Revenge (тема 2)

• 42 573
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • КиТ
Замунда.се е оригиналната  Peace

Дам обаче в новата замудна.се на мен лично ми излиза няква нула  Thinking принципно от където трябва да го изтегля,след като я натисна ми изписва следното: Not Found
Sorry pal Sad

А в тая другата открадната замунда са ми оправили коефициента,щото беше отрицателен  hahaha hahaha hahaha
И на мен това ми излизаше в новата замунда. От старата се получи. Благодаря много.

Ми явно са сложили вече някво ограничение за хора с нисък рейтинг  Thinking

# 286
Незнам какъв е проблема. Thinking
В замунда.нет рейтинга ми е 1.5,а в замунда.се-1.6.
Важното е ,че ще гледам.  bouquet

# 287
  • КиТ
 Thinking
Така е важното е,че ще изгледаш епизодчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
Честно  да ви призная - голямо чакане за едно голямо НИЩО. Очаквах някакви разкрития, нещо по-съществено, а то какво ...... нищо, един Фалкон и това е. А и в тази линия нищо интересно (хакерски надскачания). Не се учудвам, че рейтингът му пада. Цял сезон ни разтягат локуми за Инициативата и в този епизод ни дума, ни нищо за нея. Наистина най-добре това да е последния сезон и да измислят нов сериал, защото ако продължат ще съсипят всичко хубаво. Както каза Ейдън, Емили да се взима със "сина на кучката", да ги сравни със земята и после да си се взимат двамцата и да си гледат живота. Но искам и хубава развръзка за Нолън, много ми харесва героят му, а също и артистът. Уникално си играе ролята, то не са полудуми, полухъмкания, мънкания, чупки с глава, мимики - страхотен е просто. А относно Маделин Стоун, чух много похвали за нея, но на мен ми е еднотипна, прекалено много ботокс, пречещ и да покаже някаква мимика, една и съща усмивка, един и същи поглед, един и същ модел рокли.
Дано другите епизоди са по-стойностни, да излизат вече тайните на яве ида се приключва с мъките около чакането на поредната серия.

# 289
  • София
Харесах серията, от толкова чакане, изгледах на един дъх.
Макар че Фалконката много лесно се хвана на примката на Нолън.
Сещам се, че в инфо за последните епизоди споменаваха за измяна на
главен герой към Емили. Докато гледах днес си помислих, че е възможно
това да бъде Ейдън (от ревност или някакви други съображения), предполагам просто.

Според мен ще има отворен финал на втори сезон. Тези дни четох, че
създателят и изпълнителен продуцент Майк Кели прекратява работата си
по филма (предлагал формат от 13 серии за сезон, но явно с abc не са се разбрали)
и друг ще го замества през следващия сезон.
Промяна ще има, наложителна е като чета повечето мнения.

Сега мисля да гледам 15та серия от 2ри сезон, почва по Foxlife.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 00:49 от Harlequin

# 290
  • София
на мен серията ми хареса.
Обаче е крайно наложително да махнат Джак и Деклан, защото само пълнят време с тях.
Предател може да бъде и Джак, даже си мисля, че със сигурност ще бъде той.

# 291
  • КиТ
Предател може да бъде и Джак, даже си мисля, че със сигурност ще бъде той.

И аз така си мисля,така й дигна мерника на Емили след това обявяване на годежа,че.....

# 292
Джак, за да предаде Емили първо трябва да разбере, бе тя всъщност е Аманда. А това може да стане, ако Нолън или Ейдън му кажат, или ако тя самата не му кажа в опит да си върне приятелството му, което не ми се струва възможен вариант.
Помните ли в първия сезон, когато се появи Аманда, Емили се обади на някаква жена (по облеклото тогава реших, че е съдийка илби нещо от сорта - даваха я все с тога облечена). Тази жена после я дадоха 2-3 пъти, Емили си спомняше разговори с нея, как тя всъщност и каза, че тя е най-умната от всичките момичета в затвора и че Аманда (тогава все още Емили) страда от липса на любов и ако тя и я даде, ще може да я манипулира както иска. След това не са давали нищо за тази жена, но тя също знае коя е истинската Аманда Кларк. Туко виж от там излезнало нещо. Иначе доколкото ни е показано, само Ейдън, Нолън и Такеда знаят за нейната тайна. Не вярвам пак да върнат "брат й".

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 10:43 от dolly_holly

# 293
  • София
Е какво пречи да я предаде без да знае. Нали са приятели и сега (вече явно не)

# 294
Някой може ли да помогне с линк да си го дръпна епизода от  чужбина Thinking
Арената и замундата са забранени newsm78.
Бладодаря предваритело Hug

# 295
piratebay.org/ пробвай тук

# 296
  • Варна
Епизода във vbox: http://vbox7.com/play:ce48ce0b8f

# 297
  • София
а това вижда ли се? /аз винаги от мастърс тегля/
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=86570

# 298
  • София
и на мен ми хареса епизодът;
това си беше чисто отмъстителен епизод - соколът беше зачеркнат

# 299
Много претупаха нещата със Сокола- уж голямата работа, непроследим, недостижим, а му заложиха някаква елементарна примамка и великия Сокол (който даже се оказа някаква жена ooooh!) се хвана набързо. Излагат се тези сценаристи- само претупват хубавите завръзки Crossing Arms Инициативата и там -добро хрумване и какво нищо. Емили и Даниел ми стават ужасно скучни , малко като Емили и Джак Sick, ама да видим докъде ще ги докарат този път.

Да не говорим, че ако не беше страницата в ФБ нямаше и да разбера, че има нова серия Joy

Общи условия

Активация на акаунт