Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 5

• 50 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Дънди, не знам какво да кажа, освен че много съжалявам за загубата ти. Историята звучи ужасно и честно казано се радвам, че човекът, причинил тези ви мъки е наказан. Знам, че никога не би могла да запълниш празнината в сърцето си, но моят съвет е да живееш пълноценно и да се радваш на всеки Божи ден, който имаш, защото съм сигурна, че сестра ти би искала това за теб, а не да страдаш и да се мъчиш. И аз имам сестра, с която сме много близки и се поставям на твое място. Разбира се, колкото и да ти съчувствам, не бих могла да си представя какво ти е.

# 436
Дънди, не знам какво да кажа, освен че много съжалявам за загубата ти. Историята звучи ужасно и честно казано се радвам, че човекът, причинил тези ви мъки е наказан. Знам, че никога не би могла да запълниш празнината в сърцето си, но моят съвет е да живееш пълноценно и да се радваш на всеки Божи ден, който имаш, защото съм сигурна, че сестра ти би искала това за теб, а не да страдаш и да се мъчиш. И аз имам сестра, с която сме много близки и се поставям на твое място. Разбира се, колкото и да ти съчувствам, не бих могла да си представя какво ти е.

Чики, тя за мен беше всичко. Мръсникът които ми я отне се размина с малко. Много ми е трудно да продължа да живея пълноценно, моята единствена сестричка умря в ръцете ми, а аз не можех да направя нищо.Стоеше в ръцете ми и ме молеше за нищо на света да не я пускам виждах страха в очите й smile3518 стоях и гледах как живота й си отива в ръцете ми. След като тялото й изтина в ръцете ми няколко часа не я пуснах беше ме страх че ако я пусна това ще означава че наистина вече няма да е до мен а когато накрая ме убедиха да я пусна се заклех че един ще си отмъстя на човека който беше причина за смертта й.И сега какво?Отмъстих, но болката в душата ми става все по-голяма.Мислех че когато приключа с отмъщението ще почувствам спокойствие затова че съм спазила обещанието си, а сега чувствам само празнота. Нощем сънувам отново как моята сестричка гасне в ръцете ми. Искам тази болка вече да спре.

# 437
Дънди, не мога да си представя какъв кошмар си изживяла. Това е най-лошото нещо, което може да се случи на човек - да загуби най-близкия си. Предполагам, че ти е много трудно, но просто приеми, че нещата стоят така поради някаква причина. Аз вярвам, че нищо не се случва случайно. Мисли си, че сега тя е на по-добро място и продължи живота си достойно. Това, което ти пожелавам истински е сила, защото само тя ще ти помогне да се справиш с изключително тежкия спомен.

# 438
Дънди, не мога да си представя какъв кошмар си изживяла. Това е най-лошото нещо, което може да се случи на човек - да загуби най-близкия си. Предполагам, че ти е много трудно, но просто приеми, че нещата стоят така поради някаква причина. Аз вярвам, че нищо не се случва случайно. Мисли си, че сега тя е на по-добро място и продължи живота си достойно. Това, което ти пожелавам истински е сила, защото само тя ще ти помогне да се справиш с изключително тежкия спомен.

Сестра ми беше до мен в най-трудните моменти в живота ми. Беше до мен когато се борех с левкемията. Не пусна ръката ми в най- трудните ми моменти. Част от нея живее в мен, защото тя спаси живота ми като ми дари костен мозък. Благодарение на нея сега аз съм жива. Яд ме е много че аз не успях да спася нейния.Колкото и нашите да ми казват че съм направила всичко по силите си ще ми се да можех да я спася така както тя преди време спаси мен, а аз какво направих - само я държах в обятията си докато дойде проклетата линейка.Стоях и гледах как бавно живота напуска тялото й.Исках да умра с нея, за да не се чувствам толкова самотна без нея. Звучи много егоистично нали?Дори и сега когато имам син който носи нейното име чувствам самота.Когато го погледна все едно виждам сестричката си - същата луда глава, същата усмивка, същата сила за живот.Макар и мой син мога спокойно да кажа че е одрал кожата на леля си.Двете с нея имахме мечти, заедно бяхме едно цяло, заедно бяхме в лудориите и пакостите. Преди тя да умре имах много силна воля за живот, борех се за живота си защото неисках да си отида от този свят преди нея, а какво стана тя си отиде преди мен.С мен остана само спомена за нея, стаята която носи нейния аромат.

# 439

Сестра ми беше до мен в най-трудните моменти в живота ми. Беше до мен когато се борех с левкемията. Не пусна ръката ми в най- трудните ми моменти. Част от нея живее в мен, защото тя спаси живота ми като ми дари костен мозък. Благодарение на нея сега аз съм жива. Яд ме е много че аз не успях да спася нейния.Колкото и нашите да ми казват че съм направила всичко по силите си ще ми се да можех да я спася така както тя преди време спаси мен, а аз какво направих - само я държах в обятията си докато дойде проклетата линейка.Стоях и гледах как бавно живота напуска тялото й.Исках да умра с нея, за да не се чувствам толкова самотна без нея. Звучи много егоистично нали?Дори и сега когато имам син който носи нейното име чувствам самота.Когато го погледна все едно виждам сестричката си - същата луда глава, същата усмивка, същата сила за живот.Макар и мой син мога спокойно да кажа че е одрал кожата на леля си.Двете с нея имахме мечти, заедно бяхме едно цяло, заедно бяхме в лудориите и пакостите. Преди тя да умре имах много силна воля за живот, борех се за живота си защото неисках да си отида от този свят преди нея, а какво стана тя си отиде преди мен.С мен остана само спомена за нея, стаята която носи нейния аромат.

Дънди, мисля че това, което трябва да направиш, за да й се отблагодариш е да бъдеш най-щастливата майка и да продължиш нормално живота си, който тя е спасила. Не се обвинявай, защото по думите ти разбирам, че нямаш ни най-малко основание. За съжаление, животът е такъв и подобни неща се случват. Това, което можем да направим в такива моменти е да продължим да се борим.

# 440
Дънди, Hug съжалявам много за всичко това,през което си преминала! Разбирам,че ти е много тежко! Все пак една част от теб е безвъзвратно загубена и никога няма да се върне,но и аз като Чики бих те посъветвала да живееш заради детето си и да водиш един пълноценен живот! Изпращам ти много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug дано те ти вдъхнат сили! Благодаря ти,че сподели с нас своята болка,дано така малко от тежестта й върху твоите плещи намалее.

# 441
Играта на Берен е просто страхотна. Изумява ме как от момиче което трябва да се омъжи по принуда (Щастливи заедно) преминава към невероятно красива и страстна жена готова на всичко за забранената любов (Ask i memnu) след това към младо и невинно момиче преминало през ада на изнасилването (Каква е вината на Фатмагюл) а сега и красива отмъстителка.

# 442
Благодаря много за подкрепата за мен тя е много важна, защото за първи път споделям така открито за най- голямата болка в живота си

# 443
Добра вечер,момичета!  Hug

Чики,Дънди,Дайче,Тони Hug Hug Hug Hug

След един много натоварен ден ,най-после имам възможност да седна и да ви изчета като хората. Днес много пъти крадешком надничах, но все набързо. Петък ми е най-натовареният ден от седмицата,но и на-любимия,защото следва два почивни дни. Тази вечер имам намерение да си пусна отново епизода,защото снощи вероятно съм пропуснала доста неща.

Дънди Hug
Понякога думите не ни достигат и сега случаят е точно такъв. Наистина ти съчувствам за всичко,което си преживяла,но в същото време се радвам на силата на духа ти. Защото да споделиш такова нещо се изисква голяма смелост. Благодаря за доверието!

Не сме в състояние да променим съдбата,каквото е писано се случва,нито сме в състояние да върнем миналото, но можем  да си извлечем поуки от случките в живота си. Ако съдя по разсъжденията ти за това колко е безмислено отмъщението,ти си го направила.

Но да си поговорим за нещо приятно. Виждам, че си  голяма почитателка на Берен,гледала си всички нейни сериали и филми. Признавам ,че аз все още не съм успяла да изгледам „Щастливи заедно”  и „Спомни си любима”,но не поради липса на желание , а на свободно време,но когато мога непременно ще го направя,защото Берен е любимата ми актриса.  Аз също харесвам „Забраненият плод”,но любима героиня ми е  Фатмагюл.Този сериал има специално място в сърцето ми, и все още съм силно запленена от него.

Аз все още съм под влияние на снощната серия,наистина беше една от най-интересните досега. Ние понеже не разбираме езика и гледаме само картинки, много малко разбрахме и ще се радва е ако споделиш какво ти направи впечатление на теб.
Аз лично бих се радвала,ако ни разкажеш нещо за Истанбул,ако искаш разбира се.

Пожелавам ви да имате една много приятна вечер!

# 444
Здравейте отново!
Подсказка:
Скоро Емре ще разбере,че Шахика го е излъгала,че е била насилена от Адил! Кой ще каже истината този път?  newsm78 Дерин ще избяга,докато Рюзгар се възстановява у дома! Той ще я последва ли или ще потърси Ямур? newsm78 Много неща ще се объркат на официалният годеж,Ямур ще се движи по много тънък лед,а срещу Емре ще излезе един много известен субект! Ще видите кой! Трупът от еп.1 на кой ли е? newsm78 Вие как предполагате? Все пак още някой ще излезе завинаги от сериала! Peace

# 445
Няма ли да има превод на епизодите след 4-ти?

# 446
Тони Hug
Пак много въпросителни в твойта подсказка,но този път не смея много да предполагам,че в главата и вече е пълна каша. Със сигурност няма да е Ямур тази,която ще съобщи истината за Шахика и Адил на Емре,но мисля,че на онзи който го направи тя ще му е дала начален тласък,както се казва.
Предполагам,че Рюзгар ще се чувства виновен и ще последва Дерин,може би... От думите ти съдя,че ще му е трудно да направи избор.
Явно се приближаваме към случилото се в първи епизод .Трупът ,който видяхме със сигурност няма да е на Емре, въпреки че доколкото си спомням така изглеждаше в епизода,нито пък Рюзгар има нещо общо с това. Кой ще излезе от сериала завинаги още по-малко мога да предположа,освен ако не е писателя...

Не е лошо да подскажеш още малко ,че се оплетох като пиле в кълчища...

parketi,здравей!
Превод ще има. Понеже няма  официален преводач от турски,нещата се случват трудно и за съжаление бавно.
Скоро ще бъдат готови още два епизода от сериала- 5 и 6. 
Още малко търпение.

# 447
Добре,хайде да си кажа:
Емре ще говори с Халдун и ще му каже,че Шахика е била насилена от Адил! Поради факта,че Халдун много добре знае истината,сещате се какво се случва! В нощта на годежа на Емре и Ямур,Рюзгар ще иска да замине с лодката,но някой ще го спре! Той ще последва този някой до къщата на Арсой! Тогава и кутията на Адил,която е у Ямур ще изчезне,но ще се появи като годежен подарък! Нощта на годежа ще се обърка! Един случаен изстрел ще рани един мъж,но там ще има и трети човек! Кой е той-виждали сте го вече! Писателят няма да умре,не той е този,който умира! Peace Две жени от врагове ще станат бойци на една кауза! Peace

# 448

http://www.youtube.com/watch?v=9VAkW5nNkbE
Идентични сцени между Интикам и Отмъщението! Peace

От мен Лека вечер!

П.П.Дъгичка,ако още нещо не ти е ясно-питай,ако се сетя ще ти отговоря! Hug Hug Hug

# 449
Играта на Берен е просто страхотна. Изумява ме как от момиче което трябва да се омъжи по принуда (Щастливи заедно) преминава към невероятно красива и страстна жена готова на всичко за забранената любов (Ask i memnu) след това към младо и невинно момиче преминало през ада на изнасилването (Каква е вината на Фатмагюл) а сега и красива отмъстителка.

Дънди голяма трагедия те е сполетяла, миличка,  smile3518 и каквото и да си направила като отмъщение, не изпитвай вина. Отмъщението, което един или друг решава, че трябва да направи не е според мен с цел да излекува болката си, а защото този, който е извършил злината е останал недосегаем било от съдебна система (както е случая в нашия сериал) или пък е успял да покрие престъплението си и в този случай опасността и друг да пострада е много голяма.
Чики, Тони, Дъга са съвсем точни  Peace като ти казват и аз се присъединявам към тяхното мнение, че ако споделяш болката си с хора, които чувстваш, че са ти приятели ще ти помогне по-леко да я носиш - това е един вид лечение и точно това беше показано в КВФ мисля, че беше в 27 епизод, когато Фатмагюл най-после прие съвета на Мерием да се лекува и това, че пожела да го направи беше началото на нейното оздравяване. И не на последно място доколкото разбрах имаш близки, който те обичат и повярвай имат нужда от теб, необходима си им и това трябва да те радва.  smihesorry много дълъг коментар се получи, но това е от този късен час мислите ми са хаотични.  ooooh!  Hug Hug Hug

Момичета, Берен и в КВФ "отмъщаваше" обаче със съдебен процес на виновните за разбития и живот и сега в този сериал също, но по американския сценарии това е ... така да се каже ... криминално ... #Crazy newsm78 Струва ми се, че ние поне засега сме много ... толерантни към сценария, може би ... защото не е турски ... Ами, ако да речем пък беше български ...  newsm09 ...

Спокойна нощ и приятни сънища   smile3524

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 00:54 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт