Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 235 - След финала

• 49 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Привет,Незабравима компания! Hug
След кратко отсъствие ето ме отново "у дома".
Виждам,че Йозлем се е появила,а от Серхан никаква следа,дори и при тези масови демонстрации.Еее,имаме си поне негови снимки от Незабравима.
Йозлем много щастлива изглежда,Дано си остане завинаги такава!
Желая на всички прекрасен уикенд! Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
# 678
# 679
# 680
здравейте,извинявам се че нахлувам в темата,никога досега не съм писала,но винаги ви чета.искам да попитам някой знае ли дали ще има превод на 89 и 90 епизод?доколкото си спомням след превода на 88 пишеше че ще има ,но мина доста време.

# 681
  • Русе

Добро утро, незабравими! Hug Hug Hug

Слънчева, весела и мързелива неделя ви пожелавам! Поднасям ви и кафе... Party Party Party

Тифани, търпение... Peace

# 682
Добро утро и приказна неделя ,приятели! Hug Hug Hug

# 683
  • Русе

Прясно от фотошопа... smile3508

# 684
  • София

Какъв крак само! Сякаш Господ го е рисувал за свое собствено удоволствие в свободното си от създаване на света време. Така както Йозлем си рисува в свободното си от сериали време, което напоследък е бол. Леко доизкарване на уикенда и умната, че нещо напечено взе да става по света и у нас. Колкото и изтъркано да звучи, дошло е време за промени, но не на думи. Който не го проумее, прав му път, но ние ще останем, нали? Така както Харун призоваваше Еда в сцената при взрива в холдинга - една от най-силните в сериала според мен.

# 685
# 686
# 687
# 688
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Усмихнат ден,успешна нова седмица ви желая! Heart Eyes Grinning

# 689
Присъединявам се и аз към пожеланията на Надето, и като допълнение поднасям, сутрешното кафе  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт