Revenge (тема 2)

• 42 584
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  Joy  Joy Ох, Марси, ама Нолън е толкова сладък, че за него може

# 91
Абсолютно ви подкрепям,за Нолан всичко може и всичко му е разрешено  Laughing.Колкото до интригата баш накрая се завърза сега с тоя лов,тоя "сокол",пак някой заек ще изскочи да знаете.Колкото до Джак и да му кажат и да не му кажат,ако Ейдън не умре (както подозирам),няма как да се съберат с Емили.Чакаме другия епизод,промото е страхотно,ще хвърчат глави Simple Smile Grinning

# 92
  • somewhere near the sea
  Joy  Joy Ох, Марси, ама Нолън е толкова сладък, че за него може
Така си е Hug Най-вече заради него гледам сериала. Май само той не забрави за "какво се борят" bowuu
А тоя писател, дето говори по телефона( в трейлъра) къде се беше запилял newsm78

# 93
Изгледах серията...Нолан, както винаги е перфектен и на ниво.  Peace Все повече ме гложди мисълта, че бащата на Аманда е жив  Thinking

# 94
Изгледах серията...Нолан, както винаги е перфектен и на ниво.  Peace Все повече ме гложди мисълта, че бащата на Аманда е жив  Thinking

Освен тази мисъл мен ме гложди и Такеда... Дали и той не е "забъркан" по някакъв начин?

# 95
  • Mostly in my mind
така пише и в коментарите под торента в замунда.
жалко, ако Ейдън умре. с Емили най ми харесват като двойка. Heart Eyes

# 96
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От мнооого време си мисля,че бащата на Аманда е жив и точно той стои зад Инициативата,като Биг Бос.
Кой ви каза,че Ейдън ще гушне букета? Голяма глупост ще е,ако го махнат.
Джак е мишка,въобще,въобще не подхожда на Емили.

# 97
От мнооого време си мисля,че бащата на Аманда е жив и точно той стои зад Инициативата,като Биг Бос.
Кой ви каза,че Ейдън ще гушне букета? Голяма глупост ще е,ако го махнат.
Джак е мишка,въобще,въобще не подхожда на Емили.
+1
Даже преди време още споделих ,че ми се струва ,че бащата на Аманда е жив.
Може би и заради това Инициативата не е предприела нищо срещу нея все още Thinking.
А за Джак и Ейдън-вече знаете мнението ми. Blush

# 98
  • Mostly in my mind
то всъщност колко серии са 2-ри сезон? и това ли ще е краят всъщност?  newsm78

# 99
  • София
По време на първия сезон още тук изкоментирахме, че на Емили баща й може да е жив, ама пък нали подробно обясняваха във филма че бил умрял (убит)  в затвора  newsm78 . Ейдън ми се струва странно да е замесен с Инишиейтив, че нали убиха сестра му (или е постановка?). От друга страна все някой трябва да отпадне от обожателите на Емили, че са бая - Даниел, Ейдън, Джак.

# 100
Случайно влезнах в темата и много се зарадвах,че новия епизод е качен   bouquet Интересен ми е сериала,и чакам новите серии с нетърпение.Е,наистина има някои нереални сцени,ама все пак е филм  Peace Малко ми е мъчно за Аманда,бях свикнала с нейното присъствие.... Дано само и Ейдън не умре!Страхотна двойка са с Емили  Mr. Green

# 101
  • София

Добро утро!
Сериите би трябвало да са 22, както през първия сезон. Погледнах, че ще излъчат 18 серия на 31 март, а сезонът приключва през май, така че ще има вероятно някоя кратка почивка през април.
Каквото и да става не ми се иска да убиват Ейдън,  но кой знае...
Предполагам до края на сезона ще разкрият кой стои зад Инициативата, за да не се влачи повече тази сюжетна линия.

А тук и спойлери за следващия епизод:

Спойлер 1
Спойлер 2

# 102

Добро утро!
Сериите би трябвало да са 22, както през първия сезон. Погледнах, че ще излъчат 18 серия на 31 март, а сезонът приключва през май, така че ще има вероятно някоя кратка почивка през април.
Каквото и да става не ми се иска да убиват Ейдън,  но кой знае...
Предполагам до края на сезона ще разкрият кой стои зад Инициативата, за да не се влачи повече тази сюжетна линия.

А тук и спойлери за следващия епизод:

Спойлер 1
Спойлер 2

Офф, зщо имам чувството, че пак ще се оплескат нещата ... Confused

# 103
  • София
жалко, ако Ейдън умре. с Емили най ми харесват като двойка. Heart Eyes
това как се прокрадна като идея - няма да ми пипате Ейдън-чо, че ще спра да гледам сериала Crossing Arms
иначе ако са решили да събират все пак финално Емили с Джак, противно на желанието на болшинството зрители, няма друг начин да разкарат Ейдън...

Споделям мнението, че Виктория отдавна не е "на ниво" като образ, а като видя Конрад в бара на Джак  ooooh! съвсем ми изглупява положението

# 104
  • София
Мандаринка, ако наистина решат да ги съберат , то Джак ще трябва да претърпи изумителна промяна на образа. По-добре да си остане верния приятел от детството, ама като дадат Емили как въздиша по него и как го гледа....

Общи условия

Активация на акаунт