Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

Mоля за отзиви за Jane Muum
http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-matrix-p70-2012-p-45764.html

Благодаря!

# 331
  • София
deiza - То такъв тип количка, от каквато и да  било марка ще има същия проблем. Не знам как някои ги харесват и купуват, то откровенно си е  трудно подвижно(като количките от нашите бебешки години)

# 332
  • София
Даа и на мен ми е много странно, но не всички са трудни за управление. Чудех се аз на този модел X-Lander X1, но като гледам в градинката една мама как добре се справя .... Явно не с всички е много трудно, но аз не бих си купила такава Simple Smile

# 333

Аз я имам, размерите са с гумите-разстоянието от гума до гума-задна е 60, най-добре си пробвай на място.

Проблема е, че не знам къде в Пловдив мога да я видя и да пробвам  Sad Иначе доволна ли си от нея?
Аз мисля ако е Сола задължително и с кош за новородено да я взема.
Има я в магазин Премама на железарска-аз от там я купих-беше с 20% намалена. За мен си е перфектна, но само вкъщи засега е пробвана. Количката може да се ползва и без коша за новородено, но аз попаднах на много добра оферта в ибей и си го взех иначе нямяше да дам толкова пари за 4-5 месеца ползване. В babycity.bg oще има намаление, но на моделите от 2012 г.
Благодаря! А знаеш ли да има възможност да се тества дали влиза в багажника? Това ми е най-големия проблем, че багажника ни има леко скосяване, което губи малко от ширината. Само по сантиметри няма как да измерим дали ще влиза спокойно, точно заради това.
Ти за каква цена я взе?
Аз също мисля (ако влиза де) да я взема от тук а кош да купя от Англия.

# 334
  • София
Даа и на мен ми е много странно, но не всички са трудни за управление. Чудех се аз на този модел X-Lander X1, но като гледам в градинката една мама как добре се справя .... Явно не с всички е много трудно, но аз не бих си купила такава Simple Smile

при всички случаи е по-трудно, да надигнеш и завиеш, отколкото просто леко да бутнеш дръжката и количката сама да си завие Wink

# 335
Точно. Аз съм имала такава  количка- вишнава. Мога още да я ползвам като ходя на село Joy Joy
Jane Muum беше сред фаворитите ми, но взех Абц, заради по-големия кош за новородени Simple Smile Иначе любовта ми към Мума е по-голяма Blush

# 336
Някои колички с въртящи се предни колела хич не стават. Застават напречно и ни напред, ни настрани. Та си ги стопират само напред и завиването пак става като на едновремешна количка. Само не помня марката, но от сорта на Бертонитата е това. Лично съм наблюдавала явлението и даже мислех, че при всички е така, тогава не знаех, че има скъпи и евтини колички.

# 337
  • София
Това ми се е случвало, но по някои молове и големи хранителни и подобни магазини, от самата  настилка нещо, почват леко да приплъзват  или така да  застанат леко накриво, навън по улиците никога... и двете ми бъгита, леки, с малки гумички ми го правеха на моменти - едното чиполинко, другото абц дизайн.

# 338
Благодаря за мненията относно коша за новородено !

Четох в някои от предишните страници ,че няколко вида колички не ставали на релсите към подлезите и други трудно достъпни места....това вярно ли е....и ако е някой може ли да ми каже
кои колички не стават?

# 339
Те тези релси са 50 годишни сигурно. Аз изобщо не очаквам да мога да ги ползвам. Количките доста са се изменили от както са били поставени  Thinking
Сигурно тези летните модели с малките колелца ще могат да минават по тези релси newsm78

# 340
  • София
Зависи от количката и разстоянието на гумите, те напротив общо са по-широчки от летните колички...  на мен на летните(те с двойни задни), при добро нагласяне се закачаше по половин гума и можех да ги ползвам, но не беше най-удобното... на ръка предимно си ги качвах и свалях. Комбинираната, беше една идея по-широчка отколкото трябва и позапираше... общо взето ако на някой му е важно - мери релките и в магазина разстоянието между задните гуми.(аз поне само на  задни ги свалях и качвах)

# 341
Да, аз съм с мамба и не се събираме Simple Smile

# 342
  • сф
здравейте, харесала съм си ХАУК КОЛТ (http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=387)

искам да я купя на старо, но не я намирам. затова пък намерих ХАУК Манхатан: http://www.slunce-bg.com/product/31/manhattan-black-orange.html

според мен, е същата - вие какво мислите?

# 343
Bertichka ; Angel_Dust

Благодаря за изчерпателните отговори Simple Smile Много сте готини във този форум...не съм и предполагала колко много неща мога да науча от вас Simple Smile)))
 Ми в крайна сметка пък ако ми хареса някоя количка адски много и не става за тези релси ще си я нося ... като се замисля си има и своите плюсове , ще направя мускули  Laughing

# 344
Здравейте, момичета!
Отново идвам за съвет - вчера ходихме до един детски център във Варна да видим АБЦ Дизайн Мамба и Турбо 4s, тъй като ги намерих на добра оферта от немски сайт и просто искахме да ги видим на живо. Е, видяхме ги, но и видяхме едни колички TUTEK Grander е модела, полски. http://www.youtube.com/watch?v=00opLjYdNvM Много ми харесаха, но досега не съм ги срещала в коментарите. Хареса ми това, че въпреки че е с големи гуми, е доста прибрана и компактна, маневрена (в магазина), в цената е включен зимен, летен кош, дъждобран, комарник и чанта. Другото, което ми хареса е, че багажникът може да се закопчава, т.е. не стои открит и не е с мрежа. Коша за новородено и летния кош могат да се обръщат да гледат към мен и напред. Цената е с 200 лв. повече от нашия лимит (600 лв.), но таткото много я хареса. Ако някой има наблюденя, ще ми е много полезно да ги чуя! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт