При нас кофти серията продължава
, вчера бабата, като взела Йоанка от градина, се спънала и паднала, една страна на бузата към окото и рамото са охлузени, в синини и отоци
. Вчера със Стани ходиха до Пирогов, че се бяхме уплашили да няма нещо пукнато или счупено, Слава Богу, няма. И като за капак, взе че ми дойде, и изядох цялата къща
.Та вчера и аз исках да пийна една чаша вино, просто да се отпусна малко, че вече бях на ръба, но се оказа, че нямаме. Пих мента, глог и валериан.
Дони
- аз така се мъча да възпитавам Йоето- че и децата, и възрастните са различни и няма как всички да са еднакви, да свиква да възприема и различното изглед или поведение.Мони- дано да се сдобрите с мъжа ви

И за да не е съвсем депресарски поста ми, да почерпя, че днес най-най-най добрата ми приятелка има рожден ден. От рце й пожелавам да е здрава, щастлива и все така прекрасен човек

За събота ще се пробвам една такава да направя, че ще празнуват двамата с кума и да има за всеки по цицка 

Аман!Отивам за лекарства ,сега спи ,ако е не е читав като стане -на лекар.Цяла нощ ,гушках и успокоявах -днес се нося като зомби.Имам мъж ,но нищо не видях от него 

. Гръмна ми главата и ми заглъхнаха ушите, ама той, миличкия, е много щастлив, до толкова, че заради това, че бях с него, е готов по-рано да започнем опитите за второ
През нощта, докато спях, нещо стана и се събудих от адска болка. Сега съм като Робокоп. Имах 100 неща да върша днес, ама....само ставам да храня и приспивам деца.