Revenge (тема 2)

• 42 504
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Хареса ми, малко напрежение ни беше нужно. Един брат за друг Simple Smile

# 121
  • USA
Виждам,че не пишете със скрит текст,затова карам направо...
Какво да ви кажа,много измислено вече става всичко това Tired Следя си сериала,не бих пропуснала епизод,но взе да ми идва прекалено форсирано.Всяка серия - нов герой,някаква нова мини сюжетна линия правят,тъкмо да я разработят и идва нова на нейн ред.Както стана с Блеки(преди това с майката на Емс),появи се,очаквах интриги,заплахи,сблъсък с Емили...пак пихме една студена вода.Както изскочи от нищото,така се върна пак там.Сега пък - нов син на Викито. Откъде им идват на ума такива?  ooooh!

Друго,билионер да си прави работни презентации в кварталният хоремаг(горканчо,от 30 стаи в имението и още толкова офиси в НЙ - няма къде   33uu),вече на нищо не прилича. Джак в тази серия показа маааалко мъжкарско,хитро поведение...аха,аха да ми хареса,ама пак не успя. Grinning

Явно загубата на ентусиазъм не е само в единици зрители,а глобално явление.Рейтинга им пада стремглаво и ако продължават да пробутват измишльотини,няма да продължат дълго,за съжаление.

# 122
Пуснете линкове да гледаме и ние ,моля Praynig

# 123
  • София
Заповядай да наваксаш с филма - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=352027&hit=1
субтитри - http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/17/Victory  Popcorn

# 124
# 125
Прекаляват с глупостите
Виктория във всеки сезон изважда картата с неясния произход на нейните деца, колкото и да са.
Братът го вкараха и го изкараха за нула време, цялата история около отвличането на бащата на Падма е безумна , Нолън пък точно е създал 'най-опасния софтуер познат на човечеството" и ще умра от смях вече, всичко важно там се е концентирало в тези герои - дори съдбата на милиони.
Писателят пък склонен тутакси всички отговори да й даде през стъклото в затвора..

# 126
  • София
На мен пък си ми хареса серията, харесва ми и такива епизодични случки дето вкарват (брат, майка), някак ми освежават, че иначе бързо ще се изчерпи. А за това, че има малко повече фантасмагории си верно, ама нали е филм все пак. Джак ми беше малко смешен в ролята на отмъстител  ooooh!

# 127
На мен ми е интересно защото този Мейсън Тредуел / дано не се бъркам/ въпреки, че е знаел тайната на Виктория не се е опитал да я сплаши с това досега.  Явно сценаристите го изкарват това сега само и само да има нова интрига. Ще ми е интересно да видя въпросният ,, таен,, син на Виктория.

Гледам, че те обсъждали кой е най - подходящия мъж за Емили. Според мен Ейдън. Джак е едно такова добродушно и наивно човече. Колкото и да се опитва да се прави да отмъстител не му се получава.

# 128
  • На земята
Ох, и на мен ми омръзна от глупостите им вече. Няма нужда чак от толкова странични истории, защо не следваха началната, през първи сезон всичко вървеше като по масло, а сега направиха попара. Напоследък го гледам заради Нолан - него ако го нямаше, май малко хора биха гледали. Ама и него го окепазиха с тая програма - уж революция да направи, пък то... Ще му дам шанс още малко.

# 129
Пфуууу затрит ми е профила в Замунда  #2gunfire
А в Арената са изчезнали всички серии  Tired
Някой с идея от къде да я дръпна ???

# 130
  • Cyprus, Пловдив
Има ги в Арената, от там я дръпнах току що  Peace

# 131
Аз ги гледам във Вибокс. Има си и субтитри към клиповете.

# 132
  • навсякъде
Много ми харесва сериала. Заплита се, отвързва се и пак се заплита нещо. Сега се чудя  newsm78 Защо Виктория прати двата куршума на сина си?

# 133
  • КиТ
Да го стресне  Crazy

# 134
  • София
А одеве забравих да питам нещо. Уж гледам редовно, а не разбрах, защо снимката на Емили и Даниел трябва да е компромат, и защо Даниел я нарича г-н Тейлър? От кой се крият?

Общи условия

Активация на акаунт