане наистина прекалено грубо, макар че никой от "другата страна" не е ласкав към Мерве.   ooooh!

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 20:38 от ·٠•Snejka•٠·

# 113
 Hug Снеже  Peace
Е, как пък веднъж не я пропуснаха в коментарите си. Ама, нали това е целта на онези двете Едже и Мелек. hahaha

Красива Бану.      bouquet    Горката, и нея я натириха в трета глуха.

# 114
Уау, тук войната продължава...Интересно пък ако не беше Джемре, вие коя щяхте да мразите така страстно Mr. Green а ние Зейнепка има за какво да я мразим, не само затова, че е неприятна като излъчване, ами защото е гадна и нагла.Особено последните 2 серии...и никоя от вас не си призна ,колко отвратително се държи това момиче...само Госпожата Heart Eyesотбеляза, че не и харесва държанието и, но все пак я разбира...Не мога да я разбера пък аз, тя вече мина всички граници, затова ми е гадна, не че някога си била с Кузей hahahaмного ми дреме, че е бил с нея, важното е, че вече не е и няма да бъде.  Ама наистина сте много сигурни, че ще лежи до живот в затвора Джемс newsm78 доколкото си спомням Кузей и каза, че никога няма да я остави, когато излезе newsm78 А и не се знае за какво ще лежи - пак слагате тигана на огъня, пък рибата още в морето.
Диди, Зизу, Лудостче, Алиска  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Продължавайте да си злобеете Антиджемрейки, с това ще си останете hahaha

# 115
Hug Снеже  Peace
Е, как пък веднъж не я пропуснаха в коментарите си. Ама, нали това е целта на онези двете Едже и Мелек. hahaha

Знам, само, че поддържат огъня между лагерите със Зейнеп. Като стръв, да обира негативите. Но, скритият коз ще е Дениз. И в един момент ще цакат с нея. Въпреки, че намекнаха,  може да си остане и Зейнеп.
Но, при всички случаи ще поставят някоя до Кузей.

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ао
Скрит текст:
гггг

# 117
Моля, защитничките на Джемре да не говорят за красота. Къде е тази красота в нея, че нещо не я виждам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мерве може да е много красива с подходящ грим. Стига сте съдили за нея по това как изглежда с червено червило Mr. Green Joy Joy Joy

# 118
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Уау, тук войната продължава...Интересно пък ако не беше Джемре, вие коя щяхте да мразите така страстно Mr. Green а ние Зейнепка има за какво да я мразим, не само затова, че е неприятна като излъчване, ами защото е гадна и нагла.Особено последните 2 серии...и никоя от вас не си призна ,колко отвратително се държи това момиче...само Госпожата Heart Eyesотбеляза, че не и харесва държанието и, но все пак я разбира...Не мога да я разбера пък аз, тя вече мина всички граници, затова ми е гадна, не че някога си била с Кузей hahahaмного ми дреме, че е бил с нея, важното е, че вече не е и няма да бъде.  Ама наистина сте много сигурни, че ще лежи до живот в затвора Джемс newsm78 доколкото си спомням Кузей и каза, че никога няма да я остави, когато излезе newsm78 А и не се знае за какво ще лежи - пак слагате тигана на огъня, пък рибата още в морето.
Диди, Зизу, Лудостче, Алиска  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Продължавайте да си злобеете Антиджемрейки, с това ще си останете hahaha
Мац,  Hug
 newsm51 newsm10 smile3501

Аз казах, дори и Джема да свитне Баръш нема да й дадат повече от 6м. Ми така де...нема го лежи тоя сурикат кат за човек. hahaha Joy hahaha Joy

После младите ше се вземат за ужасТ на Невестулката. Mr. Green

# 119
ао
Скрит текст:
гггг

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт