Revenge (тема 2)

• 42 553
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
тоя филм не би имал никакъв смисъл без щастливата развръзка м/у Емили и Джак
Тя е типа граф Монте Кристо
И на мен ми се прокрадна мисъл, че баща й може да е жив. Но би било доста ....

# 106
тоя филм не би имал никакъв смисъл без щастливата развръзка м/у Емили и Джак
Тя е типа граф Монте Кристо
И на мен ми се прокрадна мисъл, че баща й може да е жив. Но би било доста ....
За мен пък няма да има смисъл ,ако Джак и Емили се "вземат" накрая. Crossing Arms
Дано не си права. Mr. Green

# 107
  • КиТ
И аз не искам Tired ooooh!

# 108
  • на кого му пука
В интерес на истината граф Монте Кристо накрая заживява с Хаиде ,а не с Мерседес ама нека не изпадаме в подробности.
Краят на историята ще се определи от рейтинга най-вероятно.
Ейдън и Емили са еднакво заслепени от желание за мъст,така че са по-подходящи един за друг на този етап.

# 109
  • София
Ейдън ще се опомни по - лесно от Емили обаче.

# 110
Е според мене ще бъде много глупаво,ако накрая се съберат с Джак.Първо с Даниел голяма любов,чак до сватба се стигна,сега с Ейдън,изглежда,че е влюбена в него,и накрая Джак...нещо не ми върви..  newsm11

# 111
  • Mostly in my mind
в понеделник ли чакаме новата серия?  Thinking

# 112
# 113
Нещо ми доскуча сериала......

# 114
  • Mostly in my mind
хич не ми е скучен на мен. с нетърпение чакам всяка серия  Mr. Green

# 115
Здравейте с интерес следя сериала. Сега видях, че има и тема за него. Ще ми е приятно да се включа при вас.

# 116
Сега изгледах серията. Сравнително добра, предвид последните...
Нолан -страхотен както винаги Heart Eyes, иначе:

Скрит текст:
Братът както се появи, така и си тръгна. Сега на негово място се изкачва сина на Виктория-май наистина се чудят какво да правят. И тази "публична изява" точно в Стоуауей-съвсем им падна нивото на Грейсънови, сега остава само Нолан да ги банкрутира  hahaha

Филмът стана боза, да идва 12 май да свършва, пък дано друг сезон няма Crossing Arms

# 117
  • София
Нолън - страхотен!
Ейдън - също!
Джак - тъп, трябва да го гътнат.
Емили и братът - много добро развитие предвид началото на сериала. някак логично ми се стори продължението.

Върнаха от напрежението. Доволна съм.

# 118
  • София
Филмът стана боза, да идва 12 май да свършва, пък дано друг сезон няма Crossing Arms

Е, никой не е вързан за телевизора насила. Екстра си е сериалчето, хареса ми как се усмихна зловещичко Емили накрая.

# 119
  • Варна
Запис да ви следя, че ви изпуснах. Успях да наваксам пропуснатите от мен последни 3 серии и вече съм актуална.
Защо ли не се учудвам на действията на Виктория и поредните й малки тайни , които излизат на яве Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт