Revenge (тема 2)

• 42 535
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
ако с това ще спестят гейските сцени, предпочитам да го няма. и на мен ми дойдоха малко в повече. пък и да го има, няма да го видим в неговото секси очарование с някоя жена, тъй че все тая дали ще е в сериала.

# 691
  • Нейде из лудите гори...
няма да го видим в неговото секси очарование с някоя жена, тъй че все тая дали ще е в сериала.[/b]

Хахахха, да , изгуби му се тръпката  Joy

# 692
  • София
На мен връзката на Патрик с Нолан засега ми е най-интересна.
Гей сцените им са чудесни.
Радвам се, че и Емили я ориентираха към един от мъжете.

Иначе като цяло сериалът все по-зле става. Гасиму и отмъщението - 3 сезона не могат да разберат коя е Емили.

# 693
  • София
Снимки от следващия епизод

# 694
Шарлот последно време много ме дразни. Не мога да си обясня каква и е целта обаче newsm78

# 695
  • София
И аз сигурно съм изпуснала играта на Шарлот, защо така се обърна с/у Емили, а и как се върти около Джак и го сватосва....  newsm78 . Ако не се окаже някаква съществена играта й, ролята й става безсмислена

# 696
  • USA
Шарлот определено се обърна срещу Емили.На тазвечершната серия ще стане ясно,че не иска брат й да се жени за нея(комбина с Вики,да не повярваш).
Повече няма да кажа - гледайте  Close

# 697
Отвратителна е Шарлот, винаги ме е дразнела, а и актрисата ми е много противна. Sick

# 698
Отвратителна е Шарлот, винаги ме е дразнела, а и актрисата ми е много противна. Sick

А как и накъде ще се обърне като разбере, че всъщност Емили й е сестра  Mr. Green

# 699
  • София
Ееее, най-после серия с конкретно действие, а не с тия "аз -знам че- те- знаят -че -той- не -знае..."
Хареса ми Simple Smile

# 700
  • Нейде из лудите гори...
Доживях да има екшън в този сезон  Whistling
Скрит текст:
Тази Сара хич не ме кефи, прекалено ми е селска в цялата история, ама нали и такава го играе - "простолюдие", явно добре са й барнали образа. Шарлот си е мишка,  търпение нямам да разбере коя всъщност е Емили, а милия ми Ейдън отново е аут, дано не за дълго. Нолан както винаги - неотразим  Heart Eyes

# 701
излезе ли новата серия?

# 702
Имаше нова в понеделник - 7ма  Peace

# 703
че и суб има.... Хуквам да гледам!  bouquet

# 704
  • USA
Брутално интересна серия,не исках да свършва.Емили не пада по гръб и това е:)
Другата седмица няма да има епизод,за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт