Revenge (тема 2)

• 42 612
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
не мислех, че сериалът е толкова сложен, та да има тълкувания на някакви ясни неща.
Падма беше мъртва. Ейдън го уби, защото му прекипя.
Детективът вида записките на Нолън и му се скара, че не е представил всички доказателства, за които да търсят Падма, което е логично.

# 211
  • Mostly in my mind
му каза ,че я е убил тази сутрин.

това съм го пропуснала Blush

# 212
( моля някой ако разбира в детайли играта на Инициативата и тн, което на мен ми е пълна каша в сюжета да ми обясни...) кой какво и защо там:)

Joy това и аз искам да го разбера най-накрая  Mr. Green

# 213
  • София
Инициативата и за мен е бая мътна. Според мен нарочно не я изясняват толкова, за да има накъде да развиват сюжетна линия. Като убиха Хелън мястото й зае нисичкия мъж (не се сещам името му) , сега Ейдън като го уби вече следващия шеф вече може да е някаква изненада( я бащата на Аманда, я някой наличен герой дето ще ни изненада) и ще вземе да се изяснява ситуацията. Thinking

# 214
Този пък какъв шеф на Инициативата може да е като дори няма личен шофьор, а сам си кара колата  Mr. Green

# 215
Ако бащата на Аманда работи за Инициативата не би ли трябвало да се е присъединил към тях, за да отмъщава на Грейсън.

# 216
  • София
Dream Team, криза, бе човек  Laughing

# 217
  • Mostly in my mind
Скрит текст:
доколкото разбрах освен ,че ще излиза на 28 април 19-та серия ще се казва "Идентичност". Серия 21 и 22 - съответно "Истината 1" и "Истината 2" и Нолан щял да бъде в центъра на събитията и щял да разкрие истинската самоличност на Емили. как и поради каква причина, не се знае.  Ще бъде в специален финален епизод от 2 часа. т.е. на 12 май свършва сезонът.

източник: http://www.wetpaint.com/revenge/articles/when-does-revenge-seaso … pisode-19-in-2013

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:31 от Лолита

# 218
  • На земята
Скрит текст:
доколкото разбрах освен ,че ще излиза на 28 април 19-та серия ще се казва "Идентичност". Серия 21 и 22 - съответно "Истината 1" и "Истината 2" и Нолан щял да бъде в центъра на събитията и щял да разкрие истинската самоличност на Емили. как и поради каква причина, не се знае.  Ще бъде в специален финален епизод от 2 часа. т.е. на 12 май свършва сезонът.

източник: http://www.wetpaint.com/revenge/articles/when-does-revenge-seaso … pisode-19-in-2013
О, и ако след такъв финал не приключат напълно сериала... май натам вървят нещата. има ли яснота дали ще има следващ сезон, все пак?

# 219
  • Mostly in my mind
ами ако е такъв финалът, не виждам смисъл от друг сезон. но наскоро това говорихме, че май ще има. не знам

# 220
  • На земята
Ами има какво още да си изсмучат от пръстите. Но много ме издразни, че така забозиха образа на Нолан. Той ми е свежата глътка въздух в сериала. Дано не измислят някоя глупост.

# 221
Няма още обявен 3 сезон,а и рейтинга им е на половина,така че по-добре да го приключат и всичко да се разбере.Дано бащата на Аманда не е жив,че ....

# 222
Скрит текст:
доколкото разбрах освен ,че ще излиза на 28 април 19-та серия ще се казва "Идентичност". Серия 21 и 22 - съответно "Истината 1" и "Истината 2" и Нолан щял да бъде в центъра на събитията и щял да разкрие истинската самоличност на Емили. как и поради каква причина, не се знае.  Ще бъде в специален финален епизод от 2 часа. т.е. на 12 май свършва сезонът.

В линка, който е даден, според мен не пише ,че Нолан ще я разкрие...

"This finale is set to be Nolan-centric and involve a major betrayal to Emily Thorne. Basically, it’s going to be the best one yet."

# 223
  • Mostly in my mind
ами аз така го разбирам. как е правилното?  Simple Smile

# 224
  • София
Не пише, че Нолън ще я разкрие, а че Нолън е главно действащо лице (Нолъно-центричен епизод) и епизодът включва голямо предателство към Емили.

Общи условия

Активация на акаунт