Revenge (тема 2)

• 42 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма много хора,които са наясно и биха предали Емили - това са Нолан,Ейдън или писателя от затвора.Пропускам ли някой? Така,че който и да я издаде,ще е близък нейн човек.Ще се изненадам ако Нолан си отвори устата,засега винаги е бил предан и нейн най-верен приятел.

ами ако е такъв финалът, не виждам смисъл от друг сезон. но наскоро това говорихме, че май ще има. не знам

Аз пък точно,поради това,че ще се разкрие самоличността й,искам 3-ти сезон... Видяхме какво направи Аманда като Емили,но ми се иска да видим и на какво е способна Аманда като Аманда,тоест искам да играе с разкрити карти,дали ще е толкова нахъсана и смела,да гледам как другите променят мнението си за нея.А ако и баща й се окаже жив,филма има потенциал,но не мисля,че ще се развие в нов сезон.

# 226
Записвам се. Втори сезон ми е по-интересен от първи, може би защото нещата отиват към разплитане.

Емили ми е много неприятна (за актрисата говоря), освен, че не ми харесва визуално, я смятам и за много бездарна актриса. Маделин (Виктория) също ми е много антипатична. Rolling Eyes

Любимец ми е Нолан, тъжно ми е за него. Confused

# 227
  • España
Скрит текст:
доколкото разбрах освен ,че ще излиза на 28 април 19-та серия ще се казва "Идентичност". Серия 21 и 22 - съответно "Истината 1" и "Истината 2" и Нолан щял да бъде в центъра на събитията и щял да разкрие истинската самоличност на Емили. как и поради каква причина, не се знае.  Ще бъде в специален финален епизод от 2 часа. т.е. на 12 май свършва сезонът.

източник: http://www.wetpaint.com/revenge/articles/when-does-revenge-seaso … pisode-19-in-2013

В линка, който е даден, според мен не пише ,че Нолан ще я разкрие...

"This finale is set to be Nolan-centric and involve a major betrayal to Emily Thorne. Basically, it’s going to be the best one yet."

Предателството може да дойде от няколко посоки- 1. Ейдън всъщност да е Лошият! 2.Баща й да е жив и да се разкрие,като така ще лъсне и истинската самоличност на героинята!    3.   Вариант с Нолън като "двоен агент" също не е изключен,обаче толкова ми е любим този човек,чееее .... още на подсъзнателно ниво напира порив у мен за отхвърля тази "светотатска " идея! Crazy

Като се замисля, има и други хипотетични варианти-  newsm78 примерно ....Виктория да е истинската "майка под прикритие" на Емс и да знае отдавна "тайната".....Джак ....нещо....но тук вече нещата отиват към едни по-други географски  по-южни страни!!!! newsm47
Всъщност.....американците.....пият ли боза  newsm53 ?!

# 228
Няма много хора,които са наясно и биха предали Емили - това са Нолан,Ейдън или писателя от затвора.Пропускам ли някой? Така,че който и да я издаде,ще е близък нейн човек.Ще се изненадам ако Нолан си отвори устата,засега винаги е бил предан и нейн най-верен приятел...

Аз се сещам и за друг, който знае истинската й самоличност -Такеда.

Мисля, че всички имат мотив: Нолан заради Падма, Ейдън от ревност, Мейсън Тредуел,за да спаси кожата си, а Такеда - за да спре отмъщението й. Това според мен са възможните причини за разкриването на Емили.

Друго си мислих, че и за детето на Виктория знаят малко хора. Тя дали ще отиде при Мейсън.
Бях чела, че ще убият Ейдън, но сага не  мога да се сетя къде го бях чела. Вие срещали ли сте подобно нещо?

dyvaromi , писали сме едновременно

# 229
  • София
тя има и чернокож брат все пак...

# 230
  • Mostly in my mind
мотиви могат още да излезнат в близките няколко серии. това с Такеда не ми изглежда достатъчен мотив за предателство.
ами ако Нолан се окаже синът. освен за неговата леля, нищо друго не знаем за семейството му.

# 231
Стига бе,Нолан е риж,а ако помните втория баща на Виктория,този от когото е детето е тъмен,така че не вярвам Нолан да предаде Емили и да помага на Виктория.Не вярвам  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 232
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,чернокожият брат си изигра ролята,запълни 2 серии и по живо,по здраво...него въобще не го включвам към заподозрените.И Такеда също,защото той няма власт във филма,той е,колкото да направят някаква връзка между Емили,Ейдън,бойните им умения,инвестициите в Грейсън къмпъни,тоест празен персонаж.Не ми се вярва 2 сезона нищо и изведнъж в последната серия да му отделят такова внимание.

Не знам и аз,не знам...очакват ни много интересни и ключови епизоди.

# 233
  • София
Аз не вярвам Емили да бъде разкрита напълно, често се случва от спойлера да очакваме нещо кой-знае какво, а то да е някаква тъпотия накрая.
Ако има някакво разкриване на Емили най-много да е пред Джак, и ако е така е напълно възможно Нолан да я "разкрие". С Джак яко омазаха историята, малко е в ролята на кроткия идиот, който всички заблъждават и сега кой-знае какво пак ще го забаламосат, а човека ще има абсолютното основание да е сърдит и разочарован, че са го лъгали  Naughty

# 234
Абе хора, за какво разкриване говорите? В спойлера пише голямо предателство, но то може да е в съвсем друга насока.  newsm78

# 235
  • София
Абе хора, за какво разкриване говорите? В спойлера пише голямо предателство, но то може да е в съвсем друга насока.  newsm78
Къде го четохте това, може ли линк и аз да видя!
Мерси

# 236
# 237
Здравейте, искам да попитам 18 епизод даваха ли го вече ?На какъв интервал излъчват сериите? кога е следващата ?
Благодаря Hug

# 238
  • КиТ
18 вече мина може да го намериш или в замундата или в арената! Peace
Принципно излиза в понеделник,но сега са в почивка и 19 еп. ще излезе чак на 29 април! Peace Hug Hug Hug

# 239

18 вече мина може да го намериш или в замундата или в арената! Peace
Принципно излиза в понеделник,но сега са в почивка и 19 еп. ще излезе чак на 29 април! Peace Hug Hug Hug
Hug Hug Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт