Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 315

Аз я имам, размерите са с гумите-разстоянието от гума до гума-задна е 60, най-добре си пробвай на място.

Проблема е, че не знам къде в Пловдив мога да я видя и да пробвам  Sad Иначе доволна ли си от нея?
Аз мисля ако е Сола задължително и с кош за новородено да я взема.

# 316
Защо да не го ползвам?..Моят термин е май...Не знам,да си питам..

# 317
  • София
Защо да не го ползвам?..Моят термин е май...Не знам,да си питам..

Имах предвид, че ако ползваш кош за новородено, за мен няма проблем, че не става количката в пълно легнало положение(принципно за себе си не харесвам този тип основни кошове, които полягват цените и детето спи с вирнати крака, но за много хора не е никакъв проблем). Щом ти харесва - взимай си я.

# 318
  • Gone with the wind
Някой писал ли е за Тутек мнения? Аз изчитайки темата и предната не съм записала нищо за тази марка, но видях два модела на техни колички и на първо "четене" доста ми допаднаха.
  bouquet

И аз съм влюбена в една количка на Тутек. Имаше мнение в старата тема и беше доста хвалебствено. Просто се внасят от скоро и затова мненията са малко

Едит - ето го мнението

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 20:59 от ku4o

# 319
Някой писал ли е за Тутек мнения? Аз изчитайки темата и предната не съм записала нищо за тази марка, но видях два модела на техни колички и на първо "четене" доста ми допаднаха.
  bouquet

И аз съм влюбена в една количка на Тутек. Имаше мнение в старата тема и беше доста хвалебствено. Просто се внасят от скоро и затова мненията са малко
Имало е, да аз се върнах я и прегледах и намерих, НО там е посочено, че кошът за новородено е 63см, което направо ме разубеди. Но проверих в каталога и там е посочено - 76см.
Имаше даже сайтове, където пишеш, че очакват тези колички след април 2013 година.
Наистина много ми хареса количката, въпреки, че в един магазин продавачката ни чу, че коментираме и каза, че тази марка била позната от много време и шефката и не я е поръчвала, защото имало много рекламации ................  newsm78

# 320
  • Gone with the wind
Във Варна е фраш с магазини на вносителя (Рая тойс или нещо от сорта). На мен точно в техен магазин, но в Пк, ми предложиха 10% отстъпка. Иди, виж, разгледай, премери - страхотни са (аз харесах Тамберо-то). За сравнение пробвах една мамба в магазина - еми мамбата според мен не може да й стъпи на малкия пръст при еднаква цена в Бг.
Виж ми горното мнение - сложих линк към поста, за който говорех. А за тези 63см се изясни, че са междуосието

# 321
Ще проверя и за варианти за сайтове, чрез които може да се поръча от чужбина.  Иначе пуснах майл до производителя, за да видя дали и те не предлагат доставка.

# 322
  • Gone with the wind
Пиши задължително, че вече направо я сънувам тази количка  Laughing

# 323

Аз я имам, размерите са с гумите-разстоянието от гума до гума-задна е 60, най-добре си пробвай на място.

Проблема е, че не знам къде в Пловдив мога да я видя и да пробвам  Sad Иначе доволна ли си от нея?
Аз мисля ако е Сола задължително и с кош за новородено да я взема.
Има я в магазин Премама на железарска-аз от там я купих-беше с 20% намалена. За мен си е перфектна, но само вкъщи засега е пробвана. Количката може да се ползва и без коша за новородено, но аз попаднах на много добра оферта в ибей и си го взех иначе нямяше да дам толкова пари за 4-5 месеца ползване. В babycity.bg oще има намаление, но на моделите от 2012 г.

# 324
Във Варна е фраш с магазини на вносителя (Рая тойс или нещо от сорта). На мен точно в техен магазин, но в Пк, ми предложиха 10% отстъпка. Иди, виж, разгледай, премери - страхотни са (аз харесах Тамберо-то). За сравнение пробвах една мамба в магазина - еми мамбата според мен не може да й стъпи на малкия пръст при еднаква цена в Бг.
Виж ми горното мнение - сложих линк към поста, за който говорех. А за тези 63см се изясни, че са междуосието
А замислила ли си се как ще завиваш? Joy Една съседка има томберо.  Почна да скърца на втората разходка. Да не говорим, че завива 5 минути  Rolling Eyes А представете си, че трябва да се завие по най-бързия начин? Харесва ми визията им, но определено за мен не е практична количка, освен ако не се използва само в права линия Joy

# 325
  • София
и аз да кажа за ABC-design, защото по-назад прочетох мнение което отрича полегналото положение на коша Simple Smile
На Мамба, Кобра, 3Тек и т.н.т. летния стол няма 180 градуса пълно легнало положение, но легналото им положение особено за деца след 5-6 месеца е супер удобно. Точно тази поза дето дупето потъва и крачетата са леко вирнати е доста анатомична, дори в някои страни в болниците след като се родят бебчетата ги поставят в т.нар. гнезда за спане които имат точно това - крачетата са леко вирнати спрямо дупето. Не само ABC Design имат този дизайн на седалките, дори скъпи колички като Стокке, Мима, Куини и т.н.т. го имат. Та едно време като аз си търсих количка много харесвах Мамбата, но точно заради това положение на коша се подлъгах че няма да е удобно за бебето.... След това чух лични мнения на доста жени, че няма подобно нещо Simple Smile

А и марката е световноизвестна, количките са одобрени да се продават навсякъде в ЕС и в цяла Европа. Продават се в комплект с кош за новородено точно заради вида на седалката. Кошовете са доста широки и дълги и колкото и да е едро бебето поне до 5м ще може да се побира в него. Всичко е измислено и количките са много качествени, сравнително леки и с големи гуми, возят меко и на мен лично много ми харесват.

А за мамата която пита за Мамбата - тя е около 800-850лв като в цената е включен и коша за новородено, следователно не виждам проблем да се ползва първо той, после летния стол със странната чупка.

А за наклона - ами да, макар да нямаме рефлукс нашата кошара и кош всичко е повдигнато малко... Моето бебе обича да спи на наклон. Имаме люлката на Nuna - Leaf която си е с наклон - бебето е с изправен гръб, но е легнало не хоризонтално ами на 50 градуса (горе долу) - може да я видите в нета... - ами моето дете страшно много обича да спи в нея, нищо че не е хоризонтално легнала... Всъщност през деня хоризонтално легнала в кошарата въобще не спи Wink
Ааа да не говорим че в столчето за кола й е най-добре, а то има горе долу формата с вирнатите крачета.

така че... който му харесва количката и го устройва - летния стол не бива да го плаши и притеснява Simple Smile

# 326
  • София
А замислила ли си се как ще завиваш? Joy Една съседка има томберо.  Почна да скърца на втората разходка. Да не говорим, че завива 5 минути  Rolling Eyes А представете си, че трябва да се завие по най-бързия начин? Харесва ми визията им, но определено за мен не е практична количка, освен ако не се използва само в права линия Joy

Какъв точно й е поблема със завиването, че не ми стана ясно, какво налага да завива по 5 мин?

# 327
Предните колела не се въртят,и повдига на задните 2, 3 пъти докато завие.

# 328
  • София
Или бъркаш модела или тя нарочно си ги е заключила, принципно се въртят на Томберо.
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … -Tutek-10610.html

# 329
А, да. Това имах предвид Peace

Общи условия

Активация на акаунт