Revenge (тема 2)

• 42 517
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, дали ги има някъде качени епизодите за директно гледане, без сваляне? Търся, но не ги откривам. Благодаря предварително!  Hug
http://revenge.seriespepito.com/temporada-3/  @mar4ela5 Заповядай! Гледай ги от streamcloud там е най-добре  Wink Наистина беше много интересен епизода.

Скрит текст:
И на мен ми е интересно как ще развият тази история с Нолан и Патрик. И още по интересно ми е какво е казала съпругата на Патрик...   newsm78 Ейдън май се чувства дооооста заплашен от Джак, че го натопи така Grinning Все пак той си е детската любов на Аманда.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 22:01 от doni96t

# 661
  • София
Момичета, моля не ме бийте с камъни  Mr. Green , ама Ейдън нещо за мен си е загубил очарованито, че даже този секси глас и акцент нещо ми се размиха. Нещо много му постна ролята - ревнив и никаква креативност в схемите. Може и дълга да беше паузата м/у сезоните или пък аз одъртях за това време  newsm78. А иначе за серия и на мен ми хареса, играч е Патрик - син на майка си, ама все пак си остава за мен съмнението.....дали Емили няма пръст в тази работа

# 662
Скрит текст:

# 663
Здравейте Hug
Искам да попитам някоя от вас гледа ли филма от чужбина и от къде мога да си  изтегля, сериите на 3-ти сезон?Колко епизода са излъчили до сега?Аз закъснях със сериялчето Embarassed

# 664
От 3ти сезон са излъчени 4 епизода . В понеделник го качват в торентите.
От Арена не става ли в чужбина  Thinking

# 665
Джак не ми е любимец, но ако Емили не се събере с него, ролята му става безсмислена. Спомените с него и баща и са едни от малкото и щастливи спомени, които са я крепили през годините. Според мен винаги е таяла и ще таи любов към него. Но предвиждам, че Джак може да го убият и Емили да си остане за Ейдън. Grinning

# 666
Искам да попитам някоя от вас гледа ли филма от чужбина и от къде мога да си  изтегля, сериите на 3-ти сезон?
Пробвай с гугъл, има го на много места и като торент, и онлайн. И аз съм в чужбина, говоря от опит.
Арена и Замунда не са достъпни при нас.

Аз съм за Джак, така и не можах да го харесам този Ейдън, неприятна ми е физиономията му. Дано Джак оцелее.

# 667
Виждам, че никой не е сложил линкове, така че:

Новата серия
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=377577&commen … s=1#startcomments

Субтитрите
http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/3/5/Control

# 668
Аз още я преживявям серията ...

# 669
Сподели защо в спойлер,моля. Hug
Че незнам кога ще успея да я гледам.

# 670
Сподели защо в спойлер,моля. Hug
Че незнам кога ще успея да я гледам.

Скрит текст:
Преживявам Нолън и Патрик. Иначе няма кой знае какво, обичайните интриги. Шарлът каза, че тя повредила колата, Ейдън на Джак - че Конрад го е пратил да го унищожи, но понеже Ейдън знаел, че Джак е добър човек, му каза да бяга и т.н.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 13:53 от pticasprujina

# 671
  • USA
Много интересен епизод с развръзки и така чаканата целувка Grinning.

Още не мога да разбера Патрик в комбина с Вики ли работи или сам за себе си?

# 672
  • somewhere near the sea
Сийдвайте моля ви, два дни вече ме мъчи и не мога да го дръпна. ooooh! Не ми се е случвало друг път. От сутринта съм на 60% Praynig

# 673
Сийдвайте моля ви, два дни вече ме мъчи и не мога да го дръпна. ooooh! Не ми се е случвало друг път. От сутринта съм на 60% Praynig

Къде?

# 674
Аз вчера го изтеглих от пиратския залив за не повече от 10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт