Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна

И аз съм ве4е на ринга box

# 526
# 527
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Гледайте го задължително дами  Peace

# 528
# 529
# 530
Зейнепки, Hug нерде сте! Хвърлям зара, целувка няма да има. Затова, сцената е на двора. И после ще си коментираме, че се бил навел, погледнал, обърнал и прочее. Joy Joy Joy Joy Могат да измислят хиляда причини. Идеята е, Дж сама ще отреже клона, на който седи.

# 531
# 532
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зейнепки, Hug нерде сте! Хвърлям зара, целувка няма да има. Затова, сцената е на двора. И после ще си коментираме, че се бил навел, погледнал, обърнал и прочее. Joy Joy Joy Joy Могат да измислят хиляда причини. Идеята е, Дж сама ще отреже клона, на който седи.

Алелуя. алеееелуяяя... newsm20

SUPERNATURAL-Дафне, метна и заровете... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Алелуя... newsm20

# 533
Дафне, Hug и аз съм на това мнение цалуфка йок  Peace  Mr. Green

# 534
Дафне, Hug и аз съм на това мнение цалуфка йок  Peace  Mr. Green
Hug Спомням си когато предположи, че няма да има целувка, какви постове последваха твоя.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 535
Дами, що не прочетох един коментар върху думите на Дж, че Дениз постоянно се мотаела около Кузей.
Не ви ли направи впечатление.  Joy Joy Joy Или случайност? Joy JoyТова означава само едно, че постепенно ни подготвят за излизането на Дениз от сянка.

# 536
хахаха и да има и да няма

# 537

Тук съмммм Mr. Green Няма да гледам епизода, но то ще разбера. Като прочета разочарованите постове, че е нямало целувка.
Аз не гледам в кристална топка, снощи хвърлях боб  Joy Joy Joy Joy Joy
Олмаза ще бъде разбит само в представите на Джемрейките  Joy Joy Joy
Стоя и се чудя, тъй като явно наближава момента Джемре да влезе в затвора, как ще стане работата  newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 538

# 539
Тюх, само наш левент облечен  Crossing Arms

Лудостчеее, май харесахме едно и също гифче  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт