Revenge (тема 2)

• 42 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Mostly in my mind
и тук има на 3-ти еп. още снимки. впечатляваща рокля има Виктория https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597218403675904&set= … ype=1&theater

ще ви липсва ли Ашли? на мен като че ли малко  да Blush

# 601
Птица, аз това намерих...ако има друго сподели Peace

Ако  пуснат веднага ще го направя. Това промо, което коментирахме излезе още преди да стартира новия сезон

# 602
Аз все си мисля, че Ейдън  не е минал от другия отбор наистина. Ама дори и да е от лошите вече се радвам, че го има в сериала. По принцип не си падам по руси мъже, но този Патрик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виктория и Аманда са винаги страхотно облечени.Въобще не се съмнявам,че са в haute couture.

На мен първа серия ми хареса,добре започват.Новата героиня Марго е абсолютна bitch,личи й по грозната физиономия.Въпрос на време е да спи с Даниел.Даже на промото за еп 2 ми се струва,че доста ще го натисне.
Отново аматьорко скалъпени истории.Емс с такава лекота подмени документите в болницата,и освобождението на Нован след няколко месеца затвор само?

# 604
  • София

Май са забравили да дадат на Емили обувки, или е дошла по джапанки по плажа...

# 605
  • София
Здравейте,
Толкова дълго го чаках този сезон и май прекалих с очакванията....В резюме да си кажа мнението за епизода, Ашли мега тъпо я изритаха от сериала....., няма да ми липсва, но не го направиха качествено. Виктория нещо много чувствителна и емоционална я изкараха....нещо нетипично за нея. Дани....ах Дани....отслабнал, разхубавил се, тоя Джош голям сладурко....Емили отново на висота, същото и за Нолан. Ултра дразнещият Джак от мишок се издигна до герой, който дори поставя условия, супер тъпо.
Личи си, че режисьор вече не е Майк Кели, а друго човек, преди някакси беше по-заплетено, не ставаше ясно Емили към кого от мъжете има чувства и доколко са истински, макар че малко прекалиха с тая тъпа Инициатива. Сунил Наяр ми изглежда значително по-опростен и по-открит, дано не се окажа права....
Ейдън се кефя, че остава, много симпатичен актьор е Бари Слоан, но отдавна подозирах, че има нещо много потайно в него и имаш някво усещане, че е предател.
Тая Марго за кво я вкараха не разбрах, нали Емили нищо не изпитвала към Даниел, пък щяла да има проблеми с Марго, че онази се навирала на Даниел /това някъде из спойлерите го четох/....оплетене история......

# 606
  • София
Здравейте,
Толкова дълго го чаках този сезон и май прекалих с очакванията....В резюме да си кажа мнението за епизода, Ашли мега тъпо я изритаха от сериала....., няма да ми липсва, но не го направиха качествено. Виктория нещо много чувствителна и емоционална я изкараха....нещо нетипично за нея. Дани....ах Дани....отслабнал, разхубавил се, тоя Джош голям сладурко....Емили отново на висота, същото и за Нолан. Ултра дразнещият Джак от мишок се издигна до герой, който дори поставя условия, супер тъпо.
Личи си, че режисьор вече не е Майк Кели, а друго човек, преди някакси беше по-заплетено, не ставаше ясно Емили към кого от мъжете има чувства и доколко са истински, макар че малко прекалиха с тая тъпа Инициатива. Сунил Наяр ми изглежда значително по-опростен и по-открит, дано не се окажа права....
Ейдън се кефя, че остава, много симпатичен актьор е Бари Слоан, но отдавна подозирах, че има нещо много потайно в него и имаш някво усещане, че е предател.
Тая Марго за кво я вкараха не разбрах, нали Емили нищо не изпитвала към Даниел, пък щяла да има проблеми с Марго, че онази се навирала на Даниел /това някъде из спойлерите го четох/....оплетене история......

# 607
Мен пък Джак не ме дразни,даже ми е мъчно за него-загуби жена си и брат си. Tired Е вярно,че сега малко преиграва...ама май май накрая той ще е избраника на Емили.
Ейдън малко ще ми е странно да го гледам с дурга жена,харесваха ми като двойка с Емили.Ашли изобщо няма да ми липсва,много ми е противна,още от началото! #2gunfire Сега пък тази Марго  ooooh!
 А иначе:
По принцип не си падам по руси мъже, но този Патрик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
О дА!  smile3521

# 608
# 609
  • Нейде из лудите гори...
Явно нещо не съм разбрала, останах с впечатлението, че Емили я гръмнаха в съня й... нещо съм изпуснала с това "2 месеца по-рано"...  Rolling Eyes

Признавам си, че няма значение за мен от коя страна е Ейдън, по-важно ми е да участва, че ми е много симпатичен  Laughing Патрик ми идва към категорията на Даниел - сладките момченца..

# 610
Момичета, с риска да ме нахокате, моля ви някой да ми прати линк откъде да дръпна серийката. Не я намирам назад по страниците BlushБлагодаря!!!  bouquet

# 611
  • Mostly in my mind
или може би просто не си търсила достатъчно обстойно  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708131.msg26277800#msg26277800

# 612
  • на кого му пука
Гейбриъл Ман за DAMAN Magazine October/November 2013

Цялата фотосесия.

# 613
В следващия епизод на Отмъщението (С03Е03)

# 614
Кексчета, кексчета, кексчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт