Revenge (тема 2)

• 42 504
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Mostly in my mind
ето на каква снимка се натъкнах току що http://www.facebook.com/photo.php?fbid=508270369237375&set=a … ype=1&theater

# 151
Значи съм познала  Simple Smile

# 152
Я бързо разяснете, щото кака ви не схваща. Кой какво познал?

# 153
На мен серията ми се стори по-динамична.
И си мисля ,че сина на Виктория е Сокола и дърпа конците на Инишиейтив и чрез групировката си отмъщава.
Peace

# 154
За Инициативата е бащата на Емили,99% имам такова усещане.

това не го разбрах Thinking то всъщност малко неща напоследък от тоЗ филм разбирам Crazy Mr. Green

специално тази серия не беше лоша...ама ще е добре да се ориентират към приключване hahaha
първи сезон го изгледах с такъв интерес,направо се бях побъркала по тоя филм,ама втори нещо не можа да ме грабне и това е Mr. Green

# 155
  • USA
Ами той,филма,взе да ни хвърля всички в смут и започнахме да не се разбираме и помежду си.Кой какво разбрал,кой,какво не разбрал  Laughing Исках да кажа,че 99% съм сигурна,че зад Инициативата стои бащата на Емили.

Да,и аз да питам на свой ред,Miss Dangerous какво е познала? Този на снимката ли е сина(алиас Сокола хакер) на Викито? Сега ако вкарат Емили и в неговото легло,направо се отказвам от сериала,ви казвам.

# 156
  • София
............................
Да,и аз да питам на свой ред,Miss Dangerous какво е познала? Този на снимката ли е сина(алиас Сокола хакер) на Викито? Сега ако вкарат Емили и в неговото легло,направо се отказвам от сериала,ви казвам.
Joy  Joy  Joy

добре де, тоя сокол -  да е хакер - разбирам, ама чак пък толкова влияние на високо ниво да има - да подкупва магистрати /покрай делото на бащата/ че и до ден днешен...изобщо искат да ни кажат, че дете, изтраснало в институция и прехвърляно от приемно семейство в приемно семейство накрая или се сдобива с къща на плажа и раздава милиони или е дясната ръка на тайните служби  Whistling
сега да не ме разберете погрешно, не искам да кажа, че тези деца са втора ръка хора, но много малко от тях имат подобни шансове...

# 157
Може пък Сокола и бащата на Емили да са комбина  newsm78

# 158
  • София
ами за да си хакер трябва да имаш определени таланти и умения, които в технологичното време, в което живеем струват мнооооого пари, а Америка е страна, в която тези таланти имат поле за изява. Това по принцип де... и не променя фактът, че сериалчето стана боза, разредена с вода.

# 159
Ако се окаже, че сина на Виктория е Сокола и е начело на Инициативата- ми то отмъщението на Емили бледнее пред това, което този младеж е направил Joy
А и накрая ще вземе да се окаже, че са израстнали в един социален дом, може да ги влюбат и ще стане мама миа ooooh!

# 160
  • Варна
Аз пък не съм на мнение, че бащата на Емили е жив Peace Някак не ми се връзва развръзката на филма ако е жив и какво, била е толкова заблудена години наред. Не ми се вярва.
Но както казва мандаринка, то човекът-сокол трябва да върти нещата от години, и колко ли голям ще  е този син на Виктория?

Скрит текст:

# 161
Може пък Сокола и бащата на Емили да са комбина  newsm78
И аз имам такова чувство!

# 162
Малко встрани от темата, но за какво се сетих, четейки последните постове. Преди години вървеше сериалът "Никита" (с Пета Уилсън и Рой Дюпои, а не този, който върви в момента с една екзотична дама). Та този сериал тръгна много добре, първите да речем 2-3 сезона, после стана една ............... Да си дойда на думата, Никита нали я вербуваха, когато беше в затвора за убийство, да работи за някаква тайна организация. Била сирак, живяла по улиците и т.н., години наред я обучаваха, във всеки епизод/мисия беше на косъм от смъртта.  Не помня в кой епизод, на загубилите вече интерес сезони, се разбра, че всъщност баща й не бил умрял, той бил начело на въпросната организация и всичко през което тя мина, било за да я провери дали е "годна" и достойна за негова дъщеря. Дори убийството на полиция, заради което тя беше в затвора, беше инсценировка.
Дано да се вземат тука в ръце и не стане като в Никита, а да доведат скоро нещата да някакъв смислен край, че взе да става не бозяно, ами и аз не знам какво. А и с тези паузи, доколкото разбрах след епизода в неделя пак ни чака дълга пауза, взе да се губи интереса към филма.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:05 от dolly_holly

# 163
  • София
Аз пък не съм на мнение, че бащата на Емили е жив Peace

Пък и ако е жив, какво сам се е натопил ли?  newsm78 Той ще знае коя е дъщеря му, и няма да се опита да я спре...не че не могат да го извъртят, но с този син на Вики е по-възможно да се получи подобна конспирация, отколкото с Дейвид Кларк.

ПП Сега прочетох за Никита - дано не се окаже така!

# 164
Пък и ако е жив, какво сам се е натопил ли?  newsm78 Той ще знае коя е дъщеря му, и няма да се опита да я спре...не че не могат да го извъртят, но с този син на Вики е по-възможно да се получи подобна конспирация, отколкото с Дейвид Кларк.

ПП Сега прочетох за Никита - дано не се окаже така!

Не, може Сокола да е вербувал Дейвид Кларк докато е бил в затвора. Нали точно тогава Нолън попадна на него.

Общи условия

Активация на акаунт