Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да съобщя, че искам да върна продукт?
Как мога да върна продукта?
Как мога да получа парите си обратно за върнатите от мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да съобщя, че искам да върна продукт?
За да съобщите, че искате да върнете продукт, първо влезте в профила си с потребителско име и парола. След това направете заявка за връщане на продукта, изберете съответната поръчка и посочете желаното количество за всеки артикул. Накрая натиснете бутона „Подаване на заявка за връщане“ и изберете предпочитания метод за възстановяване на сумата. Не забравяйте да попълните всички задължителни полета.
-
Как мога да върна продукта?
За да върнете продукта, опаковайте го в един пакет, поставете копие от фактурата вътре, отпечатайте етикета за регистрирана заявка за връщане на продукт и го залепете върху външната страна на пакета. След това изпратете пакета с куриерска фирма Speedy до адреса на M-FASHION COM в град Русе, като разходите са за сметка на получателя.
-
Как мога да получа парите си обратно за върнатите от мен продукти?
-
Как мога да получа 5% отстъпка?
-
Какво представлява термометърът, който разглеждам?
Мисля само, че не ги обединяват, ако в някоя е използван ваучер.
Имаме размер 81-86 и 87-92.
Иначе заслужават, защото наистина си имат номера, които те си ги прилагат редовно и се правят на ударени. Друг път чакам да ми приемат поръчка 3-4 дни, а днес роклите как рано сутринта ги пратиха, точно като обявиха намаление на рокли.
Мисля си, че ако бях поръчала друго, още щях да чакам оператор да ми приеме поръчката.
Цигански номера...