Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
# 541

dterziiskaterziisk[/b]a

# 542
Зейнепки, Hug нерде сте! Хвърлям зара, целувка няма да има. Затова, сцената е на двора. И после ще си коментираме, че се бил навел, погледнал, обърнал и прочее. Joy Joy Joy Joy Могат да измислят хиляда причини. Идеята е, Дж сама ще отреже клона, на който седи.

Тук съмммм Mr. Green Няма да гледам епизода, но то ще разбера. Като прочета разочарованите постове, че е нямало целувка.
Аз не гледам в кристална топка, снощи хвърлях боб  Joy Joy Joy Joy Joy
Олмаза ще бъде разбит само в представите на Джемрейките   Joy Joy Joy
Стоя и се чудя, тъй като явно наближава момента Джемре да влезе в затвора, как ще стане работата  newsm78 Joy Joy Joy Joy

Hug Щото се бил навел. На покрива стоеше като бастун.

# 543
Как ме е яд ,че преместиха по късно филмчето... smile3515

Нямам търпение.. smile3508

# 544
То само да стоеше като бастун, никаква страст не виждам между тези двамата  Joy Joy Joy Joy , а пък и романтиката нещо ми се губи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 545
Зейнепки,  Hug най-любопитни са ми моите фаворитки, Дениз и Зейнеп, за които няма ред нито в озети, нито във фрагмани. Не се знае какво ще измислят, докато Джемрето е заета с Баръш и е на шоуто с журналистите.

# 546
# 547
То само да стоеше като бастун, никаква страст не виждам между тези двамата  Joy Joy Joy Joy , а пък и романтиката нещо ми се губи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
Hug Каква ти романтика, каква ти страст. Аз още не вярвам в любовта на Кузей към Джемре. Май,останах  единствена. Чакам си доказателства за тази любов. Не да се бие, ами да потърси някаква близост с любимата. Не любов-агапе, а любов-ерос. Виждаме, че Дж му се предлага на тепсия.Само да се наведе и я има. Ако има тая вечер целувка. значи я обича, признавам,ако няма - значи не я обича и отписвам Внл-то завинаги.

# 548
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 549

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:13 от Добро Утро

# 550
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 551
# 552
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт