Revenge (тема 2)

• 42 605
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тъкмо мислех да пиша, че малко ме разочарова новата серия и нещата рязко се подобриха...мисля че ни чака интересен сезон...или поне се надявам Simple Smile

# 556
  • София
За мен е трагедия.
Ще го гледам като фон заради Бари Слоун.

# 557
  • UK
Двоен ли е епизодът?

# 558
  • София
Не...

# 559
  • Нейде из лудите гори...
Има ли от къде да го гледаме с превод вече? Не намирам аз, а помня, че миналия сезон по това време вече имаше епизоди с превод тук таме..  Rolling Eyes

# 560
Аз го гледах от Арена - свалих , суб. от коментарите отдолу  Peace

# 561
Тази Арена просто не съществува в моята глава и това е, винаги забравям да я проверя, благодаря ти!

# 562
  • София
Ей, ама страхотни тоалети извадиха   Crazy
Особено роклята на Емили в червено, бяло и злато - Gold Baroque Jacquard Dress by Carolina Herrera, останаха ми очите  Heart Eyes

Ето я цялата:
Скрит текст:

Този тоалет на Шарлот ми хареса също:
Скрит текст:

И тази блуза:
Скрит текст:

# 563
  • Mostly in my mind
ето я серията http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=374300&hit=1
ето и суб http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/3/1/35

приятно ми гледане  Mr. Green до скоро

# 564
Е , не , не мога, какъв е тоя мишок Джак.?!!?.. ако бях наблизо щях да го ударя с нещо тежичко  ooooh! Радвам се, че любимият ми Ейдън е във филма, ама много за малко ми го показаха.. Изобщооо, ако имах повече търпение нямаше да ги гледам след излизането им в Щатите, а направо накрая за една седмица целия сезон...ама пусто му любопитство.. Whistling

# 565
  • UK
Що бе какво е направил пак, все Джак ви боде очите.  Simple Smile
Не съм гледала още серията, тази рокля горе е "уау!".
Много сериали започнаха тази седмица, още ни една серия нямам време да изгледам.  Confused

# 566
  • Mostly in my mind
ами що, Джак си се държи така, както и преди. когато награба да целува Емили, усетих искрица надежда, ама тц, същият си е.
много ми е любопитно ролята на Ейдън, и защо го каза това за съседката.
красиви залези май ще гледаме този сезон от къщата на Емили в Хемптън.
и тази на Нолан не е за изхвърляне Mr. Green

# 567
Нолан няма "слаба" къща до момента, всичките ги искам  Laughing А за Джак, гледайте серията , предполагам ще разберете, много му се издразних... смотльо  Crossing Arms

# 568
Току що го изгледах. Добре ,че се появи  Ейдън-макар и съвсем накрая Heart Eyes.
Признавам не се сетих за 8/08 Blush. Мислех ,че е датата, на която е роден баща й или нещо подобно Embarassed.
А Джак си е същия смотльо.  Mr. Green
П.С.
Скрит текст:
Какво направи Емили с флашката на компютъра на доктора? Това не успях да разбера. Резултатите на кандидат президента ли промени? За да изглежда ,че е болен от Хънктинтън. Thinking

# 569
  • София
ама ужасен е тоя Джак, има нещо тотално сбъркано в образа му.
и изобщо какво? като всички сериали са любовни триъгълници тука са решили да направят квадрат ли?
Ами не им се получава.

Общи условия

Активация на акаунт