Или пък не...
, но всичко това не ми пречи да си живея с надеждата, че и аз мога да бъда обект на обожание! А когато има художествено произведение, което укрепва тази ми надежда...е, как да не си харесвам Джемрето
Хайде до скоро. 
ами остава и Кузей да те хареса и отрази. Зеленоочка ли си?
Само блондинки не харесва чивяка... щото не е видял тук списващите де.
Аз пък нямам аналог, не се виждам в ничии образ тук. Жалко, че форумът не дава представа за тембър и игривост на гласа, както и мимиките, че това ми е много важно. Това е без значение де. Истина и шега в едно.
, но всичко това не ми пречи да си живея с надеждата, че и аз мога да бъда обект на обожание! А когато има художествено произведение, което укрепва тази ми надежда...е, как да не си харесвам Джемрето
Хайде до скоро. 
и като същност, и като визия. СЪщата простачка и махленка съм, какво да правя, но се радвам, че не съм сама!
И ....да, моите очи са зелени. Не са толкова хубави като на Ойку, но дори и цветът им съвпада. Изобщо не се подигравам в момента и пиша чистата истина - и съм отгледана даже по същия начин като Джемре.
Мога само да съм горда от факта, че си приличаме толкова, Или или!
Или пък не...

Аз пък по нищо не приличам нито на Зейнеп, нито на Бану, които ми харесват... много по-красива съм.

ти да не се виждаш в Джема?
Или пък не...

Хайде до скоро. 
и като същност, и като визия. СЪщата простачка и махленка съм, какво да правя, но се радвам, че не съм сама!
И ....да, моите очи са зелени. Не са толкова хубави като на Ойку, но дори и цветът им съвпада. Изобщо не се подигравам в момента и пиша чистата истина - и съм отгледана даже по същия начин като Джемре.
Мога само да съм горда от факта, че си приличаме толкова, Или или! 

Аз пък по нищо не приличам нито на Зейнеп, нито на Бану, които ми харесват... много по-красива съм.
Мен пък ме разсмяха. Нали отдавна се пише, че някои потребители се идентифицират с образите във филма. И затова се обиждат на Джемре.
И сега си признаха.

Успех!!! 

Препоръчани теми