Revenge (тема 2)

• 42 610
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Нейде из лудите гори...
Мадре мия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хайде..

# 542
  • somewhere near the sea
Нашата Стела в кой сезон беше дубльорка на Емили?

# 543
  • Пловдив
Нашата Стела в кой сезон беше дубльорка на Емили?
Мисля, че във втори - сцените с "тренировките" в морето Thinking

# 544
  • Mostly in my mind
в първи сезон и в първата серия на втори

# 545
# 546
# 547
# 548
  • София
Здравейте, момичета.
Гледам по-горе коментирате мъжете от сериала и да си кажа и аз де:)))). Мен ме кефи Даниел много, жалко, че в промото казват, че ще бъде само пионка.....Ейдън голям пич, но явно ще се окаже предател, което подозирах да си призная....Патрик се очертава мноооогоооо яккк сладур ще гледам с интерес какво се случва.....
Емили и Виктория страхотни  както винаги.
Джак хич не искам да го коментирам, ултра много ме дразни многократно съм го писала, безличен нисък и космат /бляк/, лично мнение. Смятам, че избора на главен герой е изключително неподходящ трябваше да изберат някой по-готин.

# 549
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 ooooh! ooooh!  Влязла съм в темата Re: Revolution (2012) от недовиждане и чета,чета..Възкресение,Джийзъс,нови герои...брей,викам - Аманда умряла,че даже и възкръснала(всичко очаквам) Crazy .Те пък откъде знаят с подробности?

Трябваше да прочета 4 страници,докато се усетя,че съм в грешната тема.
Хайде,не остана вече!

# 550
  • София
И аз тук в очакване на новия сезон  Grinning

# 551
  • КиТ
ooooh! ooooh!  Влязла съм в темата Re: Revolution (2012) от недовиждане и чета,чета..Възкресение,Джийзъс,нови герои...брей,викам - Аманда умряла,че даже и възкръснала(всичко очаквам) Crazy .Те пък откъде знаят с подробности?

Хххаха да подмятаме си там шегички  Crazy Joy Joy Joy Peace

# 552
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, приятно гледане довечера  Sunglasses Аз ще се надявам утре да има от къде да го дръпна ... нямам търпение  Laughing

# 553
Има ли къде да се гледа онлайн ?  Praynig

# 554
Готина серия. Малко закърпено начало на новия сезон. Вкарват нови лица, ама все хубави. Simple Smile Моето момче е пак е на линия. Но пък нещо са се поизложили с музикалното оформления, много бие на GoT.

Общи условия

Активация на акаунт