Revenge (тема 2)

• 42 547
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • Mostly in my mind
супер много претрупаха нещата със Сокола. изобщо не ми хареса. даже в един момент се питах това ли е аджеба великия Сокол или аз нещо не вдявам ситуацията, и щях вас да питам, ама като прочетох мнението на leninka` и ми стана ясно.
единствено нещо от цялата серия, което ми хареса, беше краят й  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 301
  • София
Христос Воскресе!

дано серията довечера да е по-хубава!

# 302
Воистина Воскресе !

# 303
  • USA
Епизод 20 преди малко приключи при нас и ви обещавам,че е далеч по-интересен от предната серия за Сокола.Един герой умря,но няма да ви кажа кой.Не е от най-главните  Stuck Out Tongue Winking Eye

Показаха промото за финала,така като гледам,няма да има 3-ти сезон,защото всичко се разкрива от-до.

# 304
  • Mostly in my mind
ау, тотално ме заинтригува. чакам с нетърпение.
Скрит текст:
Емили ще се събере ли с Ейдън? Heart Eyes

# 305
Леле, стрхотна серия, въпреки някой пропуски.
Скрит текст:
Къде се е видяло японски меч да се чупи с голи ръце?! И защо се биха с Уакизшита вместо с Катани.  newsm78
Може ли линк към трейлъра?  Praynig

# 306
http://vbox7.com/play:fd80b57e4b промото за 21 и 22 епизод

# 307
  • София
Хареса ми епизода.
Много.
Аз лично виждам сезон 3, защото очевидно ще има много да се забърсва. Остават мисля 5-6 дни докато се разбере със сигурност.

# 308
ако някой може да даде линк към субтитри  Praynig

# 309
  • Mostly in my mind
ми то няма още субтитри май.
аз не съм го гледала още, само промото на финала гледах, ама от 30 сек хич не разбрах, че абсолютно всичко се разкрива.  Mr. Green единственото, което ми се стори е, че Джак ще е ключов герой  Rolling Eyes

# 310
  • Русе/София
ако някой може да даде линк към субтитри  Praynig
http://www.addic7ed.com/show/1780

# 311
# 312
  • Canada
Страхотен епизод беше... Кога ще е финалния - идния понеделник ли?

# 313
  • София
Страхотен епизод беше... Кога ще е финалния - идния понеделник ли?

Съгласна!
Да, следващата седмица ще излъчат финалния епизод и ще продължи двойно.
Не съм напълно убедена, че Емили ще се разкрие, но и да го направи, не означава, че не могат да създадат нова завръзка за 3 сезон.
Ще чакаме и ще разберем  Grinning
Шарлът от Деклан ли да е бременна? Тази нейната "приятелка" ми е странна и съмнителна.

# 314
  • София
Здравейте,
На мен също определено ми хареса тази серия, най-сетне малко живец имаше!
По отношение на серията, някои неща ми направиха огромно впечатление, първото беше Ейдън, той нещо крие и за пореден път няма да се учудя ако се окаже част от Инициативата, изключително ми е съмнителен. уж подкрепя Емили, а после я съботира. Освен това разговора с Такеда беше много много странен......!
Новата приятелка на Шарлът е 100 % сестрата на Патрик, изневиделица се появи, разполага с пари, търси близост с Шарлът, тя иска да отмъщава на Грейсънови, затова, че брат й е починал от свръх доза.
Емили също ми е много странна, уж обича Ейдън, омъжва се за Даниел уж да отмъщава, но си преспива с него без проблем, то бива отмъщение ама всяко нещо си има цена, освен тва го е подучила да си изтегли парите от фонда от фондацията, т.е. той ще си е обезпечен с парички. Не мога да я разбера, честно, още има чувства към него също.
Като добавя и намесата на Джак, който от къде пък го взе тоя кураж да се прави на мъжкар, направо не знам.....
Финалният епизод ще е супер интересен, но няма да е последен 100 %. Доста неща ще се разкрият, предателя ще е Ейдън, но ще има материал и за Инициативата, която ще удари, но не ми е ясно кого и как.....и дали Емили няма да спаси Грейсънови на края......

Общи условия

Активация на акаунт