Revenge (тема 2)

• 42 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте на всички!

Време е за епизод 16 - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=350931&hit=1
субтитри - http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/16/Illumination

На мен сериалът все още ми е интересен и се радвам, че има нов герой, който да вкара допълнителна интрига.
След толкова почивки си е кеф да станеш понеделник сутрин и да знаеш, че има нова серия  Simple Smile

# 76
Много благодаря,веднага ще го гледам.Лек и успешен ден на всички Simple Smile

# 77
Според мен
Скрит текст:
е честно и крайно време да кажат истината на Джак. Нолън да седне и да му обясни всичко
Братът ме дразни, но това го казах и за миналия епизод.

# 78
  • навсякъде
Не мога да изтегля субтитрите, иска ми регистрация /или аз натискам нещо друго /

# 79
За новата серия субтитрите са още на 86%, а ако е за старата ето:
тук не се изисква регистрация

Скрит текст:
и аз мисля, че е време джак да знае, но може би Ейдън има още важна роля , а и това много ще бърка Емили и затова мълчат newsm78

# 80
  • навсякъде
благодаря   bouquet

# 81
  • София
добре беше серията този път. върна някаква част от интригата за мен.

# 82
  • КиТ
Скрит текст:
Мда по-добре да кажат на Джак,че няква каша може да забърка  ooooh!

# 83
# 84
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледахте ли,че да си пиша свободно? Вече е вторник при вас,значи е разрешено. Mr. Green

Скучна серия,мега скучна беше за мен.Случват се нещата така,както очаквам.Появи се Blacky,надуши парите и се набута в схемата.Джак ще отмъщава,но той е толкова неоритентиран,слабохарактерен и без скрити козове в ръце си,че не виждам въобще с каква мотивация тръгва срещу Грейсън.Виктория е далееееч от това,което беше в предишните серии,сега е просто пълнеж.Емили само мята крачоли от една къща в друга,без цел и ясен план.

Като цяло - разочароващ сезон,далеч от първият,където наистина имаше интрига.Ако погледнете рейтинга,от 10-11 милиона зрители през първи сезон,сега е на 6-7(че дори и 5) милиона гледаемост.Провал с една дума.

Крайно време е Емили да се разкрие и тогава съм сигурна,че ще започне истинското шоу. Peace

# 85
  • España
Следя епизодите и вашите коментари с голям интерес!   bouquet

# 86
  • София
На мен ми хареса заигравката с Ейдън и Даниел.
Всъщност май това ми е причината да продължа да го следя. Особено Даниел, защото той още от първи епизод на 1 сезон декларира, че не е от Грейсънови, но да видим дали реално ще го противопоставят или просто ще се натряска и ще се повлече по мама.
Чудно ми е дали Ейдън ще се усети какво му готвят или ще го притиснат.

Радвам се, че преустановиха за малко лашкането между мъжете на Емили. Абсолютно съм ОК с това тя да е с Ейдън.

Братът... плоско, плоско, плоско... те ако смятат така цялата рода да вкарат - тя да се опитва да ги подкупи с пари, а те да се включват в схемите... много са подценили драгия зрител.

# 87
  • София
и аз снощи изгледах серията. Хареса ми, абе то  май всички серии ми харесват, сериала си ме кефи.  Heart Eyes Верно трябва да кажат на Джак, че истината, че съсвем многострадален става вече. Дано Даниел волно или неволно не стане жертва на Емили.

# 88
  • София
да не остана по-назад, и аз изгледах серията

и да си призная - мен сериалът си ме кефи (това с фостър братчето е тъпи, наистина)

не знам дали, ако кажат на джак, няма да стане още по-зле; ще се започне "ама, вие ме лъгахте, ама как не ви е срам ...."

# 89
  • somewhere near the sea
Нолън чак от телефон разбива досиета. Еееех.... Има една класация за най-тъпите клишета в американските филми. Та едно от тях е: "Всеки хакер е способен да се добере до секретна информация след не повече от 10 натискания на произволни копчета на клавиатурата."
То верно, че е IT специалист, ама чак пък толкова....
Thinking Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт