Revenge (тема 2)

• 42 900
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
малеее, какви са сладури тези двамката  Heart Eyes на снимката. Дано се окаже, че е част от интеригата на Емс, че Шарлот ще е доста самотна без Деклан

# 497
  • София
Здравейте на всички!

Липсва ли ви филмът? Е, остават още има-няма 6 седмици до премиерата на новия сезон, току-що видях промото - http://www.youtube.com/watch?v=ZhZH9-WTYPg - озадачаващо  Thinking .

# 498
И кой ще мре  newsm78 Емили?! Ева ли. Конрад - заслужава си.

# 499
  • Нейде из лудите гори...
Тоя трейлър дали не включва повече от първи епизод... благодаря все пак... подпали отново интереса  Mr. Green

# 500
Тоя трейлър дали не включва повече от първи епизод... благодаря все пак... подпали отново интереса  Mr. Green
Специално за стрелбата по Емили в промото се казва,че случката е от първите 60 сек.  newsm78

# 501
Е определено няма да я затрият. Той и русия вамп от ИК се подпали, но трябва чавка да им е изпила акъла, че да го убият.

"Влюбена" съм в Ейдън, но ме дразни с тъпата си ревност. А Нолан ми е душичка сладка  Mr. Green , обожавам го.

# 502
  • Mostly in my mind
от първите 60 сек?  Rolling Eyes то нали другите два сезона стартираха със случка, която тепърва ще се случи в някоя от сериите, тъй че и това сигурно ще е така.

# 503
  • Canada
Абе Ейдън - ревнив, не ревнив - взимам го веднага... Mr. Green А и кой нормален мъж няма да ревнува жената, която обича, когато тя спи с други мъж само и единствено заради целта си?!?!

# 504
# 505
Виктория /Маделин/ е великолепна както винаги  Peace

# 506
  • Mostly in my mind
две седмици до началото  Heart Eyes

# 507
Виктория наистина е прекрасна.

# 508
  • Нейде из лудите гори...
две седмици до началото  Heart Eyes

Аз съм фенка на страницата на Емили във facebook, там също ги броят, много ме улесняват, защото на 30.09 имам държавен и с един куршум два заека... нямам търпение да свърши изпита и да си дръпна Revenge 3/1  Whistling Whistling Whistling

# 509
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тъкмо влизам,за да ви питам дали сте гледали промото? Нямам търпение и аз до 29-ти.

Да правя ли нова тема за сезон 3 или да караме в тази..какво желаете?

Общи условия

Активация на акаунт