Revenge (тема 2)

• 42 491
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
А одеве забравих да питам нещо. Уж гледам редовно, а не разбрах, защо снимката на Емили и Даниел трябва да е компромат, и защо Даниел я нарича г-н Тейлър? От кой се крият?

Според мен се крият от Инишиейтив. Един вид за Даниел Емили е близка и важна и той се страхува да не я наранят.

# 136
А кой ли ще се окаже синът на Виктория? Дали някой от сега действащите лица (примерно Ейдън, за неговите родители не се знае нищо, само за сестра му сме чули) или ще вкарат напълно ново лице?

# 137
сигурно ще е някой конкурентен отмъстител  , който си действа по собствен план:) Джак, например , защото за майка му нищо не знаем hahaha

# 138
  • КиТ
А да представяш ли си майката на Джак да е Виктория  ooooh! Joy Joy Joy

# 139
  • Mostly in my mind
тъпа серия, разочарова ме. опитали са се да направят някакъв екшън, ама нещо не им се е получило

# 140
Изгледах я.
Относно пресконференцията в кръчмата на Джак -не виждам нищо нелогично. Първо,че ставаше въпрос за фондацията на името на Аманда-къде по-логично да се проведе. И второ-правят го ,за да спечелят и гласовете на бедните.
Серията не беше нищо особено,но на мен сериала  ми харесва. Нямам търпение за следващия епизод.

# 141
  • София
сигурно ще е някой конкурентен отмъстител  , който си действа по собствен план:) Джак, например , защото за майка му нищо не знаем hahaha

Имам спомен, че баща му каза, че ги е напуснала...но е било след като и Деклан се е родил  newsm78, ама може и да си внушавам. Някой помни ли, още от първия сезон беше.

# 142
На мен серията ми се стори по-динамична.
И си мисля ,че сина на Виктория е Сокола и дърпа конците на Инишиейтив и чрез групировката си отмъщава.

# 143
сигурно ще е някой конкурентен отмъстител  , който си действа по собствен план:) Джак, например , защото за майка му нищо не знаем hahaha

Имам спомен, че баща му каза, че ги е напуснала...но е било след като и Деклан се е родил  newsm78, ама може и да си внушавам. Някой помни ли, още от първия сезон беше.

Мисля, че е така.

# 144
На мен серията ми се стори по-динамична.
И си мисля ,че сина на Виктория е Сокола и дърпа конците на Инишиейтив и чрез групировката си отмъщава.

Дано е така, че да стане интересно  smile3508

# 145
А пък може  тепърва да го открият въпросния син. Знае ли човек какво ще им щукне в главата на тези сценаристи.

# 146
  • Mostly in my mind
ако е някаква съвсем нова личност въпросният син, според мен ще е тъпо. за кога да ги вкарват вече новите играчи.
но пък от друга страна, ако синът е въпросният сокол и е позната фигура, кой ще да е. никой друг не се е изявявал с хакерски способности досега като че ли   Thinking
не е ли пък възможно Соколът да е бащата на Емили, както май предположи някой?  Thinking или пък е възможно соколът и човекът стоящ зад Инициативата да са двама различни субекта?

# 147
  • USA
Момент,момент..Кой наричате 'сокол'? Хакера,за който споменава Нолан ли?

Синът на Виктория,от това,което видях на трейлъра на новият епизод,е непознат персонаж.Явно Емили ще го 'докара' на бала с маски,където Викито ще го познае и затова ще припадне.Не е някой,който вече знаем.
Ако тя беше майка на Джак,той със сигурност,нямаше да е такъв лузър  Wink
Никак няма да се изненадам,ако майката на братята изскочи от някой храсталак и тя.Без това само такива неща се случват в този сериал - изсмукано от пръстите.Пфу.

За Инициативата е бащата на Емили,99% имам такова усещане.

# 148
  • Mostly in my mind

Ако тя беше майка на Джак,той със сигурност,нямаше да е такъв лузър  Wink

много си права  Mr. Green

виж, трейлъра на Маскарад не съм го гледала

# 149
Виктория, нали направи номер на майка си пред новия й бъдещ мъж (ама как го обясних), защото майка й я е изгонила от вкъщи, когато е била още тинейджърка, защото имала връзка с тогавашния приятел на майка си. Може в онези времена да е родила. Тогава, когато се появи майка й, всичко се разви в един епизод и общо взето нямаше нищо общо с останалата част на сериала. А и напълно нова история може да вкарат в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт