Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 235 - След финала

• 49 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Има ли някъде превод на последните три епизода 88, 89 и 90, освен частичен? След дълги часове гледане съм много тъжна, че не откривам преведени епизодите.

# 16
Само частично ги има преведени. Сега се превеждат изцяло, но по ред на номерата. А ти си почини малко след тези дълги часове гледане.

# 17
# 18
Ок! Ще си почина, имам ли друг избор  Grinning

# 19
  • Русе
Ок! Ще си почина, имам ли друг избор  Grinning
Бъди търпелива, Алексис5! Peace Скоро ще получим преведен 88-и! smile3521

# 20
Аз отсега съм се замислил какви ще ги дробим, като изгледаме и последните три преведени епизода. Ще караме само на клипове, стихове, снимчици и т.н., и на преговор, естествено. Е, не е същото, ама няма повече. Като гледам обаче многотомните ни творения, продължавам да се удивлявам как един сериал е могъл да отприщи цялата тази енергия. Та ние написахме няколко Илиади и Одисеи накуп! Не съм чувал за друго подобно явление.

# 21
  • Русе

Компания, привет! Hug

Днес вместо кафе предлагам да се почерпим с нещо по-силно за здравето на Хубавелко.
Че той отдавна ни остави "на вода"...
Бганьо,страхотен "Поздрав"! newsm10 newsm10 newsm10 Само поправи в последния ред "ТЕ" на "ТИ". Praynig
Дани, smile3521 smile3501 newsm51!

# 22
  • Русе
Аз отсега съм се замислил какви ще ги дробим, като изгледаме и последните три преведени епизода. Ще караме само на клипове, стихове, снимчици и т.н., и на преговор, естествено. Е, не е същото, ама няма повече. Като гледам обаче многотомните ни творения, продължавам да се удивлявам как един сериал е могъл да отприщи цялата тази енергия. Та ние написахме няколко Илиади и Одисеи накуп! Не съм чувал за друго подобно явление.
...И докато преговаряме, минали още 2 години, Серхо ще се умори да седи и ...хоп...излязал в нов сериал! smile3508

# 23
# 24
Здравейте мила компания на днешния прекрасен ден  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

newsm59 newsm59 newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВЕРОЯТНИЯТ АКТЬОР СЕРХАН ЯВАШ!

Желая му крепко здраве, много щастие, късмет, любов и успехи! nbirthday newsm59 newsm59 newsm18  party023-  дано за да се появи и да ни радва от малкия екран!!!
един мой клип за него:

от фенклуба......

Бай ганьо, отново прекрасен стих, нямам думи, Благодаря ти  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3501 smile3501

Вени, Петко, Дани, Меги, Мокси, Наде, Ради, Мария, Манпла, г-це Яваш, Исис,  и ..........всички които четете мълчаливо, надничайки всеки ден - заповядайте днес да вдигнем наздравица! ....

# 25
  • Русе
Когато Ади дава - дава по много!!! smile3521 И го прави страхотно! smile3505
Браво, Ади! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 26
Здравейте приятели. Hug Heart Eyes Много красота и сексапил Embarassed #Crazy #Crazy Heart Eyes Heart Eyes днес лъха от нашата незабравима темичка и виновникът е само един харизматичен ,магнетичен и незабравим любимецът ни наш Серхан Яваш.  newsm59:love: здраве ,щастие , късмет да го съпътстват занапред . bdbaloniВремето лети и отминава и от сън спомен не остава, почивката му отмина и е време за една поредна  работна дружина  тъй като има свободна незабравима за един нов незабравим проект.   Praynig Искренно се надявам г-н Яваш да си е отпочинал и да търси нови полета на изява за радост на своите верни фенове  на който вече търпението им се е доста по изчерпало но както казват старите хора " Хубавите неща стават бавно" и аз съм сигурна ,че това забавяне ще ни донесе отново онова незабравимо изживяване за което всички ние никога няма да забравим.Желая му много здраве и творчески успехи з newsm59

# 27
Мили дами и Бганьо прекрасни сте  lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 28
Привет, незабравими, много се зарадвах като видях колко многобройни сме днес. Еми, при този повод. Серханееее, къде изчезна, не ни ли чуваш като те викаме smile3514.

Честит рожден ден, пожелавам ти щастливо бъдеще и добро здраве. Ти да не си станал американец и там да радваш очите на американките, а ние да си плааааачем за теб.

Бганьо, пожелавам на малкото ти съкровище късмет в живота и да носи безкрайна радост на мама и тате. (Аз не рабрах все пак как я кръсти).

С пожелание за приятна вечер оставам верен незабравим фен.    bouquet

# 29

Общи условия

Активация на акаунт