Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 300

Скъпа,  bouquet ами остава и Кузей да те хареса и отрази. Зеленоочка ли си?  newsm78 Само блондинки не харесва чивяка... щото не е видял тук списващите де. Wink  Аз пък нямам аналог, не се виждам в ничии образ тук.  Жалко, че форумът не дава представа за тембър и игривост на гласа, както и мимиките,  че това ми е много важно. Това е без значение де. Истина и шега в едно.   bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 301
# 302
# 303
Влизам, чета , викам - объркала съм форума ! В “Искрено и лично“ съм попаднала  ! Mr. Green

Аз, слава Богу, приличам на себе си и съм щастлива от този факт ! bowuu Е, зелени са ми очите и са му баш тамам и на височина на Киво, ама не се фукам ! Laughing
И по характер не приличам на нито една от героините, но имам по някое качество от всичките ! Peace
Преди много време бях сложила един стих на Камелия Кондова- е, Такава съм ! Wink

За мен, образът на Джемре си е чиста литературна измислица, толкова е идеализиран, че чак лепне ! Другата пък жив дявол я изкараха, което също никак не е реалистично.Вярно, че обикновено хиперболизират качествата на екранните герои, ама чак пък толкоз....

Терзи,  Heart Eyesблагодаря за снимките !  bouquet

Фенче,  Heart Eyes ми как да отречеш очевАдната истина. Въпреки, че знаеш, има и такива, които го намират за лигав, сладникав, изобщо - манИкен някакъв некадърен ! Joy Joy Joy

# 304
Аз пък добре ще лепна на Деймън.  Heart Eyes
Ама кат се има в предвид, че не съм педофилка, ще се обърна към ''ORIGINALS". Все пак само там мога да си намеря живи съученици. Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Терзи,   bouquet мерси за снимките. Heart Eyes

# 305
# 306
 ooooh! едвам вторник е....,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чета колко сте прекрасни всички барабар с Госпожата  Joy Joy Joy Joy Сладурани! Ми така де ,ако не си се похвалим ние.... hahaha hahaha
Горкия Къванч , ако знае какво му мислите .... #Crazy

# 307
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Чета колко сте прекрасни всички барабар с Госпожата  Joy Joy Joy Joy Сладурани! Ми така де ,ако не си се похвалим ние.... hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Само не вденах къде е Миглена Ангелова? newsm78

# 308
  • Тук някъде.....

Аз не съм казвала, че съм прекрасна - напротив, казах, че съм простачка и махленка, обаче ме обвиниха в разплакване и теми от "Искрено и лично"  Crossing Arms

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 309
ААаа, молА, молА, аз за цици и крака нищо не съм споменавала, ама не че протестирам щом така си решила ! Laughing
Не само, че Миглена Ангелова , ами и Пепа Николова / май така се казваше водещата на оонова предаване “Адрес 4000/ може да вземе матрИал за живо предаване от типа на “Фали ме усто , оти ке те .....“ Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Софи,  Peace хич даже и не си ме разплакала, даже се смях от сърце ! Laughing Peace  bouquet

# 310
ooooh! едвам вторник е....,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чета колко сте прекрасни всички барабар с Госпожата  Joy Joy Joy Joy Сладурани! Ми така де ,ако не си се похвалим ние.... hahaha hahaha

Аз не съм казвала, че съм прекрасна - напротив, казах, че съм простачка и махленка, обаче ме обвиниха в разплакване и теми от "Искрено и лично"  Crossing Arms

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Софи, Hug Тва беше своеобразен начин да се запознаем списващите тук.
Ся, Госпожата ни сяде щот нали се сещаш, че само ние Джемрейките и Снежка се разкрихме.

Да обобщя за НЕразбралите ... Снежка е по-красива, Или-то мяза на Джема по визия, Софи има зелени очи и по характер се намира някъде там, Госпожата е събрала по некви качества от све,  а аз съм "единствена и неповторима'' и едвам си намерих живи съученици. Joy Joy Joy Joy Joy

Ей, мацки...аз ви познавам вече. Peace Party Party

# 311
Ама що търсите под вола теле- бре ! Mr. Green Защо да съм ви сяла ????
Зизу, джанъм, да ти кажа, че Госпожата отдавна се е запознала със списващите в темата / с една част отдавна и искрено и лично Wink/, пък с другите задочно, изтипосвайки снимка от една форумска среща ! Така че, дебютатнтка вече бех, дет се вика ! Mr. Green

# 312
Ама що търсите под вола теле- бре ! Mr. Green Защо да съм ви сяла ????
Зизу, джанъм, да ти кажа, че Госпожата отдавна се е запознала със списващите в темата / с една част отдавна и искрено и лично Wink/, пък с другите задочно, изтипосвайки снимка от една форумска среща ! Така че, дебютатнтка вече бех, дет се вика ! Mr. Green
Е, ся ти кат си се запознала, ние не сме. (Пък аз си мислех че познавам полвин форум.)
Пък и ние "живеем" у тая къща и ние права имаме.
Вие кат не щете да се запознаете с нас ние си се запознахме помежду си. Да се надявам скоро и "искрено и лично".

Малей почнах да вдигам лозунги вече. Crazy hahaha hahaha

# 313

Малей почнах да пишем все едно съм на протест. Crazy hahaha hahaha[/b]

Да бе, що така на гюрунтия го подкарахте, не знам ! Laughing
Аз и затова се представих с две думи, щото не се знаем, ама какво съм виновна, че чак сега сколасахте да пишете ! Laughing

# 314
Ми аз да си кажа, руса, синеока, висока. Никак не се вписвам с тези, дето Къванч харесва   Sad

Общи условия

Активация на акаунт