Revenge (тема 2)

• 42 544
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Гледах го снощи. Не можах да схвана само дали това с прекъсването на тока си дойде от Инициативата или когато Ейдън прехвърляше някакви средства от сметката на Грейсън не направи някой гаф. Имам предвид дали не е било вече заложено в програмата от Соколката.

# 316
  • Mostly in my mind
голям гаф - да спре тока на целия град  Mr. Green аз доколкото съм разбрала от предни серии Кериън предизвиква точно това - спиране на тока в цял Манхатън, или Ню Йорк - не помня. пък и те си казаха - "Почва се". Ейдън прехвърляше средства ли?  Laughing Ейдън банкрутира Грейсън. И ако се окаже наистина  така, а не възникне някаква "грешка в система", аз за Грейсън фемили не виждам 3-ти сезон.
Защо ви е подозрителен Ейдън?  newsm78 И с какво саботира Емили?
иначе субтитрите бяха умопомрачителни  Tired но айде да не звуча хейтърски, пак е по-добре от нищо Simple Smile

# 317
иначе субтитрите бяха умопомрачителни  Tired

+1

# 318
  • София
вече отдавна сериали не гледам с бг суб. много се ядосвам на елементарни правописни грешки. и изобщо не става дума за грешки в превода, а за грешки в български думи.

# 319
Мани ги субса,откакто суб саб ги спряха,са  Sick.За тока съм сигурна,че Соколката го направи,вижте как се подсмихваше.Аз пък не мисля че Ейдън ще предаде Ем,по скоро Джак ще надроби някоя глупост.Верно бе,Шарлот от кого е бременна,аз освен с Дек с друг не съм я виждала.Някой помни ли дали се е задявала с друг,щото с тая новата и приятелка,само по купони ходеха,не са ги давали с други момчета,а и тя толкова бързо да разбере?!(във Викингите,оная принцесата на 2-я ден разбра че е бременна и то с момче  Mr. Green)

http://www.youtube.com/watch?v=GlxqqprjeD0

Какво ли показват на Грейсъните?(може би Шарлот?)

# 320
  • София
и аз останах с впечатление,че при задействане на кериън е това спиране на тока, затова девойката в затвора се подсмихна. Би било доста тъпо с едно натискане на копчето да фалират Грейсън, та Емили 2 сезона се мъчи да ги унищожи...а Ейдън раз-праз и фалит. На мен ми се струва, че Ейдън не му е чиста работата. На края на серията и като убиваше Такеда, напрво му се смени излъчването. а дали сина на Виктория е някой от действащите персонажи или пак нов ще изкочи newsm78. Ако пък Шарлот е бременна от друг, а не от Деклан направо ще е изсмукано от пръстите

# 321
Няма да се учудя,нали смъртта на сестра и толкова много я е разтърсила,че.....Много слабо,много не  ми хареса това с намерилите се сестри,ама...Според мен ще се окаже че тая приятелката на Шарлот има нещо общо и тя с цялата каша.Колкото до сина на Виктория,според мен ще го запазят за 3 сезон.За Ейдън,не му е чистата работата,особено това с Такеда,ама кой знае как ще го извъртят. newsm78 newsm78 newsm78

# 322
  • София
раз-праз и фалит стана, защото Грейсънови си направиха Фондацията, за да могат да си "печелят" и "пазят"/"перат" парите така. Ейдън като изпразни сметката, разбира се, че ще фалират.
Аз много се радвам, че се разбра всъщност защо Ейдън е замесен в цялата тая драма. Ще се радвам да разбера и защо Такеда организира отмъщението. мисля, че по-скоро той е обвързан с Инициативата.
Ама да видим де. Доста гадаем.

# 323
на мен ми е интересна и бременността.

# 324
  • Mostly in my mind
Ще се радвам да разбера и защо Такеда организира отмъщението. мисля, че по-скоро той е обвързан с Инициативата.

ами то и така да е, то като е мъртъв дали ще  е от значение  newsm78 с него не приключихме ли като му ръгнаха ножа в гърлото?
иначе да, с едно копче всичко може да стане в този филм  Mr. Green фондация "Аманда Кларк" беше умишлено създадена, за да си държат там цялото богатство.

# 325
Някъде четох, че Емили и Нолан ще намерят тялото на Такеда в последната серия, както и кутия двойник на нейната, в която има снимка на непозната млада японка. Само да не се окаже, че е Сокола и има някаква роднинска връзка с Такеда. Но пък тогава няма да е непозната. newsm78

# 326
  • София
може, може.
няма да се учудя. Соколът си е с дръпнати очички.

# 327
Че то случайни в тоя сериал няма  Mr. Green.Всеки е някой на някой и после само се чудиш от къде ще изскочи заека  newsm57 newsm57 newsm57 hahaha hahaha hahaha

# 328
  • София
ми... Ню Йорк се оказа много малко градче.
Ей я къде е и Японията...

# 329
Абе, policaykata, тоз заек много на пиле ми бие. Или са се разменили и те, заради отмъщение някакво? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт