Revenge (тема 2)

• 42 610
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • на кого му пука
Коментарите ме убедиха да поизчакам с гледането за по-нататък.И без това напоследък нямам никакво свободно време.

# 571
  • Mostly in my mind

Признавам не се сетих за 8/08 Blush.
и аз. някой да подскаже?

Скрит текст:
за флашката - и според мен подмени резултата
[/b]

# 572
  • Нейде из лудите гори...
8.8 всъщност е символа й. Двете пресечени безкрайности  Peace

# 573
8.8 всъщност е символа й. Двете пресечени безкрайности  Peace
Peace
Тази седмица пак има епизод, нали?

# 574
  • София
И аз снощи го изгледах, май май на Емс ще й е тегаво този сезон. Хареса ми серията (ама то на мен всички ми харесват)

# 575
  • София
Екстра си е Джак...какво трябваше да направи, да прости и да забрави ли? (сигурно и това ще стане, но не веднага). Все пак заради схемите на Емили, Аманда умря. И Деклан.

Много неща обаче претупаха - какво беше това "забравяме за Карион и Инициативата" - не че Инициативата ще ми липсва, ама дано понавържат нещата.

Скрит текст:
за флашката - и според мен подмени резултата

Скрит текст:
Спрях на пауза да видя. На оригиналния документ пишеше: "Диагноза:неизвестен токсин". След това се зареди екран с диагноза болест на Хънтингтън. Но явно Емили е проучила добре, защото Конрад каза, че е наследствена и че дядо му я е имал.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 12:57 от Lana

# 576
  • София

Много неща обаче претупаха - какво беше това "забравяме за Карион и Инициативата" - не че Инициативата ще ми липсва, ама дано понавържат нещата.

Точно това и мен ме подразни. Уж са някакви велики, а изведнъж изчезват.
Освен това съм абсолютно сигурна, че си ги запазват в ръкава, та като заскърца мисленето на сценарии в някакъв момент да ги извадят отново.

Но не мога да призная, че беше добре да започнат след някакво време. Щеше да е много локумено да ни дадат цялата история след взрива.

# 577
За Шарлот казаха, че е изгубила бебето, но не разбрах по собствено желание ли е станало или случайно го е загубила.

# 578
С нетърпение очаквам новите епизоди Simple Smile

# 579

Ако си спомняте, Конрад каза, че Инициативата не съществува. Какво да я мислят сега.

# 580
  • София
е тъй де, два сезона същестуваше...

# 581
Хареса ми серията. Тъпо е , че стана така с инициятивата

# 582
Такаа...най накрая и аз изгледах серията.
Много добре, че вече няма Инициативата- един сезон изгубиха с тази тъпня, няма нужда от още един. Бари, разкошен Heart Eyes Радвам се, че минава в опозиция на съседката Mr. Green Емили много ме дразни, а Джак за първи път ми хареса-време беше 3 сезон Joy

# 583
  • София
чудя се тая опозиция със съседката кога по-точно ще се хоризонтира...

# 584
  • Mostly in my mind
да, за бебето на Шарлот беше доста претупано, не казаха как и защо го е загубила.
тази с късата коса не сме я обсъждали - според мен ще си има джи джи биджи с Даниел, за да може пък Емили да си има причина да има джиджи биджи с Ейдън  Mr. Green , на който ролята му нямам търпение да разбера каква ще е.
инициативата не ми липсва, тъй че не ми пречи че са я претупали.
ДАНО СЕ раздаваме на повече светски прояви и красиви тоалети, които във втори сезон липсваха.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт