Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 5

• 50 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Днес по случайност погледнах към щанда за вестници и какво да видя - Берен Саат във вестник "TV сага". По-голямата изненада беше, че видях интервюто на Хакан Гендже с Берен, което преведох -
Чики Hug
На мен ми се случи същото тази сутрин,спрях се да ди купя списание и видях вестника с Берен на първа страница и си го купих. Като започнах да чета интервюто и почти бях сигурна откъде са го взели,макар че нямах време да сравнявам. Вярно ,че не са посочили източника , което не е коректно, но пък така ще стане достояние на повече хора.

Нали си спомняте какъв творчески ентусиазъм кипеше в темата КВФ по време на излъчването на сериала. Докато се чакаха преводи,трейлъри или новини , момичетата се забавляваха много като творяха какво ли не. Главни действащи лица бяха нашата любима съфорумка Тони, както и Хриси,Славена и много други. Спомням си как веднъж в един друг вестник бяха публикували едно интервю,което съм забравила с Енгин Акюрек ли беше или с някой друг ,което беше измислено от Хриси за забавление. То наистина беше шедьовър, но във вестника го бяха публикували като истинско. Някои момичета в темата направо бяха повярвали и даже започнаха да го разнищват. Голям смях падна накрая. При нас поне интервюто е истинско,макар и "преписано" от форума. Поне е доказателство,че ни следят.

Joy Joy Joy Дъгичка, ти ме уби с това фалшиво интервю. Нямам думи колко е смешно. Но пък те хората какво да направят като са се подвели. Явно е било много добре написано.

Колкото до това, че не са посочили източника. Наистина не е коректно. Аз самата това уча и винаги, когато използвам нещо чуждо, посочвам автора. Още повече, че виждам и на друго място неща, направени или написани от мен. Но се радвам, че е на страниците на вестника. Няма значение дали съм го превела аз или не. А и е супер това, че ни следят.  thumbsup

# 46
Чики,понеже само ти си на балкона засега,да те питам преди да е започнала новата серия, искаш ли да нося новини от рускините или да не досаждам този път. Сега проверих ,преводачката от турски е на линия.

# 47
Дъга, ако ти се занимава, подсказвай. Може да е полезно и за някой, който на по-късен етап гледа серията, не само за мен.  Hug

# 48
Много е красива Шахика с тази рокля и прическата й е супер!

# 49
Хайде започна. Приятно гледане! Hug

Много е бойна нашата приятелка...

# 50
На Игор руския му е отвратителен. Трябва много внимателно да слушаш,за да схванеш какво казва.
Сега видях,че и рускините са констатирали същото. На Берен по - добре й се разбира...

# 51
Ямур казва на Игор ,че Дерин и Селен са бомби със закъснител, а той й отговаря ,че трябва обезвреди тези бомби преди да гръмнат.
Май този мъж е напълно посветен в плана  на Ямур за отмъщение.

На Шахика и донесоха документи за развод.

Ямур към Хакан: Дерин е казала на Рюзгар,че тя е неговата Дерин

Хакан: О,каква новина... Това момиче рано или късно ще те предаде.

Ямур казва на Хакан ,че по-късно ще трябва да се оттегли от проекта, а той отговяря ,че вече е казал на Селен ,че ще вложи пари в него.

Ямур казва на Хакан ,че знае за аферата му със Селен. Казва: Не е моя работа,щом искаш приинявай си това. 

# 52

На Шахика и донесоха документи за развод.

Това го разбрах по широката усмивка на Шахика  Smile

# 53
Между другото, тук следете за частите - http://www.ddizi.org/izle/39647/intikam-10-bolum.htm

Най-надеждно е  Peace

# 54
Шахика към Селен:" Аз не ти вярвам. Дори Емре да пожелае да бъде с теб, аз не бих го позволила. Сега си върви."

Аслъ май  е намислила нещо, май ухажва Емре.

Дерин пита Ямур: "Какво те огорчава толкова. Това ,че съм се представила с твоето име или е заради Рюзгар?"

Аслъ явно се подмазва на Шахи: "Вие трябва да спечелите това дело за развод. Вие сте Шахика Арсой."

Чакъл май хич не я долюбва тази Дерин.
Рюзгар пита Дерин тя ли му е изпратила лодката,тя май не разбра какво я пита.

# 55
Аслъ е по-опасна и от Селен, според мен. Мазни се яко на Шахика и определено сваля Емре. Иска място в семейство Арсой.

А Дерин усеща, че не е права, но пак продължава да прави каквото си иска. Няма как Ямур да не се дразни.

# 56
Деринката се е залепила за Рюзгар като гербова марка. Вече е като част от интериора на бара.

Мъжът ,който се появи явно е адвокатът,който е водил делото на Адил Челик в миналото,за който Тони ни беше споменала.

В бара Рюзгар моли Дерин да разкаже за детството им заедно,за да чуе Баръш,но тя казва че не обича да говори за миналото.

Дерин казва,че би искала да направи Рюзгар щастлив,затова е казала че е Дерин.
Иска Ямур да й разкаже за детството им,за да знае каква е тяхната история.

Дерин пита Ямур дали обича Рюзгар, а тя отговаря - не. Тогава тя я пита, а тогава защо си тук?"

# 57
Чики,Аслъ май ще се окаже "скрита лимонка". Тя е обикновено момиче и явно си мечтае да е част от света на богатите,а Емре може би й се струва подходящ обект за завладяване. Знаем какво й е отношението към Шахика,тя вече неведнъж го споделяше с Ямур. Явно добре се е изучила покрай нея и добре краде занаят,както се казва.

Дерин явно си хареса Рюзгар от пръв поглед и понеже знае ,че иначе не би й обърнал внимание,импулсивно взе решение да се представи за неговата любима от детството. Иначе няма никакъв шанс.

# 58
Чики,Аслъ май ще се окаже "скрита лимонка". Тя е обикновено момиче и явно си мечтае да е част от света на богатите,а Емре може би й се струва подходящ обект за завладяване. Знаем какво й е отношението към Шахика,тя вече неведнъж го споделяше с Ямур. Явно добре се е изучила покрай нея и добре краде занаят,както се казва.

Дерин явно си хареса Рюзгар от пръв поглед и понеже знае ,че иначе не би й обърнал внимание,импулсивно взе решение да се представи за неговата любима от детството. Иначе няма никакъв шанс.

Дъга, Аслъ силно мечтае да е на мястото на Ямур. Мисля, че най-силното й желание е да се настани в дома на Арсой като снаха. Освен, че е явно привързана към Шахика, много я привличат парите и материалните неща. Иска й се да е богата дама с положение. А какъв по-добър коз от това да носи за фамилия Арсой.

А Дерин изобщо не би имала шанс, ако не беше името. Така или иначе Рюзгар се влюби в Ямур за втори път. Сега сякаш иска да я забрави, а и толкова чакане за "истинската" му любов. Ако не е с нея сега, все едно не си е заслужавало.

# 59
Джемре иска да се изнесе от къщи. Шахика е шокирана и веднага звъни на Халдун.

Шахика към Халдун: Кажи на Джемре,че ти искаш да се разведем.

Халдун: Какво да й кажа,че ти толкова много години си влюбена в друг мъж ли? Или че ме смяташ за убиец?
После й казва: Шахика,много скоро ти ще останеш съвсем сама в този дом.

Шахика: Не намесвай нашите отношения.

Рюзгар е така ядосан защото е разбрал ,че Баръш е взел пари от Шахика.

Общи условия

Активация на акаунт