Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 029
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
здравейте, харесала съм си ХАУК КОЛТ (http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=387)

искам да я купя на старо, но не я намирам. затова пък намерих ХАУК Манхатан: http://www.slunce-bg.com/product/31/manhattan-black-orange.html

според мен, е същата - вие какво мислите?
Според мен основата е същата как и викаха... май шаси... не съм сигурна но плата ми се струва различен...Виж и други мнения ,защото аз още прохождам в тази тема Simple Smile Но според мен е хубаво ,ако ги има някъде и двата вида да ги разгледаш на живо да си прецениш.
Успех от мен Wink

# 346
Здравейте и от мен  Simple Smile До раждането има много време, но като гледам е труден избора, а и аз не мога да си харесам количка, която да има всичко което търся Crossing Arms Първо цената да е около 800 лв (може и 1000, но по-добре по-малко), да има кош за новородено, зимен кош, седалка за кола, да не е триколка, да има удобен кош за багаж и чанта...Като се замисля това е, но аз лично не разбирам разликата между кош за новородено и зимен кош...може и да няма разлика  Rolling Eyes просто съм виждала едни "кошници", които са много добре закрити и са подходящи за зимата...Ох, много тъпо го обясних, но дано ме разберете.

# 347
  • Gone with the wind
Tanishte, на предната страница съм дала линк към мнение за този модел. Общо взето мамата е супер доволна.

# 348
ku4o , благодаря ти много! Изключително много ми хареса тази количка, ние вчера я гледахме в детски център Рая (или Рай) на цена 800 лв.  (кош за новородено, летен кош, чанта, комарник, дъждобран). Имат много голямо разнообразие от цветове. Същият модел Grander, но може би се води по-луксозна серия (карбон, тигрово, зеброво, с цветна рама) е към 900-1000 лв., но на мен лично твърде кичозни ми идват.

# 349
  • София
моля за съвет, след като прегледах последната тема (но ми е трудно да прегледам предните 20), в нея обаче нищо не се споменава за чипилино. някакви мнения за тези колички? по-конкретно съм си харесала лумикс или лумина. има ли доволни или недоволни от тях? всякакво мнение ще ми е от полза.

благодаря предварително.

# 350
  • сф
здравейте, харесала съм си ХАУК КОЛТ (http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=387)

искам да я купя на старо, но не я намирам. затова пък намерих ХАУК Манхатан: http://www.slunce-bg.com/product/31/manhattan-black-orange.html

според мен, е същата - вие какво мислите?
Според мен основата е същата как и викаха... май шаси... не съм сигурна но плата ми се струва различен...Виж и други мнения ,защото аз още прохождам в тази тема Simple Smile Но според мен е хубаво ,ако ги има някъде и двата вида да ги разгледаш на живо да си прецениш.
Успех от мен Wink

мерси, SsissA! според мен, манхатъна е просто старото име на колт и са направили някакви подобрения може би, но не знам дали са значителни... не може май да се намери вече манхатъна в магазините, а само на старо..

# 351
# 352
Здравейте. Трябва ми количка в ниския ценови клас. В момента има промоция в Хиполенд на chipolino nana
http://www.youtube.com/watch?v=4fcG6AJeyY4
 моля за мнение за количката, защото много се чудя дали да я купя. Трябва ми само за първите месеци, за новородено.За после имам друга, затова не ми се дават много пари, при положение, че ще я ползвам само 5-6 месеца максимум. Доволни ли сте от нея? Видя ми с малко тежка - 13 кг.

# 353
До колкото виждам тази количка е комбинирана, а ти искаш да я използваш само със зимния кош. Защо тогава да взимаш нещо, което ще остане неизползвано (летния кош)?

# 354
  • София
До колкото виждам тази количка е комбинирана, а ти искаш да я използваш само със зимния кош. Защо тогава да взимаш нещо, което ще остане неизползвано (летния кош)?

Вероятно защото в по-голямата част от случаите няма как да си купиш само рама и кош за новородено Simple Smile

# 355

Аз я имам, размерите са с гумите-разстоянието от гума до гума-задна е 60, най-добре си пробвай на място.

Проблема е, че не знам къде в Пловдив мога да я видя и да пробвам  Sad Иначе доволна ли си от нея?
Аз мисля ако е Сола задължително и с кош за новородено да я взема.
Има я в магазин Премама на железарска-аз от там я купих-беше с 20% намалена. За мен си е перфектна, но само вкъщи засега е пробвана. Количката може да се ползва и без коша за новородено, но аз попаднах на много добра оферта в ибей и си го взех иначе нямяше да дам толкова пари за 4-5 месеца ползване. В babycity.bg oще има намаление, но на моделите от 2012 г.
Благодаря! А знаеш ли да има възможност да се тества дали влиза в багажника? Това ми е най-големия проблем, че багажника ни има леко скосяване, което губи малко от ширината. Само по сантиметри няма как да измерим дали ще влиза спокойно, точно заради това.
Ти за каква цена я взе?
Аз също мисля (ако влиза де) да я взема от тук а кош да купя от Англия.
Ами според мен няма да е проблем да се пробва, но за по-сигурно се обади в магазина и питай, 550 лв. беше цената, в бейби сити гледам, че е 598-има и безплатна доставка.

# 356
Пишете,че гумите не влизат в релсите на подлезите,е тогава ка сваляте или качвате колички?С чужда помощ?Харесвам Мамбата,ландер,ако се стите за добра количка до 800 лв.фдайте идея,аз си имам кош за кола..Благодаря.

# 357

Вероятно защото в по-голямата част от случаите няма как да си купиш само рама и кош за новородено Simple Smile

Аз поне не съм виждала да продават само с кош за новородено, а на мен точно това ми трябва.

# 358
  • София
Има такива, пег перего имат например 2, но са точно типа ретро -  не завиващи гуми и само с кош за новородено , но са и около 1000 +- лв.
Другите , които на прима виста се сещам са Mutsy където така и така всичко си купуваш на части, нищо не пречи само шаси, гуми и  кош за новородено, но пак не са  без пари Wink

А няма ли възможност на тази, която ще ползваш по-натам, да се докупи някакъвкош за новородено само?

Пишете,че гумите не влизат в релсите на подлезите,е тогава ка сваляте или качвате колички?С чужда помощ?Харесвам Мамбата,ландер,ако се стите за добра количка до 800 лв.фдайте идея,аз си имам кош за кола..Благодаря.
без помощ, на ръце или на задни гуми, на ръце ми беше по-удобно, това за леките колички.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 19:16 от Angel_Dust

# 359
Стълба по стълба  на задните колела. Както и до първия етаж на блока Peace

Общи условия

Активация на акаунт